bsdelos Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Επειδη ημουν και εγω χτες στο HS4 αυτο το μυνημα το εβγαλε οταν εκανε την μανουβρα να παρει τον καιρο αναμεσα σε Κυθνο Κεα...επισης οταν κατεβαινα για να Ναξο στις Εκλογες με λιιιγο χειροτερο καιρο το ειχε σχεδον ολη την ωρα του ταξιδιου...πρεπει ειναι πολιτικη της νεας εταιριας γιατι οντως στο παρελθον δεν υπηρχε τετοιο μηνυμα...
Champion Jet_2 Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Παλιά που θυμάμαι στο Highspeed 5 υπήρχε ένα μήνυμα που έβγαινε από τα μεγάφωνα του πλοίου λέγοντας να παραμείνουμε στις θέσεις μας σε ελληνικα και αγγλικα,άρα υπήρχε και παλαιότερα...
hsw Posted August 20, 2019 Posted August 20, 2019 Κι εγώ θυμάμαι πριν περίπου 5 χρόνια (ίσως και παραπάνω) να παίζει τέτοιο μήνυμα στις τηλεοράσεις ενός από τα Highspeed λόγω καιρού οπότε σίγουρα υπάρχει εδώ και χρόνια.
JTEDimandix Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Να και το safety video του Sporades Star: Ομολογώ ότι είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πρόχειρο και μόνο επαγγελματισμό δεν δείχνει. Αφ' ενός έχουν αντιγράψει ήχους, animation και νοηματική από ΑΝΕΚ και αφ' εταίρου φαίνεται ότι δεν προσπάθησαν καν. (Spoiler alert: Σωσίβιο στην ντουλάπα και το βγάζει κάτω από το κρεβάτι και ενώ λέει για τα MES, δείχνει τα βαρελάκια.). Να γιατί δεν εμπιστεύομαι τον Ηλιό. (Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά νομίζω πως αυτό ήταν κερασάκι στην τούρτα.).
Panagia Ekatontapiliani Posted October 31, 2022 Posted October 31, 2022 Τα βαρελάκια που λες είναι τα MES του Σποράδες Σταρ. Οι ήχοι και animation είναι σχεδόν ίδια σε όλες τις εταιρείες που έχω δει στα ταξίδια μου. Όσο για τα σωσίβια δείχνει που βρίσκονται στις καμπίνες και σε κοινόχρηστους χώρους που είναι σε ντουλάπες. Βέβαια οι καμπίνες επιβατών του πλοίου δεν χρησιμοποιούνται από επιβάτες γιατί δεν τις δίνουν στο σύστημα κρατήσεων τους.
Recommended Posts