Metal maniac Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 Για να το δούμε στην σημερινή αναχώρηση του για το δοκιμαστικό
proud_ionian Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 6 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Έχουν προστεθεί δυο προπέλες στη μια πλευρά του πλοίου, οπότε θα έβαλαν δυο έξτρα κύριες μηχανές. Δεν θα κινείται σαν αμφίδρομο?
Hermes Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Το πλοίο είναι έτοιμο και τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για Κέρκυρα.
Aqua_blue Posted January 10 Posted January 10 Βάφτηκαν και τα σινιάλα της εταιρείας του (Kerkyra Seaways δλδ.) εν λιμένα Κέρκυρας ,ενώ προχθές έκαναν δοκιμές των καταπελτων στους προβλήτες .
Thes Posted January 27 Posted January 27 Ανέβηκαν φωτογραφίες από το εσωτέρικό του στο ινστα της εταιρείας και ομολογώ πως φαίνεται τρομερό.
Metal maniac Posted January 29 Posted January 29 https://search.app/cjqcbej3BgBhcm9L6 Ένα σημερινό άρθρο για το πλοίο που έχει και φωτογραφίες
Panagia Ekatontapiliani Posted January 29 Author Posted January 29 Είναι οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει χθες η εταιρεία του στο Facebook. Κρατάμε ότι αύριο ή μεθαύριο λέει το δημοσίευμα ότι θα ξεκινήσει το πλοίο δρομολόγια
Metal maniac Posted January 29 Posted January 29 Το είπε και ένας φίλος πάνω από το ποστ που έκανα(ότι η εταιρεία έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο ινστα της)αλλά εγώ δεν τις είχα δει γιατί δεν έχω Instagram και Facebook😝 (γενικά δεν έχω σοσιαλ μίντια)
Νίκος Σ Posted January 29 Posted January 29 Στην εταιρία kerkyra seaways εμφανίζεται στη σελίδα τους στα δρομολόγια 2 κενά την ημέρα που κατά πάσα πιθανότητα θα δρομολογηθεί το Ερμής Ι.
Thes Posted January 31 Posted January 31 Ξεκινά αύριο 11:00 το πρώτο δρομολόγιο. Καλοτάξιδο να είναι.
Νίκος Σ Posted February 10 Posted February 10 (edited) Ο Ερμης Ι στο λιμανι της Κερκυρας! Απο το πρωτο ταξιδι που εκανα με το σιγκεκριμενο πλοιο μπορω να πω οτι ειναι αρκετα γρηγορο με σχεση αλλα πλοια της γραμμης το συγκεκριμενο εκανε την διαδρομη 1 ωρα και 30 λεπτα! Απλος τα αρνητικα που εντωπισα εγω προσωπικα με την δικια μου αποψη ειναι οτι εχει σχετικα μικρο γκαραζ για τους καλοκαιρινους μηνες! Σε γενικες γραμμες ειναι ανετο πλοιο και ευχομαι να ανταπεξελθει στην σεζον που θα ακολουθησει στην κερκυρα! Edited February 10 by Νίκος Σ
sarantatrio Posted February 11 Posted February 11 Τι ύψος έχει το γκαράζ του; ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σχεδόν 5 μέτρα. Κάνω λάθος;
Νίκος Σ Posted February 11 Posted February 11 (edited) Να φανταστεις οτι στο υψος μιας τριαξονικης νταλικας περιπου ξεκιναει το δευτερο γκαραζ που ειναι κρεμαστο απο την μια πλευρα του πλοιου! Βαλε και το υψος του αμαξιου και εναν ανθρωπο μεσο ορο 1,80 υψος στο δευτερο γκαραζ οποτε πιστευω καπου στα 7 μετρα θα ειναι το υψος του γκαραζ Edited February 11 by proud_ionian quote
Rodos1505 Posted February 12 Posted February 12 On 12/9/2023 at 1:59 PM, Panagia Ekatontapiliani said: 90 ΙΧ στο γκαράζ (μέγιστο ύψος στο γκαράζ 4,80 μέτρα) Διαβάζετε Shipfriends
Recommended Posts