Shippihs Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 (edited) Δεν είναι και άσχημα,ειδικά το oceana Φωτο απ το marine ++ το celestyal Romantica Edited July 17, 2020 by Shippihs
pilot Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 37 minutes ago, fourtounakis said: Ένα πιθανό αποτέλεσμα. Καθόλου κακό🙂
Shippihs Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Επειδή όσο να ναι θα κάνει αίσθηση αν υπάρξει τέτοια ανακατωσούρα με το στολο της ανεκ,έκατσα και ασχολήθηκα Δε ξέρω αν μ αρέσουν ακομα, έχω ανάμεικτες σκέψεις ,αλλά θα δωσω bonus points στην attica αν κάνει κάτι με το φουγαρο των fossen
sarantatrio Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Αυτή είναι μια εικόνα των πλοίων της αττικα χωρίς τη μαύρη ρίγα του Παναγόπουλου φίλε @Shippihs (no offense και μπράβο που ασχολήθηκες). Πέρα από τη πλάκα,ο Ιάπωνας,όπως και το Galaxy,θα δείξει πολύ με αυτά τα χρώματα. Τώρα για τα fossen-οπαιδα,πολύ φοβάμαι πως θα μας πάρει καιρό να τα συνηθίσουμε με τα κόκκινα. Για παρέμβαση στις τσιμινιέρες το θεωρώ απίθανο! Ακόμα και μια πιθανή εγκατάσταση πλυντηρίδων που σε πολλά πλοία απαιτεί διαφοροποίηση στο σχήμα,στη τόσο ογκώδη σιδηροκατασκευή των fossen είμαι αισιόδοξος ότι θα τα χωρέσει!
Nikos_Chania Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 Ας βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, με original φωτογραφία του @Nick the Greek Δεν θα μου άρεσε, βέβαια δεν έβαλα ουτε μαύρες ρίγες ούτε τίποτα. Αρκέστηκα στο ανάγλυφο σινιάλο στην τσιμινιέρα.
Shippihs Posted January 23, 2021 Posted January 23, 2021 @sarantatrioσε έφτιαξα και ριγά να μη παραπονιεσαι(Που δεν είχα ξεχάσει καθόλού να τη βάλω ) πολύ καλύτερα δείχνουν και τα 2 με τις ριγες,το ελυρος ειδικά πολύ ωραίο Υγ Οι κύριοι διαχειριστάι αν θέλουν να τα συγχωνεψουν η να σβήσουν τό 1ό ποστ να μην είναι το ίδιο πραγμα 2 φορες
Nikos_Chania Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Αποφασίστε τι θα κάνετε εκεί στη Νάπολη. Τους πρίγκηπες από τις Cruisάρες να μας στείλετε να τους φορέσουμε στα δικα μας. Η ορίτζιναλ
Neptune Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Ο πριγκηπας σε φουγαρο με φτερα μοιαζει τρολια απο το παρελθον
Sf iii Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 On 10/18/2006 at 6:26 PM, HIGHSPEED 4 said: Να μια επιλογη που πιστευω πως πολλοι θα το ηθελαν απ'το να μενει η Απολλωναρα παροπλισμενη η ακομα χειροτερα να μας αφησει για παντα... Οντως μοιάζει με τρολ από παλιά!!
MILTIADIS Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 (edited) @Nikos_Chania Γραψε ενα GRIMALDI MINOAN LINES κεντραρισμενο και σβησε σε παρακαλω πολυ αυτο το Highspeed γιατι ΔΕΝ ειναι Edited February 2, 2021 by MILTIADIS
margaritis24 Posted February 2, 2021 Posted February 2, 2021 Βαλε κ ενα Cruise Patra σαν ονομα κ κοψε εισητηρια να φυγουμε
nomikos Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Κάπως έτσι φανταζόμουν το βάπορα.Η φώτο του @proud_ionian
Nikos_Chania Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 17 hours ago, margaritis24 said: Εαν δεν ειχε αυτη τη θηκη στη πρωτη εξαγωγη θα ηταν πιο ωραιο αυτο κ το αδελφο του! Δεν μ αρέσει προσωπικά.. θα φαινόταν πολύ το εσωτερικό. Άσχετα βέβαια οτι προφανως δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί, λογικα είναιτο σημείο όπου ξεκινάει η δεξαμενή πλύσης.
Nikos_Chania Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 21 minutes ago, Strofalos said: Μου φαίνεται too much να δούμε το Terra Jet να διανυκτερεύει στην Σητεία για τα μάτια της άγονης αντί να το δουμε σε μια πιο "φιλεταρισμένη" γραμμή (πχ Παροναξία)...εξού και η έκπληξη του σχολίου μου περί καλαμπουριού..! Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούϊα... 6 minutes ago, togias_k said: Λογικά το Paros Jet θα έχει δηλώσει. Κοτζάμ Tera Jet με τεράστια χωρητικότητα και 15 τόνους την ώρα, δεν νομίζω Κοίτα εδώ δυσπιστία!!! original-terajet
Strofalos Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 (edited) Χαχαχα...στείλε το του Ζερβάκη του Δημάρχου να το ποστάρει στην επίσημη σελίδα του Δήμου, να γίνει ισόβιος Δήμαρχος Σητείας μετά!!! Edited April 8, 2021 by Nick the Greek Quote
MILTIADIS Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 Θα του πηγαιναν παρα πολυ τα λευκα σινιαλα της Seajets.
Shippihs Posted June 15, 2021 Posted June 15, 2021 (edited) 31 minutes ago, Z.Gk. said: μήπως εδώ να βαφόταν άσπρο το κάτω μέρος της τσιμινιέρας, μέχρι το ύψος που ολοκληρώνονται οι πλάγιοι εξαερισμοί; Δηλαδή, περίπου το 1/4 της τσιμινιέρας να βαφόταν άσπρο; Να το με ενα τσαπατσουλε φωτοσοπ. Θα βοηθούσε κάτι τετοιο στο να κοντυνει και να μη φαίνεται τόσο κιτρινο στο ματι. Από πλωρα δε ξέρω πως θα φαίνεται, αλλά εγκρινω Η φωτο του νικ Edited June 15, 2021 by Shippihs
Nikos_Chania Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Δεν ξέρω αν είναι κακό ή καλό, δικό σας. Εδώ η οριτζιναλ
Shippihs Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Τραγικό δεν θα το λεγα, αλλά αλλιώς το αγαπησαμε
Recommended Posts