Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Το Romantika Dreams (Νηολόγιο Ρόδου 167) έχει ναυπηγηθεί το 1987, ανακαινίστηκε το 2022 που αγοράστηκε την Rhodes Day Cruises. Το πλοίο έχει χωρητικότητα 125 επιβατών και πραγματοποιεί εκδρομές στις παραλίες της Ρόδου. Οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία για την ιστορία του πλοίου ευπρόσδεκτη.

Edited by Nick the Greek
Posted

Ε/Γ-Τ/Ρ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΤΡΙΜΣ, κατασκευής 1987 και 74,21 gt. Προηγούμενο όνομα ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ (πάλι σαν Ε/Γ-Τ/Ρ) με ίδιο νηολόγιο Ρόδου 167 (Α Κλάσης) από το 1993. Σαν ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ήταν 71 gt. ΔΔΣ SW4788. Δεν έχω δυστυχώς στοιχεία πριν το 1993. Πρέπει να μετονομάστηκε το 2022 που έγινε και η ανακαίνιση. 

Posted

Ευχαριστουμε Νεκταριε για τις πληροφοριες. Και ελεγα οτι κατι μου θυμιζει το συγκεκριμενο

Εμενα το σκαρι του μου θυμιζει τουρκικη κατασκευη.Εχουμε δει αρκετα παρομοια

Να το δουμε λοιπον και σαν ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ (Kapten Mike ,στο Αγγλικο του, προφανως για ευκολια των τουριστων) να μπαινει στο λιμανι του Μανδρακίου το 2017

Posted

Και εγώ από την εμφάνιση του νομίζω ότι είναι Τουρκικής κατασκευής. Εγώ έχω μια παλαιότερη φωτό του στα αρνητικά μου (από το 1994 αν θυμάμαι καλά). Θα κοιτάξω να το σκανάρω κάποια στιγμή να το ανεβάσω.

• polmyt changed the title to Romantika Dreams (Ν.Ρόδου 167)
  • Nick the Greek changed the title to Romantika Dreams (Ν. Ρόδου 167)