Nick the Greek Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Συμφωνα με αυτην την ανακοινωση της DFDS, το ρο-ρο Klaipeda, πουληθηκε σε Ελληνικα συμφεροντα. Εργαλειο το βαπορι και ενα extra deck το παιρνει πιστευω ωστε να αυξηθει η χωρητικοτητα. Συμφωνα με την εγκυρη Shippax, το πλοιο εχει 190.9 μετρα μηκος, 28 πλατος, 7.2 μεγιστο βυθισμα, 1570 γραμμικα μετρα φορτωσης, μπορει να παρει 60 οδηγους και εχει ταχυτητα 16.4 κομβους. Το προφιλ του πλοιου μυριζει Ventouris Ferries αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Θα ηθελε κανεις να κανει καποια προβλεψη η να αναφερει καποια φημολογια?
giorgosz Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Μήπως δέχεται και καμια μετασκευή για επιβατικό? Δεν θα ήταν κακό... Αλλά μήπως είναι η Attica πίσω από την αγορά?
Γιώργος Δ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Πολύ πιθανό να παει προς ΑΝΕΚ αλλά με τέτοια ταχύτητα (16 kn) δε νομίζω να ρίξει κανείς χρήματα για να το μετασκευάσει σε ro/pax.
proud_ionian Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 μηπως τπ δυτικα του john fox αναφερεται πολυ δυτικα και αρκετα βορεια; σκωτια ας πουμε στη θεση του κοκκινου;
john fox Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Μπά ...... Δυτικά είναι δυτικά ..... και όχι δυτική αττική Μεγάλο ρόλο θα παίξει εάν 1/4 εκτός απο τα γενέθλια του σκύλου μου , και τα τόσα ψέματα θα γίνει αλήθεια το "μόλα όλα στους Ναύλους" μ'εχρι τότε .... "Μούγκα στην στρόυγκα"
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Το σουλουπι και ο δρομος του (16 μ) με παραπεμπει στον ΚαπταΜακη ... Να διπλωσει με τον ΝΙΚΟΛΑΚΗ , λεω εγω τωρα
christos Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Ή attica roro ή anek cargo. Με πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου το πρώτο. Tα roro της attica 16,5 και 17 κόμβους ταχύτητα έχουν.Άρα από θέμα ταχύτητας δεν θα ήταν απίθανο να πάνε εκεί.
Recommended Posts