Mediterranean Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Το Νεφελη λιγο πιο μοντερνο...(κατα την γνωμη μου)
anek16 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Mε λιγη παραπανο επεξεργασια που εκανε ο φιλος μου μεντιτερενια βγικε το παρακατω αποτελεσμα.Του εβαλα και δυο καταπελτες του παει Και με λιγο τραβηγμα..... Μου φερνη προς τα κρητη 1 -2
anek16 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Αλλο ενα δημιουργιμα μου Ειναι ενα κρουαζιεροπλοιο των ονειρων μας σε εκδοση λιμουζινας Aς σας δοσο μια ιδεα...... Και σε τιτανικου style
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Αντε να δω σε πιο λιμανι θα βαλεις για προσδεση
Mediterranean Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Καθομαι νυχτιατικα και γελαω μονος μου με τις ιδεες σας.Πραγματι φιλε Ανεκ εισαι πολυ μπροστα...καραβι λιμουζινα.Θα κατεβαζει βαρκες σε ολα τα λιμανια...λιγο ταλαιπωρια για το πληρωμα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα...Λουσα και κυριλα δεν θελετε..?
.voyager Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Δεν ξέρω γιατί δεν ανακοινώθηκε, αλλά το "La Suprema" το αγόρασα εγώ τελικά, δεν είχα τί να κάνω κάποια χρήματα, ήθελα να ξοδέψω Του άλλαξα χρώματα, το μετονόμασα, ύψωσα και τη γαλανόλευκη, μα δεν ξέρω που να το βάλω να κάνει δρομολόγια! Να το πάω στα Χανιά? Να έχουν κι αυτά ένα ξαδερφάκι Palace! (Τα παιδία παίζει!)
GA FANS Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :DΠολυ ωραιο μπραβο. Bαλτο Συρο Τηνο Μυκονο και εγω πρακτορας τι λες?
GA FANS Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Τι που να χωρεσει στη Τηνο? Στη συρο και τη Μυκονο χωραει. Ενα αλλο δρομολογιο ειναι Συρο - Μυκονο - Παρο - Σαντορινη - Μυκονο - Συρο - Πειραια ;) Να δεις εκει τουριστριες και φορτηγα.
.voyager Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Άν -λέμε τώρα- δεν πωλούνταν στην ΑΝΕΚ η HSW, θα προτιμούσα τα αδέρφια του Cruise Roma να ερχόντουσαν στην Ηγουμενίτσα (όσον αφορά τα χρώματα, γιατί σα brand name της ΜΙΝΟΑΝ είναι πιο δυνατό) έτσι:
.voyager Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Kαι το Pride of Canterbury θα μου άρεσε με τα χρώματα της HSW και με μια μικρή επέμβαση στην πλώρη
nikos547 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 (edited) to superferry2 me ta sinialla ths nel Edited May 1, 2008 by nikos547
giorgos.... Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 μια "φανταστική" εκδοχή του εξπρές σαντορίνη όπως θα ήθελα πολύ να το δώ κάποια στιγμή.. (ευσεβείς πόθοι) φυσικά καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα....
proud_ionian Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 πολυ ωραια προσπαθεια. τα χρωματα της vsl ηταν ωραια γιατι εδενε ομορφα το λευκο με το διακριτικο σιελ της γραμματοσειρας
94867 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Φήμες θέλουν το πλοίο να κάνει μια άνευ προηγούμενου μετασκευή...με τσιμινιέρες στην πλώρη...σαν κέρατα !
NHSOS XIOS Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ενα πειραμα που δεν μου πολυαρεσε σαν αποτελεσμα...
NHSOS XIOS Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Και το αναποδο(εβαλα κ φτερα στην τσιμινιερα αλλα κ παλι κατι με χαλαει).
NHSOS XIOS Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 εστω κ αν φορεσει διαφορετικα σινιαλα Λειπει μονο η μυγαΤο δοκιμασα και με τις μαυρες ριγες στα παραθυρα,αλλα μονο ετσι βγαινει καλυτερα.Φανταστειτε να της κανουν ριγες αλα ΠΡΕΒΕΛΗΣ για να σπασουν την μονοτονια του ασπρου... Τεσπα,κριμα τα νιατα κ ομορφια.... ΥΓ.Δεν εχω φτιαξει ολο το μοντελο,η αλλη πλευρα ειναι ακομα HSW:D,οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να το ανεβασω στα add-on.
NHSOS XIOS Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Σχεδόν έτοιμο. Σημερινή φωτογραφία του πλοίου στην ράδα της Ελευσίνας. Νομιζω ετσι ειναι πολυ πιο ομορφο
NHSOS XIOS Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 η μετασκευη θα μπορουσε να ηταν καλυτερη.Για την πρυμη ειναι γνωστα-καλυτερα να ειχε ολη το ιδιο πλατος(και οχι το μπαλκονι να εξεχει)και ισως πιο ωραιο τελειωμα. Μετα παμε στις 4 τσιμινιερεςΟι μεγαλες στις θεσεις των μικρων,ετσι πρεπει να ειναι πιο ομορφο. Ο τρουλος-σαλονι πανω απ την γεφυρα και προς τα πισω,να φυγει τελειως,τι εικαστικη παρεμβαση ειναι αυτη... Τελος,η γεφυρα ενα deck πιο ψηλα Για να τα δουμε ολα αυτα μαζι...Πριν και μετα:
NHSOS XIOS Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Την εχω καταβρει με την ζωγραφικηΟ ΤΕΟ χωρις την πολυκατοικια πισω του(εδω με το αυθαιρετο).
Nick the Greek Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Εγω θα σου ελεγα να φτιαξεις το Φαιδρα ΜΕ το αυθαιρετο..
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Το πλοίο έχει ξεκινήσει από την Πάτρα για τον Πειραιά για την ετήσια του συντήρηση και το βάψιμο του φυσικά στα νέα χρώματα της ENDEAVOR.Ομολογώ πως περιμένω με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα... Μπαααααα... Τελικά δεν λέει. Πιό όμορφο ήταν πριν (εννοώ πριν το .....βάψιμο) :D
Recommended Posts