Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said:

Έχουν προστεθεί δυο προπέλες στη μια πλευρά του πλοίου, οπότε θα έβαλαν δυο έξτρα κύριες μηχανές.

Δεν θα κινείται σαν αμφίδρομο?

• 2 weeks later...
Posted

Το πλοίο είναι έτοιμο και τις επόμενες μέρες θα αναχωρήσει για Κέρκυρα.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Βάφτηκαν και τα σινιάλα της εταιρείας του (Kerkyra Seaways δλδ.) εν λιμένα Κέρκυρας ,ενώ προχθές έκαναν δοκιμές των καταπελτων στους προβλήτες .

• 3 weeks later...
Posted

Ανέβηκαν φωτογραφίες από το εσωτέρικό του στο ινστα της εταιρείας και ομολογώ πως φαίνεται τρομερό.

Posted

Είναι οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει χθες η εταιρεία του στο Facebook. Κρατάμε ότι αύριο ή μεθαύριο λέει το δημοσίευμα ότι θα ξεκινήσει το πλοίο δρομολόγια 

Posted

Το είπε και ένας φίλος πάνω από το ποστ που έκανα(ότι η εταιρεία έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο ινστα της)αλλά εγώ δεν τις είχα δει γιατί δεν έχω Instagram και Facebook😝 (γενικά δεν έχω σοσιαλ μίντια)

Posted

Στην εταιρία kerkyra seaways εμφανίζεται στη σελίδα τους στα δρομολόγια 2 κενά την ημέρα που κατά πάσα πιθανότητα θα δρομολογηθεί το Ερμής Ι.

Posted

Ξεκινά αύριο 11:00 το πρώτο δρομολόγιο. Καλοτάξιδο να είναι.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ο Ερμης Ι στο λιμανι της Κερκυρας! Απο το πρωτο ταξιδι που εκανα με το σιγκεκριμενο πλοιο μπορω να πω οτι ειναι αρκετα γρηγορο με σχεση αλλα πλοια της γραμμης το συγκεκριμενο εκανε την διαδρομη 1 ωρα και 30 λεπτα! Απλος τα αρνητικα που εντωπισα εγω προσωπικα με την δικια μου αποψη ειναι οτι εχει σχετικα μικρο γκαραζ για τους καλοκαιρινους μηνες! Σε γενικες γραμμες ειναι ανετο πλοιο και ευχομαι να ανταπεξελθει στην σεζον που θα ακολουθησει στην κερκυρα!

81159acb-fe92-41a9-b642-066c9410199f.jpg

Edited by Νίκος Σ
Posted

Τι ύψος έχει το γκαράζ του; ρωτάω γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σχεδόν 5 μέτρα. Κάνω λάθος;

Posted (edited)

Να φανταστεις οτι στο υψος μιας τριαξονικης νταλικας περιπου ξεκιναει το δευτερο γκαραζ που ειναι κρεμαστο απο την μια πλευρα του πλοιου! Βαλε και το υψος του αμαξιου και εναν ανθρωπο μεσο ορο 1,80 υψος στο δευτερο γκαραζ οποτε πιστευω καπου στα 7 μετρα θα ειναι το υψος του γκαραζ 

Edited by proud_ionian
Posted
On 12/9/2023 at 1:59 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

90 ΙΧ στο γκαράζ (μέγιστο ύψος στο γκαράζ 4,80 μέτρα)

Διαβάζετε Shipfriends