Jump to content
Shipfriends

Η ακτοπλοϊκή εταιρία του 2024   

71 members have voted

1. 1. Η ακτοπλοϊκή εταιρία του 2024

• Magic Sea Ferries
    • Fast Ferries
    • Golden Star Ferries

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 12/31/2024 at 09:59 PM

Recommended Posts

• polmyt featured and unfeatured this topic
Posted

Βγηκαν οι επικρατεστερες εταιριες με

Magic Sea Ferries

Fast Ferries και

Golden Star Ferries να ειναι οι τρεις πρωτες επιλογες

Ψηφιζουμε μια μεχρι τις 31/12 στις 23.59.

Μην ξεχασετε να πατησετε το κουμπι πανω στη δημοσκοπηση.Το ποστ δεν αρκει για να μετρησει η ψηφος

Posted

Ειμαι αναμεσα στη Fast Ferries και την Golden Star Ferries. Θα επιλεξω τους Αφους διοτι επενδυσαν μέχρι στιγμής σε πλοία με πολυ μεγάλες δυνατότητες και αναμένουμε την εξέλιξη της. 

Posted

FAST FERRIES οπωσδήποτε, διότι εκτός όλων των άλλων που έχουν προαναφερθεί, το 2024 συμπλήρωσε - εόρτασε μισό αιώνα παρουσίας της στην ελληνική ακτοπλοΐα. Ήταν το 1974 όταν κατασκευάστηκε το πρώτο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π (ανοικτού τύπου) που δρομολογήθηκε αρχικά στην Ερέτρια και κατόπιν στην Κέρκυρα. 

Posted

H ψηφος μου στη Fast Ferries

Σταθερα, και σωστα οπως δειχνουν τα αποτελεσματα, αναπτυσωμενη εταιρια που φετος εκανε ακομα ενα βημα παραπερα περνοντας τα πλοια και τις γραμμες της Zante

Posted

Fast Ferries, για όλους τους λόγους πιυ έχουμε αναφέρει, plus τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίον χειρίστηκαν το ζήτημα της ΑΝΜΕΖ.

Οριακή η επιλογή μου ανάμεσα σε fast και golden.

Posted

Όχι στη Magic Sea Ferries γιατί και εγώ θα ήθελα να την δώ σε βάθος χρόνου, πολλούς πόντους για την τόλμη και μόνο πάντως. Ο πραγματικός MVP βέβαια είναι η μητρική IMS που έχει σπάσει ταμεία στα tankers. Αν δεν υπήρχε αυτή, δε νομίζω να υπήρχαν και τα ταχύπλοα.

Όχι(ακόμη) στην Golden Star και γιατί έμεινε αναξιοποίητο το Golden Princess. Από τώρα λέω πως αν βγεί μαζί με το Andros King στις γνωστές τους προδιαγραφές, θα ειναι φαβορί για την ψήφο μου του χρόνου. Κι εδώ η εταιρεία φωνάζει πως πρέπει και μπορεί να επεκταθεί.

Οπότε ναι στην Fast Ferries. Για τους λόγους που όλοι είπατε αλλά και γιατί προσπαθώ να μην κρίνω μόνο εκ του αποτελέσματος. Και η κίνηση που έκαναν αν μη τι άλλο δείχνει τόλμη και διάθεση, ασχέτως αν τους βγεί η όχι. Το αξίζει μια εταιρεία που διατηρεί ψηλά τον πήχυ των υπηρεσιών της, της ποιότητας των πλοίων της και που δεν έχει φερέφωνα στα ΜΜΕ και το διαδίκτυο να την λιβανίζουν 48 ώρες το 24ωρο.

Posted

Fast ferries από εμένα για την επένδυση που έκανε στο Αικατερίνη, και την οικονομική -σε σχέση με τον ανταγωνισμό- επιλογή που έχει κάποιος να μεταβεί στην Νάξο.

Posted

Fast Ferries. Γιατί οι κινήσεις της είναι μετρημένες, στοχευμένες, και νοικοκυρεμένες. Ανοίγεται, πέρα απο την Ραφήνα, και στο Β. Αιγαίο απορροφώντας επιτυχώς άλλη μια εταιρεία, έχοντας τους εργαζομένους της καθησυχασμένους και ευχαριστημένους. 

Το Χρυσό μου βατόμουρο το δίνω στην SAOS. Η εταιρεία είναι περίπτωση από μόνη της!! Όπου και να έχει αγγίξει το χέρι της, έχει αφήσει στάχτη και μπούρμπερη..! Όποιο νησί και να έχει προσπαθήσει να εξυπηρετήσει, το έχει ρημάξει..! Και το Κνωσσός Παλλάς το ορθόδοξο να πάρει, και Πειραιάς-Ηράκλειο να το βάλει, σκατά θα τα κάνει..! 

Posted

Από μένα Magic Sea ferries. Ξεκίνησε συνεφεροντας το Cat I, και πλέον είναι από τις λίγες εταιρίες που φέρνουν νεοτευκτα στα νερά μας

Posted

Ψήφισα Magic Sea Ferries, έχει φέρει άλλο αέρα με πλοία νεότευκτα κι έχει σταθερά ανοδική πορεία.

Η Fast στο μυαλό μου έχασε στο νήμα, διότι παρά την επιτυχή απεμπλοκή από τα ταχύπλοα, εκεί που κάποιοι τα είχαν θαλασσωσει, φαίνεται πως έμεινε ένα βήμα πίσω από την ανταγωνίστρια της, ο Θεολόγος δεν είναι πλέον το καλύτερο overall πλοίο, αυτό την ανάγκασε σε υποχώρηση στο κάστρο της.

Η Golden από την άλλη απέκτησε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο βαπόρι, ίσως ανάμεσα στα τέσσερα καλύτερα των Κυκλάδων, δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει το καλύτερο της ταχύπλοο και κατ εμέ δεν έχει ρεαλιστικά αποδοτικα πλάνο για ένα από τα δύο συμβατικά της.

Posted

Ψηφίζω Fast Ferries, για την επέκτασή της εκτός Ραφήνας με την αγορά της Ζάντε, σε συνδυασμό με την συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση του στόλου της.

Posted

Ψήφισα Golden. Μου είναι προκαλεί τρομερή έκπληξη ο ρυθμός που η εταιρεία αναβαθμίζει το στόλο και τις υπηρεσίες της, σε ποιότητα, σε ταχύτητα και σε νεότερα πλοία, άσχετα αν δραστηριοποιούνται όλα (θα γίνει κι αυτό, πιστεύω).

Η Fast έρχεται δεύτερη για εμένα, αλλά γενικά είναι σταθερή αξία. Πρέπει βέβαια να φέρει και τα νέα της αποκτήματα στα μέτρα της. Σίγουρα υποψήφια για του χρόνου, αν το πετύχει.

Η Magic το πάει πολύ καλά, αλλά μέχρι στιγμής ο μισός της στόλος (Magic 2,3) είναι υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Αν του χρόνου δούμε να γίνονται πράξεις τότε αλλάζει η ιστορία, αν και δεν έχει δώσει αφορμή ότι αθετεί υποσχέσεις γενικά. Expectations are high.

• polmyt locked this topic
Posted

Ξεκαθαρο και εδω το αποτελεσμα με την FAST FERRIES να αναδικνυεται νικητρια με 50,7%

Δευτερη θεση για την GOLDEN STAR FERRIES  και τριτη η MAGIC SEA FERRIES

Και του χρονου

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...