Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 637
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Έχει περάσει μία φορά από Μύκονο στις 22/03/15 και ώρα 08.15. Είχε να πάρει την ομάδα ποδοσφαίρου της Μήλου! 

Edited by proud_ionian
Posted

Αυτό δεν είναι καλή εξέλιξη για τα ενδοκυκλαδικά ..... μα τι στο καλό κάνουν στο υπουργείο!!!!!

Posted

Θες πραγματικά να ξέρεις...; Μετά από 4,5 μήνες νομίζω είναι προφανές. Κρίμα πάντως..

Posted

Το πλοίο μέχρι τη Κυριακή θα κάνει σίγουρα δρομολόγια στο Σαρωνικό. Την Δευτέρα λένε ότι θα κάνει κάποιο δρομολόγιο μέχρι την Ύδρα με ολική ναύλωση

Posted

Δε θα εκπλαγώ αν το δούμε τελικά μόνο του στα ενδοκυκλαδικά σε συνδυασμό δρομολογίων των 2 γραμμών. Προσωπική εκτίμηση.

Posted

Τις τελευταιες μερες το βλεπω να καπνιζει αρκετα και με ταχυτητες γυρω στα 14,2

Posted

Ξεκίνησε τα ενδοκυκλαδικά σήμερα μια και έφυγε το πρωί απο Πειραιά και πήγε Σύρο, Πάρο , και τωρα αναχώρησε απο την Νάξο,

Posted

Το δρομολόγιο ήταν σήμερα Σύρο Παρο Νάξο και επιστροφή στη Σύρο. Από εκεί αναχώρησε για το Λαύριο όπου θα αναμένει τα αποτελέσματα για την ανάθεση της άγονης

Posted

Απο την Δευτέρα το πλοίο επιστρέφει στα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, τα οποία είναι ήδη περασμένα στο σύστημα κρατήσεων μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου!!!!

• 3 months later...
Posted

Δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος για να δρομολογηθεί το πλοίο στην άγονη γραμμή, αλλά εκτος την γιορτή του Αγίου Νεκταρίου οπου το Αρτεμις χρειάζεται στη γραμμή της Αιγινας, δεν νομίζω οτι θα υπάρχει τόσο επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης.

Το Αρτεμις θα δέσει για να κάνει την ετήσια επισκευή του και να ανανεώσει τα χαρτιά του, οπότε θα λείψει αρκετές ημέρες από την άγονη