Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Νεάπολη πάει αλλά σε τι μπορεί να εξυπηρετεί αυτό? 

Γιατί δε νομίζω και να μπορεί να δέσει σε αυτό το λιμανάκι, ανοιχτά θα μείνει! 

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
On 10/9/2024 at 9:56 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Αύριο λογικά θα φτάσει και θα μείνει στη ράδα του Πειραιά. Και μεθαύριο θα πάει στην προσωρινή θέση που θα αδειάσει ΝΕΖ

Άμα ήσασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα καταλαβαίνατε τον λόγο της στάσης στην Νεάπολη.

Posted

Και αν Παναγία μου Μεγαλόχαρη αποκαλύψεις τον λόγο και σε εμάς που είμαστε απρόσεκτοι και εν πολλοίς καθυστερημένοι, θα συμβεί κάτι το ανεπανόρθωτο;

Posted
3 hours ago, margaritis24 said:

μηπως παρει πετρελαια εκει;γιατι στον Πειραια εχει αλλη τιμη!

Δεν υπάρχει δυνατότητα πετρελευσης στα Βατικα 

Posted

Να φανταστούμε ότι το πλοίο θα το αναλάβει ο Δρακατος; Ή θα επιστρέψουμε στον παλιό γνώριμο Μολυνδρή;

Posted

ανοιχτά της Γλυφάδας τώρα, ελπίζω οι φωτογράφοι/βιντεογράφοι μας να είναι σε θέσεις ετοιμότητας!

Posted

το Andros Queen ήρθε ως ασχημούλι και έγινε -κατά κοινή ομολογία- τουλάχιστον ομορφούλι, το Andros King έρχεται σίγουρα πιο όμορφο αλλα με σκουριές και αδιάφορα χρώματα, οπότε το ταβάνι είναι πολύ ψηλά. Για το δε εσωτερικό απλά εμπιστευόμαστε την GSF. Καλώς μας όρισε!

Posted

Από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το εσωτερικό του είναι επιπέδου παντόφλας Πέραμα-Παλουκια. Θα τρίβουν τα ματια τους οι Ισπανοί όταν δουν την δουλειά των Στεφανου.

Posted
On 10/11/2024 at 2:23 AM, George...f said:

Να φανταστούμε ότι το πλοίο θα το αναλάβει ο Δρακατος; Ή θα επιστρέψουμε στον παλιό γνώριμο Μολυνδρή;

Εγώ πάντως προτιμώ τον παλιό γνώριμο με τα καλά του και τα κακά του.😊

Posted (edited)

Ναι, γιατί ο Δρακατος δεν το έκανε σούπερ το Κουην.

Φωτεινό, συγχρονο και δεν το φόρτωσε με μπιχλιμπιδια, έτσι δεν έχασε και ταχύτητα.

Edited by proud_ionian
Posted

Αντίθετα εγώ προτιμώ τον Δρακατο χωρίς βέβαια να θέλω να μηδενίσω τον Μολυνδρη ο οποίος έχει  καλόγουστα αποτελέσματα στη δουλειά του.

Απλά όσες δουλειές έχω δει του Δρακατου προσφέρουν απλόχερη άνεση ,μελετημενους χώρους ως προς την κίνηση  επιβατών , μοντέρνα πολυτέλεια χωρίς υπερβολές και διαχρονικούς χρωματισμούς . 

Μεταξύ Σουπερφερρυ και Ανδρος  Κουιν  προτιμώ ασυζητητί το δεύτερο .