Panagia Ekatontapiliani Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 (edited) Το πειρατικό σκάφος Queen Christine (Νηολόγιο Ρόδου 396) προσφέρει βαρκάδα μέσα στο λιμάνι της Ρόδου, ανάμεσα στα μεσαιωνικά τείχη, έξω από το φρούριο του Αγίου Νικολάου και κοντά στο ενυδρείο της Ρόδου. Επιπλέον, το βράδυ διοργανώνονται μουσικές βραδιές και έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις στη θάλασσα ακούγοντας ζωντανή μουσική κάτω από το λαμπρό φεγγάρι. Πρέπει να δουλεύει στη Ρόδο περίπου 10 χρόνια. Οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία για την ιστορία του πλοίου ευπρόσδεκτη Edited December 27, 2024 by polmyt
Nektarios Papadakis Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) Για το συγκεκριμένο έχω σκόρπιες πληροφορίες. Αν κάποιος έχει περισσότερα ας τα προσθέσει. Ε/Γ-Τ/Ρ ΚΟΥΙΝ ΚΡΙΣΤΙΝ, νηολόγιο πλοιαρίων Ρόδου 396, κατασκευής του 1979 (Ελλάδα, από ξυλεία) 8,882 gt. ΔΔΣ SW4988. Το βρίσκω πρώτη φορά το 1994 με όνομα ΚΑΡΟΛΙΝΑ και ίδιο νηολόγιο και πλοιοκτήτη τον Ι. Παρίση. Καταχωρημένο σαν Ε/Γ-Τ/Ρ. Το 2001 το βρίσκω με όνομα ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Μ (και ίδιο νηολόγιο) καταχωρημένο σαν ενοικιαζόμενη θαλαμηγός (chartered yacht). 11,40 m X 3,70 m και μια μηχανή Perkins (U.K.) 110 BHP Από το 2003 και μετά το χάνω, δεν ξέρω πότε μετονομάστηκε και αν είχε και άλλο όνομα μετέπειτα. Υποθέτω ότι υπέστη μετασκευή σε "πειρατικό" κάποια στιγμή αλλά δεν έχω δει φωτό με την αρχική του μορφή. Edited December 27, 2024 by polmyt μεταφορα ποστ
Rodos1505 Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Στο Κουίν Κριστίν προστέθηκε πέρυσι και μια δεύτερη βοηθητική μηχανή, στα δεξιά της κύριας.
Recommended Posts