ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted February 29, 2024 Posted February 29, 2024 7 hours ago, Strofalos said: Αρχίζει και γίνεται συνήθεια αυτή η τακτική. Τα καλά του Θεοδόση με το Σμυρνα έχουμε κι εδώ. Αρχίζω να αναρωτιέμαι ώρες ώρες αν εμείς οι ρομαντικοί αρχίζουμε να έχουμε καλύτερη αντίληψη των πραγμάτων ή αν οι "νεοεφοπλιστάδες" αρχίζουν να σκαρτεύουν. Από τότε που ασχολούμαι με το σπορ 50+ χρόνια,έχω δει χιλιάδες περιπτώσεις όπου αυτό που βλέπουν οι απ'έξω δεν το βλέπει ο ενδιαφερόμενος εφοπλιστής.
KARAVI Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Στο Facebook διαφημίζει πλέον την νέα του δρομολόγηση για Κέα-Κυθνο-Σεριφο-Σιφνο -Μήλο .
togias_k Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Πόσο άκυρη δρομολόγηση, δεν είναι ανταγωνιστικο για κανεναν προορισμό. Ούτε καν για Κύθνο δεν είναι ανταγωνιστικο αφού τα συμβατικά πάνε κατευθείαν. Για Κέα όπως ειπώθηκε παραπάνω ποιος χριστιανός να το προτιμήσει; Για Δυτικές μετά δεν σηκώνει καν κουβέντα με 2 συμβατικά από Πειραιά απευθείας.
iord Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Κακιστη επιλογη η δυτικες οι οποιες με τις μινωικες μαζι για μηλο ειναι υπερπληρεις. Ισως απο Θεσσαλονικη για σποραδες η βα αιγαιο τωρα που η σιτζετ κολισιεργει με το θεμα τον επιδοτησεων θα ηταν καλυτερα. Βεβαια η επιλογη απο Λαυριο και οχι πειραια ειναι κατα την γνωμη μου καλυτερη, καθως διαφοροποιειτε απο ολα τα αλλα πλοια (εκ των οποιων ελαχιστα μπορει να ανταγωνιστει σοβαρα) οποτε αν εχει μια ελπιδα ειναι εκει. Φαν φακτ το πλοιο πρεπει να ειναι κοντα 20 χρονια απο τοτε που ηρθε στην ελλαδα και αν δεν με απατα η μνημη μου δεν πρεπει να εχει κανει ποτε δρομολογια απο Πειραια.
wysiwid Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 (edited) Αν δεν κάνω λάθος Θα κάνει ΣΥΡΟ - ΜΥΚΟΝΟ - ΠΑΡΟ - ΣΙΦΝΟ - ΣΕΡΙΦΟ - ΚΥΘΝΟ - ΚΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ βεβαια διαφημίζει και Μήλο οπότε ισως τελικά πάει Λαύριο - Κέα - Κύθνο - Σέριφο - Σίφνο - Μήλο Edited March 7, 2024 by wysiwid
proud_ionian Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Από πού προέκυψε Σύρος, Μύκονος Πάρος κλπ; Έτσι ερήμην; On 2/28/2024 at 7:01 AM, proud_ionian said: Ειναι και στις συμπληρωματικές. Λαύριο, Κέα, Κύθνος, Σέριφος, Σίφνος, Μήλος.
mytilene Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 Ειχε ενα τραγουδι παλια ο Τριανταφυλλος που ελεγε: ΜΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΟΝΕΙΡΑ😜
wysiwid Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 (edited) 3 hours ago, proud_ionian said: Από πού προέκυψε Σύρος, Μύκονος Πάρος κλπ; Έτσι ερήμην; Λάθος δικό μου, οποτε Λαύριο - Δυτικες. Με το καλό να ανοίξουν τα πλάνα Edited March 7, 2024 by wysiwid
cyclades_shipping Posted March 7, 2024 Posted March 7, 2024 (edited) Καλύτερα θα θα δουλέψει αν πηγαίνει απευθείας Σεριφο - Σιφνο - Μήλο ,η Κεα και η Κύθνος εξυπηρετούνται πολύ καλά με τα συμβατικά χώρια που δεν έχει να προσφέρει κάτι σε χρόνο ή τιμή σε αυτά τα δυο νησιά. Edited March 7, 2024 by cyclades_shipping
Nicksy58 Posted March 8, 2024 Posted March 8, 2024 Καλό θα ήταν να έχουν πλέον απευθείας σύνδεση Μήλος-Σίφνος-Σέριφος με Κέα και Λαύριο. Αυτό θα αρέσει σε τουρίστες και νησιώτες.
Philip Mngk Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Ξέρει κάποιος πότε θα ξεκινήσουν- ανακοινωθούν τα δρομολόγια
wysiwid Posted April 11, 2024 Posted April 11, 2024 Εμάς πέρσι καθυστέρησαν να ανοίξουν πλάνα , έκοψαν το Μαντούδι ενω αρχικά το είχαν ανακοινώσει και οταν άνοιξαν τα πλάνα είχαν περικοπές στις ημέρες για όλο τον Ιούνιο. Ελπίζω σε εσάς να μην κάνουν τα ίδια λάθη
cyclades_shipping Posted April 13, 2024 Posted April 13, 2024 (edited) Πάντως αν σκεφτούμε πως πρόκειται για μια νέα γραμμή από Λαυριο για Σεριφο - Σιφνο και Μήλο που θεωρητικά σε 1,5 μηνα ξεκινάει ,δεν έχουν ανοίξει πλάνα και σε συνδυασμό πως φέτος το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος ξεκινάει τέλη Ιούνη σε αντίθεση με πέρυσι ,δεν ξερω κατά ποσο καλά θα ξεκινήσει ο πρώτος μήνας για το πλοιο. Edited April 13, 2024 by cyclades_shipping
Samianshiplover Posted April 16, 2024 Posted April 16, 2024 Ένας γνωστός μου μου ανέφερε ότι έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το πίσω πάνω ντεκ μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος?
enas chiotis Posted April 29, 2024 Posted April 29, 2024 On 4/16/2024 at 11:05 AM, Samianshiplover said: Ένας γνωστός μου μου ανέφερε ότι έχει αφαιρεθεί σχεδόν όλο το πίσω πάνω ντεκ μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος? Iσχύει, έχει αφαιρεθεί το μισό πάνω ντεκ, ίσως και ένα μικρό κομμάτι από το κάτω (μεταξύ των εξαεριστικών πρύμα).
Hydreos Posted May 3, 2024 Posted May 3, 2024 Είναι γρήγορο πλέον και πανέμορφο. Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα σε όλους! Ποιός είναι καπετάνιος;
nomikos Posted May 15, 2024 Posted May 15, 2024 Έτσι ήταν σχεδόν όταν βγήκε από το ναυπηγείο!! Τώρα,μάλιστα!
Recommended Posts