Jump to content
Shipfriends

Το ακτοπλοϊκό πλοίο του 2024  

72 members have voted

1. 1. Το ακτοπλοϊκό πλοίο του 2024

• CHAMPION JET 3
    • ΑΝΔΡΟΣ QUEEN
    • ΑΡΙΑΔΝΗ
    • MAGIC I
    • ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 12/31/2024 at 09:59 PM

Recommended Posts

Posted

Magic 1 ηρθε για να μεινει κ να αλλαξει το παιχνιδι στο Σαρωνικο με θετικα αποτελεσμα για την εταιρεια του

Champion jet 3 δουλεψε παρα πολυ καλα στο πρωινο δρομολογιο της Παροναξιας ειδικα στη νεολαια σχεδον απροβληματιστα κ με καλες ταχυτητες κ κερδισε κοσμο απο τη  blue star

Αστεριων ii  απο Βενετια στο Ηρακλειο,απο Ηρακλειο Χιο Μυτιληνη κ απο κει Δωδεκανησα εγραψαν πολλα μιλια οι μηχανες του κ χωρις να ακουστουν πολλα πολλα για τον Ιαπωνα

Europalink μια κατηγορια μονο του στην Αδριατικη με το γκαραζ του να σκουπιζει προβλητες κ σιγουρα θα λειψει αμα φυγει

Blue star Myconos γιατι ειναι το πλοιο με τα περισσοτερα μιλια στο Αιγαιο καθε μερα χειμωνα καλοκαιρι κ σε δυσκολες συνθηκες κ απο θεματα λιμανιων καιρου αλλα κ ωραρια εργασιας ναυτικων

Posted

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι δικές μου επιλογές:

1. Andros Queen

2. Superfast XI

3. Asterion II

4. Ariadne

5. Magic 1

Posted

Τα 5 επικρατεστερα πλοια ειναι

CHAMPION JET 3

ΑΝΔΡΟΣ QUEEN

ΑΡΙΑΔΝΗ

MAGIC I

ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ

Ψηφιζουμε μια μεχρι τις 31/12 στις 23.59.

Μην ξεχασετε να πατησετε το κουμπι πανω στη δημοσκοπηση.Το ποστ δεν αρκει για να μετρησει η ψηφος

Posted

Ημουν μεταξυ Ανδρος Queen και Αριάδνη,ψήφισα Αριάδνη γιατί ειναι πλοιο πολυεργαλείο.

Posted (edited)

Andros Queen γιατί άλλαξε τις ισορροπίες στη γραμμή της Ραφηνας καθώς και έχει γινει εξαιρετική δουλειά στο εσωτερικό του, πλέον θα έλεγα πως το επιβατικό κοινο το ξεχωρίζει.

Edited by cyclades_shipping
Posted

Andros Queen με διαφορά. Ένα στοίχημα είχε μόνο να κερδίσει, το αν θα χάνει καποιες προσεγγίσεις δεδομένου του χτισιματος, και τα πάει περίφημα, τα υπόλοιπα είναι γνωστά. 

Posted

ΑΡΙΑΔΝΗ διαχρονική, αρχοντική, αξιόπιστη (δεκαεπτά χρόνια με μια μόνο βλάβη το 2013) και βέβαια πανέμορφη (μιας και προσωπικά, σε ψηφοφορία για το καλύτερο πλοίο μετράει και η εξωτερική ομορφιά).

Posted

ΑΝΔΡΟΣ QUEEN απο εμενα

Σωστη και ομορφη μετασκευη χωρις πολλες φανφαρες ,εδωσε και γκαραζ που κατα γενικη ομολογια ελειπε απο την Golden Star

Συνεπεστατο χωρις να εχει προβληματισει μεχρι στιγμης 

Posted

Αριαδνάρα δαγκωτό γιατί οι παλιές αγάπες δε ξεχνιούνται.

Βέβαια όλα αξίζουν τη ψήφο μας γιατί είναι αξιόλογες μονάδες στο στόλο μας

Posted

Αν και τεχνικά είναι πλοίο που ξεκίνησε το 2023, δε χωρά ούτε συζήτηση πως τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει κάψει καρδιές και ελπίζω να έχει σπάσει και ταμεία. Εγώ το έχω αγαπήσει ήδη, η οικογένειά μου το προτιμά μονοκούκι 😆. Αναμένουμε με καρδιοχτύπι τα επόμενα κρεασιόν της Golden Star.

Posted

Andros Queen  εμένα γιατί έγινε μια πολύ αξιόλογη επένδυση και αναπροσαρμογή στα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα πλοίο που ταξιδεύει όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Posted

Magic 1 κατά την άποψή μου γιατί είναι νεότευκτο και θέλουμε να βλέπουμε στης θάλασσές μας καινούργια πλοία.

Posted

Αριάδνη. Γιατί είναι πολυεργαλείο, πανέμορφο, καλοτάξιδο, όμορφο εσωτερικά, και μαϊτζέβελο για το μέγεθός του. Όπου και να έχει πάει τόσα χρόνια που είναι στην Ελλάδα έχει ξελασπώσει και οι επιβάτες είναι ευχαριστημένοι. Παράπονα δεν έχεις ακουσει ούτε από πλήρωμα, ούτε από επιβάτες, ούτε από νησιώτες, ούτε από κανέναν. 

Posted

Ψήφισα Andros Queen, είναι το πλοίο το οποίο άλλαξε τους συσχετισμούς σε μία πραγματικά ανταγωνιστική γραμμή.

Βγάζει ασπροπροσωπη την εταιρεία του.

Στις επιλογές μου θα ήταν κι άλλα δύο πλοία αυτής της γραμμής Superrunner Jet για τη συγκλονιστική πελατεία που είχε φέτος και το Αικατερίνη Π. το οποίο είχε κι αυτό εξαιρετικές περιληπτικές συν το γεγονός πως πλέον έχει γίνει ένα ολοκληρωμένο βαπόρι.

Posted

Andros Queen χωρίς αμφιβολία. Άλλαξε τις ισορροπίες στη Ραφήνα, με το τεράστιο γκαράζ του, το όμορφο εσωτερικό του και την σχετικά υψηλή του ταχύτητα.

Το Αριάδνη μένει οριακά δεύτερο, μιας και η αξιοπιστία του είναι γνωστή εδώ και χρονιά. Δεν μας ήταν έκπληξη η φετινή καλή του χρονιά, μας έχει συνηθίσει στις υψηλές υπηρεσίες του. Ίσως να το ψήφιζα για πλοίο της 5ετίας ή κάτι παρόμοιο.

• polmyt locked this topic
Posted

Ξεκαθαρο το αποτελεσμα με το ΑΝΔΡΟΣ QUEEN ,να περνει τη πρωτη θεση συγκεντρονωντας το 57% των ψηφων

Δευτερο το all time classic ΑΡΙΑΔΝΗ ,ενω την τριτη θεση πηρε το ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ, με διαφορα μιας ψηφου απο το MAGIC I

Πεμπτο το CHAMPION JET 3  

Και του χρονου καλα να μαστε γνα βγαλουμε το πλοιο του 2025

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...