anek16 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ετσι που το περιγραψατε ειναι κατι τετοιο με την εικονα που εκανα http://img77.imageshack.us/my.php?image=elyros020907perama4lp3.jpg
cpt_hcp Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 To παρακανες νομιζω,αμα γινει τετοια κουτα θα παρει την πρωτια ασχημια κ απο το ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΝΑ.Εγω νομιζω οτι θα γινει πολυ ομορφοτερο.Με στρογγυλο καθρεφτη με χωνευτες βαρκες κτλ.Ενα ωραιο Cruise Ferry.Βεβαια μπορει να γινει κ πολυ ασχημο,αλλα οχι τοσο οσο μας το παρουσιαζεις,ελπιζω τουλαχιστον
Stefanos Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Θα μπορούσε κάποιος να μας κάνει μια προεκτήμιση της εμφάνισης του ΜΥΤΙΛΗΝΗ μετα νέα σινιάλα
anek16 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 mia kaliteri apo tin prohgoumeni Με κοκκινα συνιαλα της ΑΝΕΚ Y.Γ Thnx monastirlis manolis για την απαληφη του πλωριου καταπελτη
monastirlis manolis Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 stefane elpizw na se kalipsa....xixixi..elipzw vevaia na min ginei..etsi..se ligo tha mas kleinei kai to mati i fatsoula.....parakalw anek16...
anek16 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Μια μετατροπή στο Κρητη 3 του φιλου μας του manolis. Υψώσαμε πιο πανω 2-3 πατώματα το (embarcation) και δώσαμε περισσοτερους χώρους http://imageshack.gr/viewer.php?file=ynmne3mz2kanzmmt3dzq.jpg
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Φανταστειτε να παρει το Μυτιληνη ο Καπτα-Μακης Η φωτο το Μανωλη (πειραγμενη)
George Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Πολύ φινετσάτη η μετασκευή σου αλλά γιατί δεν έβαλες τα σινιάλα της ΣΑΟΣ; Μάλλον επειδή τέτοια μετασκευή μόνο η HSW θα μπορούσε να κάνει και όχι η ΣΑΟΣ
Aris Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Πανιά θα ταίριαζαν στο ΝΟΝΑ ΜΑΙΡΗ που με τη συχνότητα βλαβών που έχει θα του ήταν χρήσιμα
HIGHSPEED 4 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Eνα μεγαλο ονειρο, το εκπληκτικο Suzuran στα χρωματα της HSW. Καραβι απιστευτο το οποιο ηταν και πλοιο της χρονιας του 1996, συνομιλικο της Αριαδνης, αλλα 4 μετρα μεγαλυτερο και με υπηρεσιακη ταχυτητα 29 κομβων...
.voyager Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Πάνω στη φώτο του Μinoan7, ορίστε μια φανταστική μετασκευή που του έκανα :
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Φίλε μου .voyager πολύ καλή η δουλειά σου από γραφιστική - σχεδιαστική άποψη. Εγώ πάντως από καθαρά καραβολατρική και αισθητική σκοπιά, το προτιμώ προ της δικής σου ...μετασκευής.
.voyager Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Τhanks! Mε τη γενιά "Superfast" μεγάλωσα, οπότε η "σκοπιά" μου θα είναι αντίστοιχη, καταλαβαίνεις (όσον αφορά το "αισθητικά"). Πάντως, πρώτη φορά το επιχειρώ
NHSOS XIOS Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Καταρχην minoan7 πολυ καλη η φωτο σου κ φαινεται σε ολο του το μεγαλειο,το χαρισμα της ομορφιας-αρχοντιας που εχει αυτο το βαπορι.Θα ελεγα πως προκαλει τον ιδιο εντυπωσιασμο που σου δημιουργει κ η ΑΡΙΑΔΝΗ(ισως να βοηθουν πολυ κ τα χρωματα). Κατα δευτερο μ αρεσει πολυ η 'μετασκευη' σου voyager κ ειμαι κ εγω λατρης της σχολης που αναφερεις!Ελπιζω να την δει καποιος ναυπηγος που δουλευει για τη HSW κ να του μπουν ιδεες. Μακαρι να ταξιδεψει καποτε στο αιγαιο!Εξαλλου η ΑΡΙΑΔΝΗ ψαχνει για γαμπρο....
.voyager Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Μετά τη... "μετασκευή" του Hellenic Voyager, έκανα άλλη μια! Αυτή τη φορά του Pasific Express, αδελφού του Mega Express 5 (υποτίθεται στα χρώματα της "Hellenic Seaways" και με το όνομα "King Minos"! )
Mediterranean Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Το Ηellenic Voyager εξω απο τον Πειραια μεσα απο καμπινα του Αριαδνη η φωτογραφια στις 7/11/2007 Δανειζομενος την πολυ ομορφη φωτογραφια του φιλου MINOAN 7 να πως θα μπορουσε να ακολουθησει περιπου τα χναρια του Αριαδνη με 3 μονο αλλαγες.(Φουγαρο,πλωρη,πρυμνη)
GA FANS Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Καποτε θα το δουμε και αυτο... (σκιτσο και ονειρο του καπτα Νικου)
Mediterranean Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Και καλυτερη οφειλω να ομολογησω.Δυστυχως δεν την ειχα προσεξει...Οσο για το παραπανω Νταλιανα,δυσκολα o Aγουδιμος θα παρει σχεδον νεοτευκτο πλοιο.Πρεπει να περασουν χρονακια μεχρι να παλιοσουν τα ''Παλατια'' και μετα ισως υπαρξει αγορα.
henry14 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 to neo ploio ths pullmantur opws fainetai oti 8a einai se ligous mhnes
Recommended Posts