Nick the Greek Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 (edited) Για να δούμε αν θα βρεθεί κανένας Χριστιανός(η Μωαμεθανός, δεν έχω εγώ τέτοια θέματα), να μας πεί ποιό είναι αυτό το ρυμουλκό που είναι μισοβυθισμένο στον Τύμβο της Σαλαμίνας? Κοιτώντας τη λίστα με τα ναυπηγήματα που παρέθεσε ο Π100, δε βλέπω κανέναν υποψήφιο που να ταιριάζει απόλυτα. Edited January 21 by Nick the Greek
Nektarios Papadakis Posted January 21 Posted January 21 (edited) Το ρυμουλκό λεγόταν ΑΝΝΑ, κατασκευής του 1935 και 33 gt. Διαστάσεις 16,18 m x 4,26 m και με μια μηχανή diesel 150 ίππων. Πρώην Γαλλικό GASCON. Αγοράστηκε το 1988 από το δύτη Περικλή Λιαμή και νηολογήθηκε με το όνομα ΑΝΝΑ στην Ά κλάση του Πειραιά στις 5-9-1988 με αριθμό 4714. Το διέλυσαν επιτόπου το 2019 όταν καθάριζαν τον κόλπο των Αμπελακίων από τα ναυάγια. Edited January 21 by Nick the Greek Quote
Nick the Greek Posted January 21 Author Posted January 21 Άπαιχτος, ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναγνώριση. Πρέπει να χρησιμοποιούταν για τις μετακινήσεις που έκανε ένας πλωτός γερανός της περιοχής που άνηκε στην οικογένεια Λιαμή, μέχρι το 2007-2008 τουλάχιστον. Νομίζω με αυτόν ασχολούταν η κυρία Βούλα Λιαμή αλλά από ένα σημείο και μετά πρέπει να σταμάτησε η εν λόγω δραστηριότητα, οπότε κάπως έτσι βρέθηκε παρατημένο και το Ρ/Κ Άννα.
polmyt Posted February 13 Posted February 13 Στο συγκεκριμενο σημειο ειναι τουλαχιστον απο το 2009 .Θα ψαξω να δω φωτογραφιες για το αν ηταν εκει και παλιοτερα ,αλλα η εξωτερικη του κατασταση απο τοτε μαρτυρα οτι πρεπει να ηταν ηδη αρκετα χρονια παροπλισμενο
Recommended Posts