Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Το Παναγία Σπηλιανη ολοκλήρωσε τις εργασίες του στο Πέραμα και αναχώρησε για τους Φούρνους, όπου από σήμερα ξεκίνησε τα δρομολόγια στη γραμμή Φούρνοι Ικαρία Σάμο σε αντικατάσταση του Μεγαλόχαρη. Το πλοίο θα μείνει στη γραμμή μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

βλεποντας τα δρομολογια του στην ιστοσελιδα του gonisyros.gr το σκελος νισυρος-τηλος φαινεται σαν να μην προσφερεται σαν επιλογη....μπορει να σημαινει οτι παει τηλο κενο επιβατων για να κανει το τηλος-καμειρος??

• 6 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Νομίζω ότι το Παναγία Σπηλιανή θα σταματήσει τα δρομολόγια του στα Δωδεκάνησα τη Τρίτη 13 Απριλίου και θα ανέβει στο Πειραιά ξανά!! Οι φήμες θέλουν να αλλάζει χέρια<_<

Posted (edited)

Το Σπηλιανή εκτελεί δρομολόγια μεταξύ Νισύρου και Κω και 2 φορές την εβδομάδα συνδέει τη Τηλο με τη Κάμειρο(Ροδος).

Edited by proud_ionian
Posted
10 hours ago, fourtounakis said:

Κρίμα. Θεωρώ υποβάθμιση την αντικατάσταση αυτή. 

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Το Σπηλιανή ήταν αναβάθμιση και θα περίμενε κανείς να δει τουλάχιστον ένα εφάμιλλο πλοίο στη θέση του. 

Έχουμε ιδέα για το πού θα παει τώρα?

Posted (edited)

Οι διαφορές τους πιστεύω είναι στο μέγεθος το Σπηλιανή είναι 6-7 μέτρα μήκος μεγαλύτερο αλλά μπορεί να πάρει και μερικά φορτηγά,όχι νταλίκες.Το Joy star πέρνει μερικά ιχ έχει καλούς χώρους ίδια ή και παραπάνω ταχύτητα και δε νομίζω να υστερεί κάπου αλλού.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Posted

Κανονικά φορτηγά μάλλον δεν παίρενι. Ημιφορτηγά που κουβαλάνε μεταξύ Κώ και Καμείρου Σκάλας οπωροκηπευτικά ή οικοδομικά υλικά, παίρνει, αλλά και πάλι πόσα να χωράει;

Panagia Spiliani,  Nisyros 02082019.jpg

Posted (edited)

Αυτό εννοούσα.Φορτηγά,νταλίκες,επικαθήμενα δε νομίζω να πέρνει.

Edited by ΝΟΜΙΚΟΣ
Posted
57 minutes ago, georgios express said:

Ημιφορτηγά που κουβαλάνε μεταξύ Κώ και Καμείρου Σκάλας οπωροκηπευτικά ή οικοδομικά υλικά, παίρνει, αλλά και πάλι πόσα να χωράει;

Κάποια ημιφορτηγα μεταξύ Τήλου κ Καμείρου, αλλά και μεταξύ Καρδαμαινας κ Νισύρου σίγουρα μπορεί να τα εξυπηρετήσει (μεταξύ Καρδαμαινας κ Καμείρου δε νομίζω ότι υπάρχει μεταφορικό έργο- υπάρχουν άλλες επιλογές). Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι πια υπάρχει κ ο Σταυρός για τα μεγαλύτερα (συν τα blue star)