Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Έχει νόημα να μπουν σε μια τέτοια διαδικασία; Θα κέρδιζε κάτι επί της ουσίας; (δεν αναφέρομαι στο αισθητικό κομμάτι).

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Απο αισθητικής άποψης νομιζω θα χειροτερέψει πολυ .

Το μονο κέρδος που φανταζομαι ειναι να βγουν τα σαλόνια σε εκείνο το σημείο στην πλευρά , επειδη εκει φαίνεται να στενεύουν αρκετά και να κέρδιζε κάποια παραπάνω τετραγωνικα εσωτερικών χωρων . 
ισως να γίνονταν και πιο φωτεινά σε εκείνο το σημείο .

Αλλα θεωρώ οτι ειναι μια πολυ μεγάλη δουλειά , ακομη και εξαίρεση να πάρουν απο την σημαία , δεν ξέρω κατα ποσο θα άξιζε κανεις να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία .

Posted
15 minutes ago, Annivas said:

Το μονο κέρδος που φανταζομαι ειναι να βγουν τα σαλόνια σε εκείνο το σημείο στην πλευρά , επειδη εκει φαίνεται να στενεύουν αρκετά και να κέρδιζε κάποια παραπάνω τετραγωνικα εσωτερικών χωρων . 
ισως να γίνονταν και πιο φωτεινά σε εκείνο το σημείο

Στο ΠΗΓΑΣΟΣ επί Βεντούρη είχαν πάει 1 ντεκ πιό ψηλά γιά είναι τα σαλόνια πιό φωτεινά Είναι η μόνη περίπτωση απ' όσο θυμάμαι

Posted
4 hours ago, George...f said:

Το παρατηρησα και εγώ αυτό με τις καμπίνες, αλλά τόσες καμπίνες για Ανδροτηνομυκονια γιατί; Εκτός και αν παει σε γραμμή έκπληξη. Ωστόσο θεωρητικά η εταιρία του θα ήθελε να διπλώσει το Queen ώστε να υπάρχει ομοιομορφία. Αν και για μένα το απολυτο ημεροπλοιο της γραμμής είναι το Superferry.

Δε νομίζω πως θα έχουν σχέση αυτά που προσφέρει το Superferry με το μετασκευασμένο King.

Από ηλικία και ταχύτητα, μέχρι γκαράζ.

Posted

Καλημέρα σας , προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα γίνει μια ωραία δουλειά σε αυτό το βαπόρι,  και όχι η κακοτεχνια με το πρόσθετο deck του Andros  Quinn. 

Από όσο λένε η πληροφορίες μου , το βαπόρι ετοιμάζεται για Σάμο Ικαρία. 

Posted
On 10/12/2024 at 8:03 PM, express adonis said:

Ειχε δουλεψει καθολου στην γραμμη ισπανια-καναρια νησια??

Δε νομίζω, τουλάχιστον όχι σε μόνιμη βάση. Εκεί χρειάζεται μεγαλύτερο πλοίο με χωρητικότητα σε φορτηγά και πολλές πρίζες για ψυγεία. 

Posted

Ας δούμε φωτογραφίες από την άφιξη του Andros King το απόγευμα της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2024 και την μανούβρα του για να δέσει προσωρινά στο μωλο της ΔΕΗ. Στην άφιξη του πλοίου ήταν στην προβλήτα να το υποδεχτούν οι Αδελφοί Στεφάνου, μαζί με ανθρώπους της Golden Star Ferries. Μετά την μεθόρμιση του στο Πέραμα, ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες στο με το ξύσιμο των παλαιών χρωμάτων από τις λαμαρίνες της δεξιάς μπάντας

Posted

Πρώτο απόγευμα στην Ελλάδα, ανοιχτά της Ψυττάλειας πηγαίνοντας προς ΝΜΔ.  

Είναι φοβερο ποσο εξω απο το πλοίο βγαίνουν αυτές οι βάσεις για τα fast rescue boat, στη Ραφήνα θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν κοπούν..... 

Posted
3 hours ago, giorgos_249 said:

Είναι φοβερο ποσο εξω απο το πλοίο βγαίνουν αυτές οι βάσεις για τα fast rescue boat, στη Ραφήνα θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν δεν κοπούν..... 

Από την Φωτό του Νικ φαίνεται να έχουν ίδιο φάρδος με την βαρδιολα πάντως 

Posted

Το είδα πολύ γρήγορα σήμερα στο πέραμα, τώρα που ξηλώθηκε και η τοξοειδής κατασκευή από την τσιμινιερα το πλοίο έχει πολύ όμορφη σιλουέτα από πρυμά.  Φαίνεται ότι το έχουν πάρει ζεστά το project και θέλουν να είναι νωρίς έτοιμο για τη σεζόν. Φαντάζομαι ότι λόγω καταγωγής δεν θα θέλει τις ίδιες συμμορφώσεις που ήθελε πχ το Superferry & το Queen, συν ότι λόγω ηλικίας δεν θα πειράξουν λογικά ούτε σωληνώνεις ηλεκτρολογικά παρά μόνο θα τα ανακαινίσουν. 

Posted

Δεν έχω δει πιο άσχημο βαπόρι. Από το πλάι είναι σαν να βρίσκεσαι σε κήπο καφέ/ταβέρνας στο Παγκράτι και βλέπεις τα πλαϊνά των πολυκατοικιών.

Posted (edited)

Σε θεωρώ κάπως υπερβολικό, γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά το πλοίο έχει το γνωστό design των 00’s όπως έχουν και τα Blue Star. Μην λησμονούμε Μυρτιδιωτισες…

Edited by proud_ionian
Posted

Αυτό δεν το κάνει το πιο άσχημο βαπόρι του κόσμου πάντως... Είπαμε, ο καθένας με τα γούστα του, αλλά αυτό εδώ είναι αντικειμενικά όμορφο (ή έστω μέτριο).

Posted

Πιστεύω πως για να το θεωρήσουμε "άσχημο" ή "όμορφο" θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στο εσωτερικό του πλοίου αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση. Πιστεύω πως τα μπλε της Golden Star θα του δώσουν έναν άλλο "αέρα".

Posted

Όλα τα σχόλια για το πλοίο, έγιναν με βάση την παρούσα εμφάνισή του. Σίγουρα θα αλλάξει εξωτερικά, αλλά όχι όσο το Queen, οπότε πιστεύω πως ήδη έχουμε μια ιδέα.

Να το πει κάποιος όμορφο, το δέχομαι. Να το πει άσχημο, πάλι το δέχομαι. Το να το χαρακτηρίζουμε όμως ως "το πιο άσχημο πλοίο που έχω δει" και άλλα παρόμοια, είναι απλά υπερβολή. Και δεν έχει να κάνει με το γούστο.

Posted
7 hours ago, ΘΗΣΕΑΣ said:

Δεν έχω δει πιο άσχημο βαπόρι. Από το πλάι είναι σαν να βρίσκεσαι σε κήπο καφέ/ταβέρνας στο Παγκράτι και βλέπεις τα πλαϊνά των πολυκατοικιών.

Η άποψη του από πλώρα πάντως είναι από επιβλητική έως ψαρωτική.

Posted
8 hours ago, ΘΗΣΕΑΣ said:

Νομίζω δεν έχεις δει "άσχημα" πλοία αν λογιζεις αυτό ως άσχημο...Δεν σου λέω ότι είναι κομψοτέχνημα...Αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα όχι άσχημο 

Posted

Καλα ρε καθιστε να τελειώσει η μετασκευή πήρατε φωτια,ακομα δεν βγήκε απο το αυγό το πλοιο🤣

Posted

Πάντως στο πλοίο τα έχουν ξηλώσει όλα εσωτερικά!! Εξωτερικά έχει γίνει τρομερή υδροβολή και να τονίσω η λαμαρίνα του είναι πρωτογενείς και όχι ανακυκλώσιμη!

Posted (edited)

Για τους άσχετους όπως εγώ τι σημαίνει πρωτογενείς και ανακυκλώσιμη λαμαρίνα?

Edited by proud_ionian