Petros P Posted Thursday at 02:26 PM Author Posted Thursday at 02:26 PM Συγκεκριμένα 54310, και των επιμηκυνμένων αδερφών του πλέον ειναι 63742 ....
MILTIADIS Posted Thursday at 05:29 PM Posted Thursday at 05:29 PM 2 hours ago, margaritis24 said: Για να καταλαβουμε το μεγεθος τo Cruise Europa/Olympia ηταν 50000GRT που κ αυτα ηταν τεραστια για την Ελληνικη αγορα Τεραστια τα λεγαμε επειδη δεν ειχαμε δει μεγαλυτερα.😉Απο το πρωτο καλοκαιρι το Cruise Europa χτυπαγε πρωτοκολλα τους μηνες αιχμης σε επιβατες απο δε φορτηγα ηταν παντα γεματο και πλεον σε γκαραζ εχουμε και μεγαλυτερα στην Αδριατικη.Θα μου πεις εδω υπαρχει ακομα κοσμος που θεωρει ακομα τεραστιο το Ελ.Βενιζελος,εκει θα κολλησουμε? Στα καινουρια τωρα μια απο τα ιδια θα ισχυσει αλλα αυτη τη φορα στο Ηρακλειο που ειναι η μονη γραμμη στο Αιγαιο που εχει τον μεταφορικο ογκο να υποστηριξει τετοιες κινησεις. Η λιμενικη υποδομη της πολης ειναι-προφανως-καταλληλοτατη,καθημερινα σχεδον μπαινουν και γυρνανε πολυ μεγαλυτερα κρουαζιεροπλοια αλλωστε.Στον δε Πειραια για..15 μετρα διαφορα απ τα Παλας μικρο το κακο. Το επομενο διαστημα θα μαθουμε και τα ονοματα τα οποια πιθανοτατα θα περιεχουν τις λεξεις Κνωσος/Φαιστος αλλα το''παλας''θα αντικατασταθει απο κατι αλλο. Διαφορες θα υπαρχουν και στον εσωτερικο διακοσμο αναμεσα στα πλοια που θα ερθουν στην Κρητη και σε αυτα που θα πανε Ιταλια συμφωνα με δηλωσεις του Εμανουελε.
The ferry Posted Thursday at 06:22 PM Posted Thursday at 06:22 PM Εγώ θα πω για τα συγκεκριμένα 2 πλοία που προορίζονται για τη γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο για το λιμάνι του Πειραιά συγκεκριμένα . Τις σημερινές μέρες τα 200μετρα Παλάτια είναι έξω από τον ντοκο για λίγα μέτρα. Τα 240μετρα θα μπορούν να ανοίγουν και τους δύο καταπέλτες τους;;;;; Και δεύτερον θα χαθεί μια θέση στο λιμάνι του Πειραιά διότι τώρα η πλώρη απ το άνεμος με την πλώρη των μινωικων είναι δίπλα όταν έρθουν τα καινούργια θα χαθεί η θέση του άνεμος.
MILTIADIS Posted Thursday at 07:04 PM Posted Thursday at 07:04 PM Ας σταματησουμε την προοδο επειδη θα χασει τη θεση του Ανεμος και επειδη μας ειναι αδυνατον να προεκτεινουμε εναν ντοκο.Αγνες ελληνικες σκεψεις
ss chania Posted Thursday at 07:38 PM Posted Thursday at 07:38 PM Μήπως θα δένει πιο μπροστά,... δεν ξέρω τα κάνανε λιγο μ****
olympia palace Posted Thursday at 07:52 PM Posted Thursday at 07:52 PM Τελικά σαν λαός δεν ξέρουμε τι θέλουμε αλλά και να εκτιμούμε..Αντί να είμαστε ευχαριστημένοι που μετά από πολλά χρόνια επιτέλους θα έρθουν νεότευκτα καράβια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα για το αν το Άνεμος χάσει την θέση του..Μακάρι να έχουμε και άλλες νέες ναυπηγήσεις και από άλλες εταιρείες έτσι ώστε να εκσυγχρονιστεί περισσότερο η ακτοπλοΐα μπας και αποσυρθούν και πολλά υπερήλικα που με μια ανακαίνιση τα παρουσιάζουν λες και είναι νεότευκτα.
ss chania Posted Friday at 09:02 AM Posted Friday at 09:02 AM Εγω τουλάχιστον δεν αντιλέγω στο να έρθουν καινούργια πλοία(αν και μάλλον θα τα δω οταν και αυτα θα έχουν γεράσει πια), ίσα ίσα, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση λόγω μέγεθους τίθεται ενα μικρό θέμα στον Πειραιά
mvin Posted Friday at 04:53 PM Posted Friday at 04:53 PM Κανένα θέμα δεν τίθεται στον Πειραιά, προβλήτες για να δένουν όταν με το καλό έρθουν, υπάρχουν....όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες του "να 'χαμε να λέγαμε...."
ss chania Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Γιες μαι φρεντ. Γιου αρ κορρεκτ. Να χαμε να λέγαμε. Αν και πολυ δύσκολα να ταξιδέψω μαζί τους,όσο ειναι νέα τουλάχιστον, εύχομαι να έρθουν με το καλό.
The ferry Posted Friday at 07:15 PM Posted Friday at 07:15 PM Είπα εγώ ότι έχω αντίρρηση ότι έρχονται καινούργια πλοία;;; Όχι. Για την θέση που θα χαθεί είπα ότι γενικά θα χαθεί μια θέση στο λιμάνι του Πειραιά και όχι συγκεκριμένα για το άνεμος. Όσο για την προέκταση θα την κάνουν ή θα τρέχουν τελευταία στιγμή. Και μια ερώτηση δεν θα στενεύσει η είσοδος για την θέση του delos/paros;;
Recommended Posts