Global_Creta Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 (edited) Στο Νήσος Ρόδος θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε την επέκταση του ανοικτού καταστρωματος πρυμα έτσι ώστε να αυξηθεί το πρωτόκολλο του πλοίου με τη παράλληλη προσθήκη έξτρα σωστικων στο πλοίο και αν δούμε και μια παλιά φωτό σου δεν αργεί να έρθει η έμπνευση... Δεν βγαίνει και άσχημο.... Edited January 15, 2016 by Global_Creta
.voyager Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Πείραξες και την πλώρη με "παραπέτο", αν το λέω καλά, μ' αρέσει!
Global_Creta Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Πλώρη, κόντρα γέφυρα, περισσότερα σωστικά και πιο λοξός ο τοίχος στο ντεκ ανάμεσα σε κατάρτι και φουγάρο. Και αν και οι φήμες μιλάνε μόνο για ανοικτά καταστρώματα έβαλα και ένα σαλονάκι πρύμα. Είπαμε, έμπνευση....
Sf_X Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Διαλέγετε και παίρνετε... Χάλια το πρασινάκι σε κάθε περίπτωση
Petros P Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Αστερίων λοιπόν... Έτσι στη φαντασία.. Στην πραγματικότητα πως θα ειναι?
Global_Creta Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Να του φτιάχνανε και μια πλώρη θα ηταν ακομα πιο ωραίο για τα δικά μου γουστα. Ελπίζω τα γούστα μας να συμπίπτουν σε μια...πιο εκτεταμένη μετασκευή και φυσικά η αυθεντική
Petros P Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ετςι θα άφηνε εποχή στις δυτικές Κυκλαδες και θα ηρεμούσε η τοπική αυτοδιοίκηση
polmyt Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 H τοπικη αυτοδιοικηση δεν ηρεμει ποτε.Παντα θα γκρινιαζει δικαια ή αδικα
Petros P Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Πολυ ομορφο σχέδιο , μακαρι αυτες τις μικρές λεπτομέρεις που εβαλες παραπανω ,ειδικα τους ανεμοθωρακες πισω να τους βαλουν. Οπως και να εχει , η ΑΝΜΕΖ θα τα παρει συντομα πισω τα λεφτα της βαζοντας μεγαλυτερο tonnage στις Κυκλαδες,και καταλαβαινοντας οτι χανουν το παιχνιδι στα Δυτικατης Ελλαδος ,μπαινουν δυνατοτερα εκει που ηδη εχουν μπει μονοι τους .
.voyager Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Πολύ καλό, αλλά νομίζω έχουμε δει τα τελικά σχέδια, Πέτρο, για να περιμένουμε κάτι σαν το παραπάνω.
Petros P Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 (edited) Με το ταπεινό μου paint , και το προχωρημένο της ώρας. ΝΗΣΟΣ ΙΚΑΡΙΑ αρχική εικόνα εδώ , και κλεμμένη εκει πέρα Edited March 13, 2017 by proud_ionian link
Nikos_Chania Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 Έμπα μέσα μην σε βαρέσει πνευμονία 57 minutes ago, proud_ionian said: κριμα και εχω ξυλιασει να το περιμενω στο mestre, να φανει με το g στην τσιμινιερα. Διότι εγώ έχω αποκλειστική πληροφόρηση, κι αν δεν το είδατε, αργά το απόγευμα έδεσε μπροστά από το ΥΕΝ με τα νέα του σινιάλα. Μα καλά, κανείς σας δεν το πήρε χαμπάρι; ορίτζιναλ εδώ
proud_ionian Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 ρε δεν ντρεπεστε εκει στην τηνο; αν ειναι δυνατον μας τρολαρει το ποντικι και τα original χρωματα (δεν ειναι αυτη η φωτο. απλα για αντιστοιχια)
Nikos_Chania Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 (edited) On 6/15/2007 at 9:35 PM, ΣΕΙΡΙΟΣ said: Δεν το πιστεύω.... τι σύμπτωση είναι αυτή ? Μα το φωτογράφησα πριν δύο μόλις ώρες με τα καινούργια του σινιάλα !!! Και η έκπληξη, ο Κος Στρίντζης μετονόμασε το πλοίο στο όνομα του πιο φαν καραβολάτρη του στο Ιόνιο !!! Ιδού λοιπόν το ΕΧ Κεφαλονιά........ Δανειζόμενος λοιπόν την ως άνω φωτογραφία, το φέρνω στα δεδομένα με όνομα... φωθιά Edited November 22, 2018 by proud_ionian link
Nikos_Chania Posted January 14, 2019 Posted January 14, 2019 Αφού είδαμε και το πρόσθετο κομμάτι, και αφού κάναμε υποθέσεις με συμβουλές των τεχνικών επιτελείων των Castellamare di Stabia κάπως έτσι θα μοιάζει το κοντοσούβλ εεε το Cruise Roma Αυθεντική φωτό εδώ
Svo Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 Μιας και η νέα τσιμινιέρα του Mykonos Palace μόλις μας ήρθε έχω να προτείνω και μια εναλλακτική να θυμίζει λίγο σε Αρετούσα. Επίσης ας του ρίξουν ένα βαψιματάκι της προκοπής με το σωστό κόκκινο Η original φώτο του @Petros P
Shippihs Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 (edited) 2 hours ago, basilis89 said: Να φανταστώ θα βαφτεί στα χρώματα της εταιριας; Edited May 14, 2019 by proud_ionian
Shippihs Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 (edited) 4 hours ago, Marios Superfast said: Να αυτά δεν μ αρέσουν Γράψτε λάθος... On 2/23/2020 at 10:55 PM, Nick the Greek said: , νομίζω το πλοίο αυτό θα μείνει αξέχαστο, Αυτα βλέπω και νομίζω καμία μέρα θα μας ξημερώσει τίποτα τετοιο Edited February 25, 2020 by proud_ionian move
Svo Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Δεν είναι και απίθανο με τα τερατουργήματα που μπλέξαμε ..
nomikos Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Ο διακαής πόθος μετασκευάστηκε .Έτοιμος για Κασοκαρπαθία να ζευγαρώσει τη Πρεβελάρα,με τα σινιάλα της ΑΝΕΚΑΡΑΣ .Οι υπερκατασκευές είναι από αλουμίνιο για να μειωθεί το πρόσθετο βάρος.Πρωτόκολλο 1000 άτομα,φορτηγά 30,κλίνες 300.Το κατάστρωμα της γέφυρας καμπίνες πληρώματος,το από κάτω καμπίνες επιβατών και το πιο κάτω κοινόχρηστοι χώροι.Πρύμα βάλαμε ανεμοθώρακες τύπου BS Maikonos.Υπηρεσιακή ταχύτητα 20 κόμβοι.H αυθεντική φώτο εδώ. ΥΓ. και μετά ξύπνησα.
Recommended Posts