Man0lero Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 (edited) Η εταιρεία προχώρησε στην αγορά του NOBLE OF MAJESTIC (IMO 1052933, MMSI 563243400) και θα μετονομαστεί σε Magic 3 Edited February 14 by polmyt
BS CHIOS Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Μιλάμε η ανάπτυξη της MSF είναι απίστευτη... Το ένα μετά το άλλο τα παίρνει τα νεότευκτα! Αυτό θα πει όραμα και δυναμισμός, μακάρι να συνεχίσουν έτσι! Κι αυτό για τον Σαρωνικό το θέλουνε;
Panagia Ekatontapiliani Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 1 hour ago, Man0lero said: Η εταιρεία προχώρησε στην αγορά του NOBLE OF MAJESTIC (IMO 1052933, MMSI 563243400) και θα μετονομαστεί σε Magic 3 Προς τον παρόν δεν έχει πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αγορά.
Man0lero Posted December 9, 2024 Author Posted December 9, 2024 (edited) Πιστεψε με σημερα εκλεισε η συμφωνία Edited December 9, 2024 by Nick the Greek Quote
Αρακλειανός Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι όλα αυτά τα ναυπηγούν και τα πουλάνε τόσο γρήγορα πάντως...
giorgos_249 Posted December 9, 2024 Posted December 9, 2024 Και πάλι άπειρα μπράβο!! Ετσι δουλεύουν οι εταιρείες που σέβονται την ίδια τους την επένδυση και θέλουν να εδραιωθούν! Αυτό πρέπει να είναι και εντελώς καινούριο (να ολοκληρώθηκε η κατασκευή Νοέμβριο/Δεκέμβριο). Εχει ταξιδέψει καθόλου εκεί ή θα κάνει πρώτο ταξίδι στην Ελλάδα?
harryludens Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 10 hours ago, Αρακλειανός said: Εμένα μου κάνει εντύπωση το ότι όλα αυτά τα ναυπηγούν και τα πουλάνε τόσο γρήγορα πάντως... Κάτι παρόμοιο δεν κάνει και ο Τσόκος με τους Πρωτοπόρους ? Βέβαια τα κόστη και τα οικονομικά μεγέθη είναι διαφορετικά......
Nicksy58 Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Τα τελευταία ταξίδια που έκανε ήταν στις 7 Δεκεμβρίου.
NOMIKOS LINES Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Γνωρίζουμε σε ποιο ναυπηγείο ναυπηγήθηκαν σε ποια χώρα;
Nicksy58 Posted December 10, 2024 Posted December 10, 2024 Ναυπηγείο Cahaya Samudra στην Ινδονησία. Ίδια αυλή που έχτισε το Unity of Majestic & Ethos of Majestic.
Apollon Hellas Posted December 17, 2024 Posted December 17, 2024 Το Noble of Majestic φαίνεται στο MarineTraffic να εκτελεί δρομολόγια σήμερα Τρίτη 17/12/2024 μεταξύ Σιγκαπούρης - Ινδονησίας. Επίσης, δεν έχει υπάρξει κανένα, μέχρι ώρας, επίσημο Δελτίο Τύπου της Magic Sea Ferries που να υποδηλώνει την απόκτησή του, όπως συνέβη με το Ethos of Majestic (Magic 2).
giordim Posted January 15 Posted January 15 Στα θέματα του ΣΑΣ δεν φαίνεται κάπου το πλοίο. Γρίφος μέχρι στιγμής το που και πότε θα δρομολογηθεί.
Barbarosas1993 Posted January 16 Posted January 16 Επειδή είναι νεότευκτο από όσο ξέρω,έχει το δικαίωμα να πάρει ότι ώρες θέλει και να πάει όπου θέλει. Επίσης την Τρίτη θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα και θα είναι εδώ σε κανέναν μήνα.
Nikos_Chania Posted January 16 Posted January 16 Σιγά μην έχει και δικαίωμα να διώξει τους άλλους. Μπορεί να υποβάλλει αίτημα δρομολόγησης και να δρομολογηθεί ως νέα κατασκευή άσχετα με το αν έχει κατατεθεί ετήσια δήλωση δρομολόγησης. Δεν παίρνει ότι ώρες θέλει φυσικά, αλλά αυτές που θα κρίνει το ΣΑΣ, η ΔΘΣ και οι λιμενικές αρχές για την ορθότερη εξυπηρέτηση των πλοίων.
Nicksy58 Posted January 16 Posted January 16 4 hours ago, Barbarosas1993 said: Επειδή είναι νεότευκτο από όσο ξέρω,έχει το δικαίωμα να πάρει ότι ώρες θέλει και να πάει όπου θέλει. Επίσης την Τρίτη θα ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα και θα είναι εδώ σε κανέναν μήνα. Θα σταλεί στο Λαύριο όπως το άλλο ή θα έρθει με δική του ενέργεια;
Panagia Ekatontapiliani Posted February 14 Posted February 14 To Noble of Majestic έχει μετονομαστεί σε Magic 3 και έχει υψώσει σημαία Κύπρου
Recommended Posts