Nereus Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 4 hours ago, Petros P said: Σχετικά με τον πλειστηριασμό του πλοίου εχω μάθει οτι πήγαν μερικοί και το είδαν . Άραγε να ειναι η ώρα του ; Ξέρουμε σε τι κατάσταση διατηρείται ; Φιλος που διατηρεί μεγαλο s&p μαγαζακι μου ειπε οτι εχει γινει ηδη pre auction agreement (το εκλεισε εκεινος), με τη τραπεζα και η πωληση ειναι σχεδον τελειωμενη..να πω παντως την αληθεια με παραξενευει που δεν παει για παλιοσιδερα γιατι εγω μονο ταχυπλοο δεν το λεω ουτε καποιο αλλο προσον βρισκω..βεβαια περι ορεξεως..
Petros P Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Ίσα ίσα που (δε) θα συνέφερε λόγω του βάρους γιατι κανείς δεν ξέρει τι είδος αλουμινίου ειναι ακριβώς οσο δύναμαι να ξέρω.Κάτι λιγότερα απο 2 εκ. θα το έκλεισαν λογικα.
Nereus Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) XS 1. 7 μου είπε οτι ειναι η τιμη περιπου.. Θα ξερω περισσότερα συντομα γιατι μου τα ειπε στο ποδι.μη φανταστεις οτι η τιμες αλουμινιου στη Τουρκία ειναι τιποτα εξωπραγματικο.. Επισης απο αλλη μερια ακουσα οτι το ΑΛΚΥΩΝ προσπαθει να το σκοτωσει η τραπεζα για 6-7 κατοστάρικα.. Και δεν θα μου κανει εντυπωση να το παρει κανενας Μαριος και να το δρομολογησει του χρόνου.. Edited August 15, 2018 by proud_ionian
Petros P Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 @Nereus τελικά το πήρε ο πελάτης των φίλων σου?<Μπορούμε να μάθουμεποιος ειναι?
Nereus Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) Ναι εκλεισε θα σου πω σε λιγες μερες οταν θα ειναι τελειωμενο.. Edited September 3, 2018 by proud_ionian quote αντί reply
diks Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 (edited) τι εγινε το κρατας μυστικο μην χαλασει η πωληση χαχααχαχαχααχχχχααχ αμα εχει εναμιση μυριο αγορα και τεσσερα επισκευη και οτι αλλο βγαλη καλο κουραγιο Edited September 11, 2018 by proud_ionian quote αντί reply
Nereus Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) Ναι φοβαμαι το ματι.... Τα 4 επισκευη που τα εβγαλες? Edited September 12, 2018 by proud_ionian quote αντί reply
diks Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 αμα δεν ξερω εγω ποιος θα ξερει εσυ? εσυ να πεις που νομιζης οτι ειναι με το κλειδι στο χερι
proud_ionian Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 συντροφοι χαλαρωστε δε μας λετε καλυτερα πως κοστολογει ο καθενας τις επισκευες που θελει το πλοιο; δεν χρειαζονται περιττες εντασεις
Nereus Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 (edited) Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να διαφωνησω (οχι με εσενα..) Edited September 13, 2018 by proud_ionian quote αντί reply
Petros P Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 @Nereus εδώ γράφουμε πολλές φορές κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να ειχαν μείνει P&C ,αλλα τα ρημαδοστόματα ειναι πολλά. Επειδή broker είμαι και εγώ, πολλές φορές πράγμα που το κρατάω επτασφράγιστο ,το γράφει κάποιος εδω μέσα . Και δε του κρατάω κακία
Panagia Ekatontapiliani Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Το Αλκυονη πουλήθηκε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ (αρχική τιμή ήταν 1.2 εκατ. ευρώ) με αγοραστή τη τράπεζα Aegean Baltic, που ήταν πιστώτρια της NEL Lines και η επισπεύδουσα στο πληστηριασμο.
Nick the Greek Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Κι επειδή οι τράπεζες δεν κάνουν οπερέσιο πλοία, πες μας και που θα καταλήξει το πλοίο, σμηνίτη Τρύφωνα Σπιουνέα
Nikos_Chania Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Και επισπεύδουσα και πλειοδότης; Δηλαδή τα εβγαλε από την αριστερή, τα έβαλε στην δεξιά και τώρα θα το πουλήσει για σκραπ, σωστα;
proud_ionian Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 λιγο off topic. το να αγοραζουν οι τραπεζες εκποιουμενα περιουσιακα στοιχεια (κυριως ακινητα, πλοια, αλλα και αλλες προσοδοφορες απαιτησεις, πχ πνευματικα δικαιωματα κλπ), ειναι παλια πρακτικη, που εχει γενικευτει τα χρονια της κρισης. η λογικη ειναι το καθαριζω τωρα και το μεταπωλω οταν η αγορα ομαλοποιηθει και οι αξιες ανεβουν οταν κατι αγοραζεται στον πλειστηριασμο, αγοραζεται καθαρο (με τις γνωστες εξαιρεσεις για τα πλοια και το ΝΑΤ). αν ηταν να παει για scrap, η τραπεζα θα το παραταγε. προφανως εκτιμουν οτι θα εχει καλυτερες μερες.
Nereus Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 On 9/25/2018 at 1:13 AM, Nick the Greek said: Κι επειδή οι τράπεζες δεν κάνουν οπερέσιο πλοία, πες μας και που θα καταλήξει το πλοίο, σμηνίτη Τρύφωνα Σπιουνέα Ρωτα το PetrosP
Panagia Ekatontapiliani Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Σε μια αγγελία του car.gr φαίνεται το Αλκυόνη προς πώληση που έχει μπει πριν δυο μήνες, αλλά το σημαντικότερο είναι η σημείωση που έχει ότι: Quote ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 24 ΚΟΜΒΟΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΓΙΟ TIMH 4,000,000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 50 %
Nereus Posted October 16, 2018 Posted October 16, 2018 (edited) τσάμπα πράγμα..τρέξτε να προλάβετε Είναι μερικοί όμως απερίγραπτοι Edited October 16, 2018 by proud_ionian quote αντί reply
diks Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 (edited) On 10/14/2018 at 6:14 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Σε μια αγγελία του car.gr φαίνεται το Αλκυόνη προς πώληση που έχει μπει πριν δυο μήνες, αλλά το σημαντικότερο είναι η σημείωση που έχει ότι: αυτο εκει θα βουλιαξη Edited October 18, 2018 by proud_ionian τεχ βοηθεια
christos kefalonia Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Η αγγελία στο Car gr φαίνεται να έχει διαγραφεί...
Aqua_blue Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Αρα να υποθεσουμε πως αγοραστηκε το πλοιο ??
christos kefalonia Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 (edited) Μπορεί να αφαιρέθηκε για άλλον λόγω Edited November 7, 2018 by proud_ionian quote αντί reply
Recommended Posts