Petros P Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 Ο έλεγχος δεν γινεται σε μια ημέρα. Τουλάχιστον η ΑΝΜΕΖ είναι σοβαρή εταιρεία,αλλα δεν παύει αφου δέχεται λεφτά απο το κράτος για τις άγονες ,κάποια ποσά να τα περιμένουν. Ουτως η άλλως ολα θα γινουν μετα το τέλος της σεζον.
samothrax Posted July 22, 2024 Posted July 22, 2024 57 minutes ago, Petros P said: Ουτως η άλλως ολα θα γινουν μετα το τέλος της σεζον. Και όχι μόνο, το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Απλά ρώτησα αν συνεχίζει να υπάρχει το σενάριο.
Metal maniac Posted July 23, 2024 Author Posted July 23, 2024 Άτομα της fast ferries ήταν σήμερα μέσα στο Διονύσιος Σολωμός και δεν είναι η πρώτη φορά (λογικό δικό τους πλοίο είναι) Πάντως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η fast ferries θα δραστηριοποιηθεί στις Δυτικές Κυκλάδες,δεν δείχνει και πολύ ενδιαφέρον
NEA MAKRH Posted July 24, 2024 Posted July 24, 2024 (edited) Νομίζω φίλε ή φάσκεις και αντιφάσκεις ή απλά λες πράγματα του αέρα. Αρχικά αν η εταιρεία δεν έχει ενδιαφέρον, δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία της εξαγοράς. Δεύτερον, εσύ ο ίδιος είπε ότι ο Σολωμός θα πάει για μετασκευή όταν τελειώσει η εξαγορά. Δηλ αυτό για μία εταιρεία που κάνει εξαγορά δεν δείχνει κάποιο ενδιαφέρον; Είτε το αξιοποιήσει στη γραμμή που είναι ή σε όποια άλλη επιθυμέι. Πρόκειται λοιπόν για μια εξαγορά που δεν ξέρουμε πολλά πράγματα ακόμα καλώς ή κακώς. Ας περιμένουμε να γίνει επίσημο το deal και θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα των πραγμάτων. Edited July 24, 2024 by proud_ionian quote
Metal maniac Posted July 24, 2024 Author Posted July 24, 2024 Αρχικά θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα δεν με ξέρεις και δεν είμαι φίλος σου, οπότε αυτά που είπες ότι λέω λόγια του αέρα κτλπ σου τα επιστρέφω και για την ώρα το σταματάω εδώ. Επίσης καλό θα ήταν να διαβάζεις προσεκτικά κάτι και μετά να απαντάς,μην βιάζεσαι να προσβάλεις έναν συνομιλητή σου και μάλιστα για πράγματα που εσύ δεν έχεις καταλάβει σωστά. Μίλησα ότι η εταιρεία δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την γραμμή όχι για το πλοίο. Υγ.ολα αυτά που έχω μεταφέρει τα ξέρω από το πλήρωμα του Διονύσιος Σολωμός και σίγουρα για την ώρα είναι όλα ρευστά. Αν θες κάτι άλλο να συζητήσουμε για το θέμα εδώ είμαι και πες μου αλλά με περισσότερη ευγένια
Villandry Posted July 24, 2024 Posted July 24, 2024 Από που προκύπτει ότι δε δείχνει πολύ ενδιαφέρον; Και αλήθεια παίρνοντας τα δύο πλοία που αλλού μπορεί να τα εκμεταλλευτεί καλύτερα;
samothrax Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 Εδώ άρχισαν να διακινούνται διάφορες πληροφορίες - φήμες. Όπως ότι στην συμφωνία των 2 εταιρειών περιλαμβάνονται οι όροι ότι το πλοίο θα παραμείνει εδώ στην γραμμή, ότι δεν θα αλλάξει το πλήρωμα, ότι τις προηγούμενες ημέρες ήρθε κλιμάκιο της FAST FERRIES να δει το πλοίο και το πλήρωμα κλπ.
SHIP PARTNER Posted July 31, 2024 Posted July 31, 2024 (edited) Δεν πιστεύω ότι θα υπογράψει αυτήν την συμφωνία η fast ferries καθώς θα ήθελε όπως και κάθε εταιρία να Βάλει στα πλοία της (άμα την εξαγοράσει τελικά) ανθρώπους που θα τους επιλέξει η ίδια. Επίσης και να θέλει η fast να μείνει στην γραμμή που είναι τώρα το σολομός δεν θα μπορεί γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουν ακουστεί ότι η Zante είναι στα δικαστήρια με τον super Mario για αυτήν την γραμμή. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά και αν θα έρθουν σε συμφωνία και οι δυο πλευρές Edited July 31, 2024 by proud_ionian
KARAVI Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Η πληροφορίες μου λένε ότι η εξαγορά τελείωσε με την υπογραφή της αγοράς - πώλησης . Μες στον Σεπτέμβριο οι ανακοινώσεις.
cyclades_shipping Posted August 6, 2024 Posted August 6, 2024 (edited) On 7/14/2024 at 2:01 PM, Metal maniac said: Έχει τελειώσει η εξαγορά,από Σεπτέμβρη θα παραδοθούν τα πλοία και το Διονύσιος Σολωμός θα ξεκινήσει μετασκευή (αυτά λένε οι τελευταίες μου πληροφορίες) Ισως και ο λόγος που η Fast Ferries δεν έχει ανοιχτά πλάνα ακομα για την γραμμή της Ραφηνας από 1/10 και μετα ,πιθανόν θα έχουμε αλλαγές. Edited August 6, 2024 by cyclades_shipping
samothrax Posted August 18, 2024 Posted August 18, 2024 Η Fast Ferries είχε επαφή με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης, όπως ο ίδιος δήλωσε, αλλά δεν ήθελε να αποκαλύψει το περιεχόμενο της συζήτησης τους, πριν τις ανακοινώσεις τις εταιρείας. https://irineossamothraki.blogspot.com/2024/08/blog-post_11.html
Trellla Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Παιδιά καλησπέρα, γνωρίζεται κάτι νεότερο σχετικά με την συγχώνευση; Πληροφορίες δικές μου ,θέλουν άλλο πλοίο της εταιρείας να έρχεται στις δυτικές Κυκλάδες, προκειμένου το σολομός να προχωρήσει σε μικρής έκτασης μετασκευή . Λέτε να δούμε το Andros στα μέρη της μήλου;
proud_ionian Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Όχι μόνο οι δικές σου. On 7/14/2024 at 2:01 PM, Metal maniac said: Έχει τελειώσει η εξαγορά,από Σεπτέμβρη θα παραδοθούν τα πλοία και το Διονύσιος Σολωμός θα ξεκινήσει μετασκευή (αυτά λένε οι τελευταίες μου πληροφορίες)
spiroszante Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Η Fast έχει πλέον ανοιχτά πλάνα και μετά τη 01/10 με το FF Andros στο πρωινό της Ραφήνας,αλλά μέχρι τον Οκτώβριο μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση που κατέβει Δυτικές. Επίσης η Zante έχει ανοιχτά πλάνα για όλο το Σεπτέμβριο και για τις 2 γραμμές (Δυτικές και Σαμοθράκη).
cyclades_shipping Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Το πρωινό του FF Andros το έχει στα πλάνα από την αρχή της σεζόν μένει να δούμε αν θα αλλάξει.
gtogias Posted August 22, 2024 Posted August 22, 2024 Ποστ για τι ποστ. Είναι στα πλάνα. Ναι, αλλά αυτά αλλάζουν με ένα κλικ. Είναι στα πλάνα, για να δούμε αν θα αλλάξει. Το εμπεδώσαμε.
gtogias Posted August 27, 2024 Posted August 27, 2024 Έφτασε η ώρα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - ZANTE FERRIES ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΚΤΑΚΤΗΣ-ΓΕΝΙΚΗΣ-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.pdf
Metal maniac Posted August 28, 2024 Author Posted August 28, 2024 Έφτασε η ώρα βέβαιος,και από ότι μαθαίνω τώρα τελευταία η εταιρεία θα δραστηριοποιηθεί τελικά και στις δύο γραμμές που είναι τώρα η ζαντε( βέβαια αυτά είναι ακόμα φήμες όποτε δεν μπορώ να πω ότι είναι σίγουρο 100% αν και προσωπικά αυτό πιστεύω)
Nikos_Chania Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Πως το μαθαίνεις "τώρα τελευταία" ; Οι συμβάσεις δημόσιας υπηρεσίας έχουν συγκεκριμένους όρους που δεν αφήνουν πολλές "αναίμακτες" επιλογές. Αν η νέα πλοιοκτησία συνεχίσει τις συμβάσεις, δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση στα οικονομικά της. (Θα επιστραφούν από το δημόσιο οι εγγυητικές στην ΖΑΝΤΕ και θα πρέπει να τις καταβάλει ξανά η FAST ως νέα ανάδοχος) Αν η νέα πλοιοκτησία ΔΕΝ συνεχίσει τις συμβάσεις, τότε θα καταπέσουν υπερ δημοσίου οι Εγγυητικές της ΖΑΝΤΕ για τις 3 επιδοτούμενες των πλοίων της, ήτοι λίγο-πολύ 238 χιλιάδες γιούρα. Simple.
gtogias Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Πριν φτάσουμε στις επιδοτούμενες γραμμές και την τύχη τους, ας περιμένουμε να δούμε τι λεπτομέρειες της πώλησης. Το πως, το γιατί, τον χρόνο ολοκλήρωσης, κλπ.
proud_ionian Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Τα αυτάκια μου άκουσαν ότι το τίμημα θα ανέλθει σε 27 χαρτιά. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η ΑΝΜΕΖ και οι μέτοχοι της κέρδισαν στο Black Jack. Η εταιρία είχε τραβήξει τρελά ζόρια προ δεκαετίας και τώρα πουλά με σημαντική υπεραξία.
margaritis24 Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 ναι,γιατι αν σκεφτουμε η αξια των πλοιων ειναι αρκετα πιο μικρη σιγουρα απο αυτα τα λεφτα! κ δω φαινεται γιατι δεν μπλεχτηκε κ κανας αλλος...
Takisg Posted August 28, 2024 Posted August 28, 2024 Γιατί φαίνεται εντυπωσιακό το ποσό τα τελευταία χρόνια πλοία τέτοιου μεγέθους δεν υπάρχουν, και είναι κι έτοιμα με επιδοτούμενες γραμμές. Θυμηθείτε το ποσό αγοράστηκε το Άνεμος του 80 που ξεπέρασε τα 10 εκ € ενώ ο Σολομός είναι του 91 & ο Κοραής του 87 εμένα πάντως με την υπεραξίας των γραμμών και φυσικά την έξοδο από το παιχνίδι ενός παίκτη οι τιμές μου φαίνονται φυσιολογικές!!!
Recommended Posts