NHSOS XIOS Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 BRIDGARA sε περιμενουμε στο β.αιγαιο.πειτε κανα ονομα,εγω γουσταρω το KALLONI,για να στηριξουν την προσπαθεια της ομαδας στην football league
Stefanos Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) μια παρέμβαση,πίστευω πως αν τελικά αγοραστεί απο τη "νελ" το μπλέ θα προεκταθεί και λίγο προς τα πάνω μέχρι να καλύψει όλη τη πλώρη όπως συνιθίζεται άλλωστε πλέον :P Edited January 22, 2012 by Stefanos
NHSOS XIOS Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Μια χαρα θα ηταν το καραβακι για Λαυριο-Λημνο-Καβαλα Το ΜΥΡΙΝΑ λοιπον original
gnikles Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 (edited) Έυχομαι να πάνε όλα καλά στην Cretan Lines και κάποτε που ξέρεις και με δικό της πλοίο!!!Σας δείχνω λοιπόν πως το φαντάστηκα εγώ και το όνομα αυτού Ρίθυμνα.Χαρισμένο στον NHSOS XIOS και σε όλους τους φίλους του θέματος!!! Edited June 14, 2012 by gnikles
Global_Creta Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Στην αρχή όπως το είδα το πέρασα για το Ιόνιαν Κουίν. Πάντως ωραίο και μοντέρνο σχέδιο ! Στο bitmap το έφτιαξες; Όμως αν έχει δύο φουγάρα να βάλεις εξαεριστήρες από κάτω και όχι τζαμαρίες. Και αν το πας για γραμμή στο Ρέθυμνο βάλε και κανα Στερν Θράστερ καλού κακού... .
gnikles Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 (edited) Στο bitmap ειναι ναι.Τα φουγάρα είναι δύο όντως γι'αυτο άφησα ένα κενό ανάμεσα στις τζαμαρίες για να δείξω απο που κατεβαίνουν οι σωλήνες.Το κακό είναι οτι δεν έχω ιδέα από ναυπηγικό σχέδιο και κάνω πολλά λάθη. Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Edited June 18, 2012 by proud_ionian quote
csst9728 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ίσως η μόνη ελπίδα ώστε το πολυαγαπημένο σκαρί του Ιονίου να γλυτώσει τη φλόγα του διαλυτή.. Όπως βλέπετε, έχουμε ένα προβληματάκι με το νηολόγιο και τη σημαία.. Μετά το Νεφέλη, θα το λύσουμε και αυτό
NHSOS XIOS Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ειναι παντως λιγακι τσιρκο το mix των σινιαλων Ειδικά βρε παιδιά, αυτός ο συνδυασμός tirrenia highspeed στα πλάγια Τελικα δεν με χαλαει το tirrenia highspeed(το πολυ να αλλαζαν γραμματοσειρα)αλλα η λευκη βουλα με το t στην κοκκινη τσιμινιερα.Ετσι μ αρεσει περισσοτερο.original pic
minoan Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 αν και ο πριγκιπας δεν συγκρινεται με τιποτα, αλλα η καλλιτεχνικη αποψη του NHSOS XIOS ειναι πολυ καλυτερη!!!
Global_Creta Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 (edited) Ας ξεφύγουμε και λίγο από τα συνηθισμένα και ας δούμε και κάτι πιο "άγνωστο" που σε άλλες εποχές θα μπορούσε να αποτελεί "πολυτέλεια" και "επανάσταση" για την ελληνική ακτοπλοΐα... Το πανέμορφο (κατά τη γνώμη μου) "AF Francesca" (και παλαιότερα ) από τη γνωστή καταραμένη γραμμή εδώ σαν "Ψηλορείτης" για λογαριασμό της φανταστικής "Cretan Island". Πιστεύω να του πάνε τα χρώματα... έτσι για να κερδίσει λίγη από τη χαμένη δόξα του. ( Όποιος θέλει και μπορεί να το κάνει VS μπορεί να μου πει να του στείλω σε πμ το 3ds του). Edited August 16, 2012 by Global_Creta
NHSOS XIOS Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Πως θα ηταν τα παλατια μας με τα κανονικα σινιαλα της Tirrenia-εμενα μ αρεσουν πολυ παντως Απο το navi.
gnikles Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 (edited) ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! Edited August 29, 2012 by proud_ionian
Petros P Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Αφού έχει γίνει τόσο θέμα πάρτε το σχεδιο μου ... για το Παναγια Θεοσκεπαστη :P Edited August 26, 2013 by proud_ionian
Neptune Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Πλακα εχει η χοντρη με τα μπλε... ΥΓ. Μην το δω πουθενα χωρις πηγη θα πεσει ασχημο κραξιμο. Original
Nikos_Chania Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Μα πάντα. Έχει και δεξαμενσιμό λογικά φέτος. Θεωρώ ότι αυτή η φαρδιά, μπλε γραμμή στις μπάντες πρέπει πλέον να περιοριστεί στο πλάτος που έχει στην πλώρη, οπωσδήποτε έστω να φύγει η κόκκινη γραμμή με τη βούλα. Μιλάμε για κάτι από αυτά τα δύο;
.voyager Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 (edited) Πολύ καλός! To 2o! H πλατιά μπλε γραμμή πρέπει να μικρύνει. Μπορούν να την κάνουν διπλή με κόκκινο όπως κάτω στο ζωνάρι και να τη βγάλουν απο εκεί. Edited December 12, 2014 by .voyager
Neptune Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 podarique la foto de eptanise με κοκκινα εσωρουχα Κοροιδευετε εσεις. Θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε
ΝΗΡΕΑΣ Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 (edited) Βάλε βρε αδελφέ και κανένα σινιάλο να καταλάβουμε σε ποιον θα πάει ο βαπόραρος με τη πλωράκλα Edited January 13, 2015 by ΝΗΡΕΑΣ
speedrunner Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 (edited) Λέτε να δούμε έτσι??? Η φωτογραφία είναι απο την Gallery Edited February 23, 2015 by speedrunner
Petros P Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Στηριζόμενος στη φωτογραφία του proud και απλά με το paint. NISSOS LESVOS
Nikos_Chania Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 (edited) Στα ίδια πρότυπα κι εγώ Στηριζόμενος στη φωτογραφία του proud Χωρίς ρίγα βρε, κουκλάκι είναι Edited November 22, 2015 by Nikos_Chania
Recommended Posts