Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Μπορει κ να ειναι κ η πρωτη φορα που αφησε την Ανδρο σε προσεγγιση στα 18 χρονια παρουσιας του στη γραμμη

• 2 weeks later...
  • Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Απίστευτο Καραδή παρότι είναι περίεργο στο μάτι το σκαρί ενώ σαν κουτί απίστευτο ταξίδεμα έχει καθίσματα με θέα το απέραντο γαλάζιο πράγμα που λείπει σε όλα τα καινούργια πλοία . Έκανε τη μία το δρομολόγιο του στην ώρα του θα έλεγα με πολύ καλό πλήρωμα από ότι παρατήρησα . 670675C3-D2DE-4306-AF2E-A21AF5D336E0.thumb.jpeg.ecc95d5b6aa6ce71400070c6efb1c680.jpegD60ABB52-7278-49A0-A224-189B6F906EAE.thumb.jpeg.925a84e332ffd007d6d935376f6973fb.jpeg2AAEFCE8-9DDC-48DC-A92D-0CF3DA54308D.thumb.jpeg.378a6c2e7ab5d2763e92049a406ea9c6.jpeg7899974B-A56A-409E-98B0-D916840FD76E.thumb.jpeg.a5024bc674c98717228095e75f0efaba.jpegD102F523-788E-42D6-91FA-897480EF30DD.thumb.jpeg.3e7f7e4c9ac61e1f0e956eb636010658.jpeg30CAE694-F1B4-4F9F-8218-1874A6E8ACCE.thumb.jpeg.3937c299703048acb559f84dc225aa0b.jpegΠολύ καλό γκαράζ μεγάλο άνετο πάνω κάτω

Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις Και όπως πάντα θα απίστευτα hand dryer C4636481-C63C-471D-B761-E1567522479B.thumb.jpeg.9a08b518eaa8911f89dfa04aed942f4b.jpegπου έχουν όλα τα καράβια της εταιρείας ….. Ένα πράγμα όμως με στεναχωρεί  οι τουαλέτες ήταν σε Άθλια κατάσταση από τη Ραφήνα έως και την Μύκονο και βασική αιτία ήταν το χαρτί υγείας ειλικρινά έλιωνέ  στα χέρια είναι ντροπής πράγματα αυτά γι’ αυτό να παίρνετε το χάρτη σας μαζί …. Τέλος εύχομαι να μείνει το πλοίο στη γραμμή , στην προέκταση δηλαδή του δρομολογίου έως Πάρο Μπας και καταφέρει ακτοπλοΐα μας και ανακάμψει από την καταστροφή Που έχει υπεστεί μέχρι σήμερα με πρώτο μεγάλο χτύπημα βέβαια την πώληση του Superferry Ii …….P.s. Παρατήρησα πολύ καπνό στο αριστερό φουγάρο παρακαλώ οπως ενημερώσετε :) …..

Posted

Η αριστερή του τσιμινιέρα πρέπει να είναι ψεύτικη.Μονο δεξιά είχε από όταν βγήκε απτό ναυπηγειο.

Posted (edited)

Το χαρτί πρέπει να λιωνει,αλλιώς δεν θα ξανα δουλέψει καμία τουαλέτα σας παρακαλώ μην πετάτε σε κανένα βαπόρι χαρτί σκληρό θα παιδευεται το πλήρωμα  άδικα 

Edited by proud_ionian
Posted (edited)

Εγώ δεν είπα ότι πρέπει να λιώνει αλλά όχι στο χέρι σου αν με καταλαβαίνετε…!!!!

Edited by proud_ionian
Posted

Κανόνας απαράβατος για τα βαπόρια, να προμηθεύονται με υδατοδιαλυτά χαρτιά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση το δίκτυο αποχέτευσης θα τιναχτεί στον αέρα.

Posted
  On 7/11/2024 at 1:15 PM, nomikos said:

Η αριστερή του τσιμινιέρα πρέπει να είναι ψεύτικη.Μονο δεξιά είχε από όταν βγήκε απτό ναυπηγειο.

Expand  

Έτσι ακριβώς.  Το ΘΕΟΛΟΓΟΣ έχει ψεύτικη αριστερή τσιμινιέρα και μπήκε όταν έκανε τη μετασκευή στην Ελλάδα.

Posted

Αν θυμάμαι καλά, μάλιστα, από το 2007, στη μια και μοναδική φορά που το ταξίδεψα, στο εσωτερικό της ψεύτικης αριστερής τσιμινιέρας είχαν φτιάξει κάτι πολύ ωραίες τουαλέτες για τους επιβάτες καταστρώματος. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.

Posted

Και για το ομόσταβλό Αικατερίνη Π Ισχύει το ίδιο αλλά από την άλλη μεριά….. :) Επίσης σκεφτείτε να βιαζόσαστε να κατεβείτε απ’το καράβι και να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την ανάγκη σας γι’ αυτό το λόγο το έγραψα Θεωρώ ότι είναι μικροέξοδό ένα καλό Υδροδιαλυτό « Χαρτί «  + 1 παραπάνω επίσκεψη του πληρώματος στις τουαλέτες πράγματα που είναι αυτονόητα σε άλλες εταιρείες Και επειδή μπορεί να έχω πέσει στην περίπτωση ζητώ συγνώμη απλά….

Posted
  On 7/11/2024 at 7:54 PM, Z.Gk. said:

στο εσωτερικό της ψεύτικης αριστερής τσιμινιέρας είχαν φτιάξει κάτι πολύ ωραίες τουαλέτες για τους επιβάτες καταστρώματος. Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα.

Expand  

Ναι, υπάρχουν. Η ψεύτικη τσιμινιέρα έχει τουαλέτες στο επίπεδο του deck, ενώ από πάνω τους είναι ένα αποθηκάκι. 😉

• 1 month later...
Posted

Για Λαύριο έχει βάλει πορεία το πλοίο λογικά λόγω της φωτιάς 

Φαντάζομαι θα το ακολουθήσουν και αλλα...

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Περι των 210 ΙΧ + 5 κομμάτια πήρε από Τήνο, έχει μαζέψει 50 λεπτά καθυστέρηση την οποία θα την κουβαλήσει και στο τοπικο για Άνδρο, βλέπουμε πως ακόμη και την πιο μεγαλη σε κινηση μερα του καλοκαιριού δεν αφήνει φορτηγά απεξω.

Edited by cyclades_shipping
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ταξιδάκι με το πλοίο στην Άνδρο την Παρασκευή,  27/9. Όμορφο καράβι, γουστόζικο μέσα, χωρίς περιττές υπερβολές και τσαλκάντζες.

Επιβίβαση στο γκαραζ με αριστοτεχνικές κινήσεις από το πλήρωμα και με τρόπο τέτοιο ώστε στην έξοδο να βγούμε σφαίρα. Ποιος βλάκας όμως ξέχασε το κινητό του στο αμάξι και ξανακατέβηκε, πριν την αναχώρηση, να το πάρει ; εγώ. Ποιος διπλώθηκε στα 7 για να μπει μέσα, μιας και το διπλανό αυτοκίνητο είχε κολλήσει - κατόπιν οδηγιών φυσικά και αναμενόμενα- στην πόρτα του οδηγου; ναι, πάλι εγώ.

Highlight το μπροστινό αυτοκίνητο, μεσήλιξ οδηγός μετά της συμβίας του και ενός πανέμορφου, τεράστιου σκύλου. Οδηγίες για παρκάρισμα: "ελάτε, ελάτε, ελάτε, δεξιά, ΔΕΞΙΑ, ΔΕΞΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ - ΔΕΞ - Κυρία μου, βγείτε από το αυτοκίνητο, μόνο ο οδηγός επιτρέπεται να είναι μέσα!

- ΜΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!

- Α, θα μείνετε; εντάξει τότε! "

Τι διάολο,άλλαξαν τόσο τα πράγματα; γιατί, δεν κουφάθηκα ακόμα, την ανακοίνωση που έλεγε "απαγορεύεται η είσοδος των επιβατών στα γκαραζ του πλοίου" την άκουσα. Τέλος πάντων.  

Φύγαμε στην ώρα μας, συγχρονίζοντας τα ρολόγια μας και φτάσαμε φυσικά στην ώρα μας στην Άνδρο, χωρίς ανησυχία. Κατεβαίνοντας στο γκαράζ για να φύγω βρήκα τους δυο προαναφερόμενους με το σκυλο σφηνακωμένους μέσα στο αυτοκίνητό τους και απόρησα, 2 ώρες δεν πιάστηκαν να κάθονται σαν τις μοιρολογίστρες εκεί μεσα;

Πολύ όμορφο το πλωριό μπαλκόνι, έχω πάρει αρκετές φωτογραφίες, θα κοιτάξω να τις ανεβάσω.

Γνώμη μου, πρόκειται για τίμιο πλοίο, χρηστικό, ήσυχο, σίγουρα όχι το μεγαλύτερο της Ραφήνας αλλά δεν παίζει πάντα ρόλο αυτό.

Posted

Επιτρέπεται να κάτσεις στο αμάξι ή γενικά στο γκαράζ την ώρα του ταξιδιού; Θυμάμαι είχα ταξιδέψει με Διαγόρα πριν χρόνια για Καστελλόριζο, ήθελα να πάρω κάτι από τη βαλίτσα μου κάτω στο γκαράζ και μου επέτρεψαν μόνο με συνοδεία ναύτη για 5 λεπτά. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...