Nick the Greek Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Ρεαλιστικά κάπως έτσι θα δείχνει. Γενικά τα πλοία της Seajets δεν ξεχωρίζουν στον τομέα αυτόν.
fourtounakis Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Το έχω φανταστεί κάπως έτσι. Όπως και να έχει , ας είναι καλορίζικο !
Panagia Ekatontapiliani Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Πολύ ωραία έκδοση έβγαλες του Silver Queen, αλλά θα αφαιρούσα τις σωσίβιες λέμβους πίσω από τη γέφυρα, γιατί εάν πάει στη γραμμή της Ραφήνας δεν απαιτούνται.
Takisg Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Κι εγώ πιστεύω ότι η εταιρία θα δημιουργήσει 2 ορόφους ξενοδοχειακό με το δεύτερο ντέκ να βρίσκεται στο ύψος της γέφυρας!!! Και φυσικά τα 2 μεγάλα γκαράζ για φορτηγά!!!
stathis Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Πολύ όμορφο! Πιστεύω θα δούμε αλλαγές στον καθρέφτη, μεγάλα παράθυρα για το σαλόνι κάτω από τη γέφυρα και κάποιο μπαλκόνι ίσως.
polmyt Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Διαμορφωση πιστευω οτι θα κανουν και τα μεγαλα ανοιγματα που εχει στο πλαι
Nikos_Chania Posted February 11, 2022 Posted February 11, 2022 Αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο στοιχείο, θεωρώ πως η βέλτιστη επέμβαση είναι αυτή. Για το μόνο στοιχείο που δεν είμαι σίγουρος, είναι το παραπέτο της πλώρης, το οποιο αν επεκταθεί χρησιμοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα, θα είναι πολύ χτισμένο και δεν μου αρέσει ούτε οπτικά. Ας πάρουμε μία γεύση:
JTEDimandix Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 On 6/10/2022 at 9:39 AM, JTEDimandix said: Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο topic, αλλά δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσα να το γράψω προκειμένου να το μοιραστώ μαζί σας. Χθες βράδυ, λοιπόν, είδα στον ύπνο μου ότι αποβιβαζόμουν στη Σούδα από κάποιο Bluestarάκι (Νομίζω το Galaxy) και την ώρα που περίμενα το λεωφορείο για Ρέθυμνο (;) είδα στο βάθος (περίπου εκεί που ήταν δεμένο το νυν Κέρκυρα Εξπρές) τον Πρέβελη. Από αριστερά ήταν κανονικότατα, με τα σινιάλα της ΑΝΕΚ και την Κρήτη στο φουγάρο, κλπ., όταν όμως το είδα από δεξιά ήταν βαμμένο μπλε και το κείμενο στην πρύμνη (Που λέει το όνομα του πλοίου και το λιμένα νηολόγησης από κάτω) ήταν γραμμένο στην κλασσική γραμματοσειρά της Blue Star. (Στο ίδιο στιλ με τον Διαγόρα, απλώς με την "επίσημη" γραμματοσειρά). Δεν θυμάμαι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είχαν βάλει και άλλα διακριτικά της BS (Πχ το μπλε αστέρι στο φουγάρο και το κείμενο στις μπάντες.). Λέτε αυτό να σημαίνει κάτι όσον αφορά το μέλλον του; Δεν είναι και το δυνατό μου σημείο το Photoshop, αλλά από ότι βλέπω δεν του κάθονται και άσχημα τα χρώματα της BS
JTEDimandix Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) On 8/28/2022 at 3:53 AM, SuperRunner said: Κάντε το με photoshop στα κίτρινα... You're welcome😉 Υ.Γ Συγνώμη που δεν χρησιμοποίησα photoshop, αλλά η ιδιομορφία των σινιάλων του σε συνδυασμό με την απίστευτη κούρασή μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω κάτι καλύτερο. Υ.Γ. 2 Η εικόνα είναι αυτή και την χρησιμοποίησα καθώς με βολεύει καλύτερα από το πλάι. Edited September 2, 2022 by JTEDimandix
Captainfanouris Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 Παλιοτερα καποιος απο δω ειχε ανεβασει σαν concept το fedra ii, το ξεκαθαριζω απο τωρα δεν ειναι δικο μου απλως το πηρα και του αλλαξα τα σινιαλα.Στην μελλοντικη ikarian sea lines ως ydra
Power_Jet Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Κάπως έτσι θα μοιάζει το Blue Horizon (Ψηλορείτης) αν τελικά περάσει στην Ανεκ!
Power_Jet Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Καιιι κάπως έτσι θα ήταν τα fossen αν περνούσαν στη σούπερφαστ και έβαζαν την αετίσια τσιμινιέρα... Υ.Γ. Συγγνώμη αν σας έβγαλα τα μάτια
proud_ionian Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Δεν είναι άσχημο το αποτέλεσμα. Μόνο που δεν θα ήταν ΧΙΙΙ
Strofalos Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Η τσιμινιέρα, σε σχέση με το υπόλοιπο πλοίο, είναι σα να βλέπω το Μύκονος σε μεγέθυνση και κόκκινο.
Power_Jet Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Εγώ προσωπικά, για εκεί το βλέπω το Άρτεμις...
Petros P Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Ισως το πιο ομορφο απο οσα είχες κανει πάντως. Εγω θα εκανα και μια Αριάδνη με ασπρα ανεκ ... 😛
Rafinioths Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 να είσαι καλά φιλε όλες είναι ωραίες αλλά αυτό με το αριαδνη πολύ όμορφο 😜
JTEDimandix Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 (edited) On 9/3/2023 at 3:02 AM, Power_Jet said: το Blue Horizon (Ψηλορείτης) Εγώ πάλι λέω να βάλουν το όνομα του μεγάλου Χανιώτη πολιτικού😁 Ποιος δεν θα ταξίδευε με αυτό (ΥΓ Συνιστώ σε όσους ταξιδεύουν να κάνουν κι ένα ευχέλαιο καλού κακού😉) (Η Φωτο από τα Commons) Edited September 11, 2023 by JTEDimandix
GeorgePag Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Ας δούμε το όμορφο M/S Drotten της Destination Gotland στα σινιάλα της Minoan Lines. Κατά την γνώμη μου τα σινιάλα του πάνε γάντι
Petros P Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Οποίος έχει πρέπει πάντως ας κάνει ένα blue Horizon σε ανεκ χωρίς ρίγα Ένα fossen σε super fast και ένα Aidaaura σε Celestyal Edited November 4, 2023 by Petros P
GeorgePag Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 On 11/4/2023 at 6:33 PM, Petros P said: και ένα Aidaaura σε Celestyal Νομίζω το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο.
piraeus ships spotting Posted November 30, 2023 Posted November 30, 2023 Έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες την Αριάδνη αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη για να δοκιμάσουμε τα νέα της χρώματα
Recommended Posts