proud_ionian Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 On 9/9/2022 at 2:19 PM, cyclades_shipping said: Με ανοιχτό ais σήμερα μετά από πολύ καιρό , λέτε να σημαίνει κάτι για το μέλλον του πλοίου ; 1 minute ago, proud_ionian said: Και το ξαναεσβησαν, με οτι αυτο συνεπαγεται Ξεκολλήστε από το marine traffic. Οσες φορες και αν αναψει και σβησει το AIS ενα πλοιο, δεν προδιδει κατι για την κατασταση του και την ετοιμοτητα του για να ταξιδεψει. το ιδιο και για τον Μπένυ
Mike18 Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Επιστρέφει στην ενεργό δράση https://arxipelagos.gr/ελ-βενιζελοσ-επιστρέφει-στην-ελληνικ/
Petros P Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Πιο πιθανό το βλέπω για Τουρκία στο Iskenderun,οπως άκουσα πριν μια εβδομάδα.
Mike18 Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 (edited) Θα μπορούσε αν και δεν θεωρώ απίθανο να παει καλοκαίρι στην γραμμή των Χανίων Edited February 14, 2023 by polmyt quote
Kaptennemo Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 (edited) Μόνο σαν εξτρα πλοίο της κοινοπραξίας θεωρώ ότι θα πήγαινε , εκτός αν υπάρξει καμία αλλαγή στα Ελυρος και Γκάλαξυ Edited February 14, 2023 by polmyt quote
Strofalos Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Οι πληροφορίες μου λένε πως όταν ο Δένδιας έλεγε στον Τσαβούσογλου για πλοία-πλωτά ξενοδοχεία, εννοούσε για κρουαζιερόπλοια και επιβατηγά, Ελληνικών συμφερόντων βεβαίως βεβαίως, που δεν έχουν ρόλο και με την προϋπόθεση να στάξει το μαρούλι η Ευρώπη. Δηλαδή "no Martini(Ευρωπαϊκά κονδύλια) no party(πλοία)". Μεταφράζοντάς τα όλα αυτά συμπεραίνουμε πως όλα τα κρουαζιερόπλοια του Ηλιόπουλου και το Βενιζέλος είναι υποψήφια. Οποτε ο Μπένυ ετοιμάζεται για Αλεξανδρέτα πιθανότατα και όχι για Κρήτη. Επίσης, δεν θα με εκπλήξει το γεγονός ο διαγωνισμός του Ολύμπους να βγει γόνιμος αυτή την φορά για να πάει κι αυτό στην Αλεξανδρέτα.
cyclades_shipping Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 (edited) Πάντως η Algerie Ferries έχει δείξει την πρόθεση της να ναυλώσει πλοίο,δεν θα μου φαίνονταν και απίθανο να ναυλώσει το Ελυρος όπως στο παρελθόν και σε συνδυασμό με την αποχώρηση των Μινωικών από Χανιά να δρομολογηθεί εκεί. Πιο πιθανό έχω να πάνε τα κρουαζιερόπλοια της Seajets(Queen Of The Oceans,Aegean Goddess,Mykonos Magic) Βέβαια θα ήθελα να πάει και στην Τουρκία γιατί θα βοηθούσε την κατάσταση αρκετά. Edited February 14, 2023 by cyclades_shipping
Panagia Ekatontapiliani Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Πάντως το Σάββατο δεν υπήρχε ψύχη μέσα στο Ελ. Βενιζέλος. Αυτό που ακούγεται στο λιμάνι είναι ότι θέλουν να μπει στη γραμμή Πειραιά Χανιά το καλοκαίρι. Εάν είναι γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω ότι μάλλον ο Ελυρος θα ναυλωθεί κάπου στο εξωτερικό για να δημιουργηθεί χώρος για τον Ελ. Βενιζέλο.
Μάκης Στεφανάτος Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Στο πλοίο έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά εργασίες,πριν 2 ημέρες έφερε συνεργείο μπουκάλες οξυγόνου για λαμαρινοδουλειές προφανώς...
spiroszante Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 24 minutes ago, Panagia Ekatontapiliani said: Εάν είναι γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω ότι μάλλον ο Ελυρος θα ναυλωθεί κάπου στο εξωτερικό για να δημιουργηθεί χώρος για τον Ελ. Βενιζέλο. ..η το Έλυρος θα πάει Ηράκλειο στη θέση του (πονεμένου μηχανικά) Κρήτη 2.
ngbyron Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Θα μπορουσε να διπλωσει το ελυρος στα Χανια, μιας και δεν υπαρχει ανταγωνισμος οπως διαβασα για τα Χανια, Ελυρος αλα μπλου σταρ και Βενιζελος ως ΑΝΕΚ. Μιας και εαν φυγει το παλατι το Γκαλαξι δεν θα μπορεσει να καλυπτει (σαλονια κτλ) την κινηση. Λεω εγω τωρα μια απλη σκεψη
JTEDimandix Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 λογικό μου ακούγεται, αλλά για σκάντζα ή για κανονική δρομόγηση; Έχω χάσει επεισόδια. ΥΓ και ως στέγαση για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία θα βόλευε, όπως έγινε και στην Κεφαλονια πρην καμιά δεκαετία.
Mike18 Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Για 1 Απριλίου ακούστηκε ότι θα ξεκινήσει Χανιά
Strofalos Posted February 20, 2023 Posted February 20, 2023 Αν πέσει ρευστό από την ΕΕ, θα πάει Τουρκία, ειδάλλως θα πάει Χανιά. Κρίμα πάντως για το βαπόρι, να περιμένει να μένει η γραμμή μοναχή για να δρομολογηθεί. Εγώ θεωρώ πως και με ανταγωνισμό μπορεί να προσφέρει αρκεί να του βρουν το κουμπί του.
Annivas Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Για το Πασχα θέλουν να είναι έτοιμο το βαπόρι αλλά θέλει πολύ τρέξιμο . Πρέπει να συμμορφωθεί και με το ΠΔ 104/2016.
Annivas Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Έχουν ξεκινήσει κι επιπλέον έχουν αφαιρεθεί βαρελάκια και MES για επιθεώρηση
Panagia Ekatontapiliani Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Προφανώς το θέλουν για Πάσχα γιατί πρέπει να μπει τρίτο πλοίο στα Δωδεκάνησα
mvin Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Ξήλωμα καμπινών; Γιατί για να προσθέσουν δύσκολο, έχει ήδη υπεραρκετές
Recommended Posts