Nick the Greek Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Εμένα αυτό εδώ το Hamayu μου αρέσει με τρέλα. Χωρίς μετασκευή, χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς τίποτα. Όπως είναι.
nomikos Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Βλέπω ότι έχει ταχύτητες πάνω από 27 κόμβους,220 μέτρα μήκος και γκαράζ για νταλίκες σε δύο κατάστρωμα. Μιλάμε για τρελό βαπόρι.
Nick the Greek Posted May 13, 2023 Author Posted May 13, 2023 (edited) Ισοπεδωτικός βαπόραρος, τι να λέμε τώρα, Η Οργή των Νίντζα. Αφού μάζεψε ενδιαφέρον, ας δώσουμε μερικές λεπτομέρειες ακόμη. Είναι κατασκευή του 2021 στην Mitsubishi στο Shimonoseki(2342) και οι δύο κύριές του μηχανές είναι Wartsila τύπου 14V31 για υπηρεσιακή ταχύτητα 28.3 και μέγιστη πάνω από 31 κόμβους. Ανήκει στην Shin Nihonkai και συμφωνα με τις πληροφορίες των ιδίων έχει χωρητικότητα 268 επιβατών, 30 ΙΧ και 154 νταλίκες. Εδώ που τα λέμε με τέτοιες ταχύτητες, αναρωτιέμαι πως βγαίνει. Στο διαφημιστικό του η εταιρεία του αναφέρει το Otaru - Maizuru σαν γραμμή του, εγώ το βλέπω τώρα να κάνει Yokosuka - Shinmonji με την "οικονομική" ταχύτητα των 25 κόμβων. Μπορείτε να δείτε και εσωτερικές φωτογραφίες εκεί. Υπάρχει και αδελφό πλοίο που λέγεται Soleil(= ήλιος στα Γαλλικά), δεν ξέρω πως τους προέκυψε αυτό. Τα πάντα-όλα για το ταξίδι του και το εσωτερικό του εδώ Περισσότερα εξωτερικά πλάνα εδώ: Αν ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα, η φαντασίωσή μου θα ήταν να το δώ με ένα παχύ, μπλέ Β στην τσιμινιέρα. Edited May 13, 2023 by Nick the Greek
Ferry Himuka Posted May 13, 2023 Posted May 13, 2023 Και εννοείται χωρίς μετασκευή αφού μιλάμε για "Β"
Nick the Greek Posted June 12, 2024 Author Posted June 12, 2024 Η Shin Nihonkai Ferry, για το Hamayu και το αδελφό του προχωρά στη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα 24/7 συνεχούς remote support της Wärtsilä. Η ιδέα δηλαδή είναι ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, το πλοίο ή/και η εταιρεία μπορούν να καλούν το hotline της Wärtsilä για παροχή ζωντανής υποστήριξης σε όποιο μηχανικό πρόβλημα ήθελε προκύψει. Αναρωτιέμαι τι θα χρεώνει γι αυτό η Wärtsilä
Recommended Posts