Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)
On 7/13/2018 at 1:03 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το πρώτο εκ των 2 στη Fincantieri, πρόκειται να ονομαστεί Mein Schiff Relax όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Παράδοση αρχές του 2025, ιδού και μακέτο

meinschiff_relax-750x478.jpg

Πρέπει να είναι το ΙΜΟ 9862657. 

Edited by Nick the Greek
  • 11 months later...
Posted

Από το Monfalcone, το πλοίο μετεφέρθη στο Palermo όπου και πρόκειται να ολοκληρωθεί το fitting out του. Με Ιταλική σημαία ακόμη, όντας ιδιοκτησία του ναυπηγείου μέχρι να παραδοθεί. Αξιοσημείωτο το ότι εκπέμπει σαν Mein Schiff RelaX, αλλά εγώ τουλάχιστον με αυτό το ΙΜΟ το βλέπω σαν Mein Schiff 8. Νομίζω όμως πως -μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου- δεν έχει πάρει το όνομα Mein Schiff 8.

Posted

Το επίσημο όνομα του πλοίου θα είναι "Mein Schiff Relax" με το"x" μικρό. 

Όλως περίεργως στο AIS κατά την μεθόρμισή του εξέπεμπε ως "Mein Schiff 8". Σίγουρα προσωρινά, μιας και σε όλη η εκστρατεία διαφήμισης του εδώ και 1,5 χρόνο αναφέρεται ως "... Relax".

Screenshot_20241010_072347_MarineTraffic.thumb.jpg.6afb5fc8bcd52fdd5500965332535b29.jpg

• Nick the Greek changed the title to Mein Schiff Relax (IMO 9862657)
Posted

H TUI Cruises απέστειλε πριν από λίγο τα προσκλητήρια για την Βάπτιση του πρώτου πλοίου της κλάσσης InTUItion - Mein Schiff Relax - στις 9 Απριλίου 2025 στη Μάλαγα, με παρευρισκόμενους και ανεπίσημους Νονούς τα εταιροθαλή αδερφάκια του, "Mein Schiff 5" και "Mein Schiff 7",  χωρίς να κατονομάζει ακόμα την φυσική του Νονά και ανακοινώνοντας ένα φαντασμαγορικό σόου με τον Robbie Williams, "exceptional artist and feel-good ambassador of Mein Schiff Relax".

Από τις 25/10 οι κρατήσεις... και όποιος προλάβει πρόλαβε!

https://www.youtube.com/watch?v=wRmHOgww_9E&t=24s

Posted

Ειλικρινά, πρέπει να είναι ένα από τα πιο χάλια ονόματα που έχουν δοθεί σε πλοίο...

Posted

Για την γερμανόφωνη αγορά, μιας χαρά όνομα είναι. Δένει τον επιβάτη/πελάτη συναισθηματικά με το προϊόν και το πλοίο.

Εγώ αντιθέτως θεωρώ το πλοίο - με εξαίρεση το Sun Deck - άσχημο και υπερβολικά μπαουλοποιημένο.