Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 2 months later...
Posted

Αφίχθη στην Ελλάδα και το Star Z, τουλάχιστον μέχρι πρίν 2 ημέρες ήταν δεμένο στην Παγόδα, εκεί το βλέπουμε και εμείς. Αριθμός γιάρδας 117 και 2 κύριες μηχανές Caterpillar. Η μονοβάπορη πλοιοκτήτρια εταιρεία είναι η Kerveros Zouros Maritime Co. Είτε ήδη σε δράση, είτε υπό κατασκευήν το ρυμουλκό έχει τουλάχιστον άλλα 5 αδελφά πλοία.

Posted

Κάποιος μ σφύριξε  ότι το έχει παρει μόνος του ο Ζούρος και όχι η Νεμεκα/Ιταλοι . Κάτι το οποίο φαίνεται και από την εταιρεία 

  • 3 months later...
  • 3 months later...
Posted
On 8/6/2024 at 3:25 PM, Petros P said:

 

Απο την άλλη το STAR Z ,πήρε άδεια απο τον ΟΛΒ , ψιλοκομμένη και ραμμένη στα μέτρα του πλοιου. Δε το αναφέρει το πλοιο  αλλα ειναι ευκολο να το τσεκάρει κανεις.

 

Και παρότι πήρε στο ΒΟλο εδώ και μερικές ημέρες πήγε Θεσσαλονίκη.... δεν μ κανει καθολου εντυπωση 😇

 

  • 5 months later...
Posted

Το Captain Dimitris V έφυγε εχθές από τον Μονόλιθο Σαντορίνης και πήγε στην βάση της εταιρείας στην Σούδα. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει χθες όσο ήταν στην Σαντορίνη να έγινε και έλεγχος του συστήματος πυρόσβεσης (FiFi) γιατί κάπου πήρε το μάτι μου στο TikTok ένα βίντεο από την στεριά στην Σαντορίνη που το έδειχνε.

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...