Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Είπα <20 γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τι έβαλα, νομίζω έβαλα 16 ή 17. Ε οκ, άδειο θα'ναι, δεν θα κάψει πολλά 😜

Posted
On 9/25/2024 at 10:51 AM, Petros P said:

Οι ΑΦΟΙ (το επιτελείο τους) ανακάλυψαν το “make up”. Δεν ξέρω η Αττικα που λέγεται ότι το δε νωρίτερα πως δε το πρόσεξαν .(λεπτομέρεια και γνώση ήθελε. )

Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο (δεν πρόκειται να γράψω τι γιατί μου έχουν μεταφέρει αυτό  αλλά δεν το έχω δει αυτό το κατι) αλλά επειδή και εμείς είχαμε αντιμετωπίσει σε επιθεώρηση ίδιο πρόβλημα πριν 15 χρόνια μ έκανε εντύπωση πως δεν το είχαν προσέξει άλλοι πιο πριν . 

Είχε δείξει και η Attica ενδιαφέρον για το καράβι;

Posted

Σύμφωνα με το cyclades 24 ξεκινάει την Παρασκευή. Ήδη στο ais φαίνεται να έχει αλλάξει θέση και να φορτώνει καύσιμα.

Posted

τυχαία τσέκαρα κι εγώ να δω αν ξεκίνησε όπως ήταν το πλάνο και όντως φαίνεται να άρχισε το ταξίδι του πριν λίγα λεπτά με εκτιμώμενη ώρα άφιξης στον Πειραιά το πρωί του άλλου Σαββάτου!

Καλοτάξιδο να'ναι και καλώς να ορίσει. Ένα κούιζ για όσο περιμένουμε: έχουμε ξαναδεί πλοίο Ισπανικής κατασκευής στα νερά μας;

Posted (edited)

SOL CHRISTIANNA>OCEAN MAJESTY,SOL OLYMPIA II,EUROPEAN STAR,ΑΡΚΑΔΙΑ Ξεχάσατε πολλά!

Τα ισπανικά δεν φημίζονται ούτε γιά την ομορφιά τους,ούτε γιά την ποιότητα κατασκευής
Μένει να το σουλουπώσουν οι Στεφάνου κ γιά το δεύτερο να διαψευστεί στην πράξη

Καλότυχο,καλοτάξιδο κ ο Αγ Νικόλας στην πλώρη του!!!

Edited by ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ
Posted

Και για να το παίξω λίγο έξυπνος :P ήρθαν από τα νερά μας για τον τελευταίον ασπασμόν και τα Garnata και Samundar Sikharam μεταξύ άλλων. Βέβαια το Garnata και λογικά το αδελφό του Toletela πρέπει να βρέθηκαν και στα πλαίσια κρουαζιέρας στον Πειραιά.

Με το καλό να ορίσει λοιπόν ο βάπορας και να τον χαρούμε από το επόμενο καλοκαίρι...

Posted
3 hours ago, marittimo said:

Και το ΑΠΟΛΛΩΝ/CORFU ISLAND και τα μικρά του Κωστάντζου.

Έχετε δίκιο,ο Κωστάζος ήταν κ πατριώτης μου Τα μικρά ήταν MARIA κ ΙRENE αυτά δούλεψαν έξω

2 hours ago, ΚΑΜΒΥΣΗΣ said:

Και για να το παίξω λίγο έξυπνος :P ήρθαν από τα νερά μας για τον τελευταίον ασπασμόν και τα Garnata και Samundar Sikharam μεταξύ άλλων. Βέβαια το Garnata και λογικά το αδελφό του Toletela πρέπει να βρέθηκαν και στα πλαίσια κρουαζιέρας στον Πειραιά.

Με το καλό να ορίσει λοιπόν ο βάπορας και να τον χαρούμε από το επόμενο καλοκαίρι...

Σωστά,αν κ το μυαλό μας πήγε σε ελληνικά/ελληνόκτητα  Τα 2 λιβυκά,πανέμορφα βαπόρια,ήλθαν σε κάτι σαν κοινωνικό τουρισμό

Posted

Γνωρίζουμε αν το πλοίο πέρασε το Γιβραλταρ; Το στίγμα του σε marine traffic & vessel finder είναι από αρκετές ώρες έως μέρες πριν. Επίσης  από αποψη ταχύτητας πηγαίνει αρκετά συντηρητικά. Αναμενουμε να το δουμε και να το περιποιηθούν οι Στεφανου όπως ξέρουν ώστε να μας δείξει τις δυνατότητες του.

Posted

Στο marinetraffic έχει μείνει σε στίγμα που ήταν προχτές το βράδυ  πηγαίνοντας με 13,6 knots.
Σε υποθετικό πλαίσιο εάν συνέχισε  με την ίδια ταχύτητα  σήμερα το απόγευμα γύρω  στις 18:00-19:00 θα περάσει το Γιβραλταρ . 

Posted

Με 15 μίλια ταξιδεύει, και σε μια ώρα περνάει το Γιβραλτάρ....

3 hours ago, George...f said:

Γνωρίζουμε αν το πλοίο πέρασε το Γιβραλταρ; Το στίγμα του σε marine traffic & vessel finder είναι από αρκετές ώρες έως μέρες πριν. Επίσης  από αποψη ταχύτητας πηγαίνει αρκετά συντηρητικά. Αναμενουμε να το δουμε και να το περιποιηθούν οι Στεφανου όπως ξέρουν ώστε να μας δείξει τις δυνατότητες του.

Πάει με αυτήν την ταχύτητα επειδή δεν θα σταματήσει πουθενά για πετρέλαια και πρέπει να πηγαίνει πολύ "κομμένο ",ώστε να φτάσει την ώρα που πρέπει στην χώρα μας....

Posted

Δεκτό ότι με χαμηλές ταχύτητες έχει χαμηλή κατανάλωση.

Ή ώρα που πρέπει ποια είναι?

Έχετε πληροφόρηση από μέσα?

Posted

Υποθέτω πως είναι η "ώρα" (με την ευρύτερη έννοια) που έχει υπολογιστεί ώστε να επαρκέσουν τα καύσιμα χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό το πλοίο.

Posted

Από εχθές το βράδυ η ταχύτητα του δεν έπεσε κάτω από 12 μίλια. Τα 6 που το είδατε όσοι το είδατε;;

Posted

Πάντως εγώ (που είμαι άσχετος) θα πω πως το προτιμώ ήδη σε σχέση με το  queen γιατί στα δικά μου μάτια φαίνεται τουλάχιστον 10 φορές ομορφότερο χωρίς καν τη μετατροπή που νομίζω θα το κάνει ακόμα καλύτερο.