Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, aggelos_lask said:

Για το Λαύριο Άγιος Ευστράτιος Λήμνος Καβάλα πιστεύω ότι είναι εντάξει.Το Aqua Blue πόσα χρόνια πια θα αντέξει ?

Νομιζω ότι από θέμα βυθίσματος στον Αη Στράτη δε χωράει αν δε κάνω λάθος. Αλλιώς διορθώσετε με.

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Έχει ακριβώς ίδιο μήκος με το άνεμος και λίγο παραπάνω βυθισμα ( 5,65 αντι 5,40 του άνεμος) οπότε λογικά δεν είναι πρόβλημα 

Posted

Το συγκεκριμένο είναι πολύ ψηλό βαπόρι δε μπαίνει στον Άγιο με καιρό. Με μπουνάτσα αν το επιτρέπουν τα βυθίσματα, ίσως.

Δε θυμάμαι αν το έχουμε ξαναγράψει εδώ, μου έχει πει πασίγνωστος καπετάνιος που έχει επισκεφτεί τη γέφυρα του πως είναι υπερσύγχρονη. Όμοια με νεότευκτα του 2000.

• 2 weeks later...
Posted

Το πλοιο ζητούσε χτες ναύτες στο γενε. Πρέπει να έχει συμπληρώσει πλήρωμα. Το καλοκαίρι για κάπου θα το δούμε. 

Posted

Εγώ θα ποντάρω στην ΙκαροΣαμία. Ο Μαριος είναι γάτος, θα είδε και το ζήτημα που προέκυψε το Πάσχα στη γραμμή, θα ρίξει ένα συμβατικό και ένα ταχύπλοο και θα παίξει μπάλα όπως έκανε κάποτε η Kallisti. 

Posted (edited)

Εγώ πιστεύω 

Λέσβο Χίο Μύκονο Σύρο Πειραιά

Πειραιά - Σύρο - Μύκονο - Χίο - Λέσβο  

Edited by wysiwid
Posted (edited)

Ποιος θα πάει Χίο - Μυτιλήνη αφού με τα ενδιάμεσα λιμάνια θα καθυστερεί και ποιος δεν θα πάρει την attica να πάει απευθείας; 

+ότι το γκαράζ δεν σηκώνει νταλίκες για 4 νησιά με μεγάλες μεταφορικές εκ των οποίων τα 2 με πολλές σε αριθμό. 

Edited by polmyt
Posted (edited)

Μόνο καλοκαίρι και αν. Γιατι τον χειμώνα είναι δύο καράβια και ακόμη και το καλοκαίρι πέρσι που μπήκε το cat I την έκοψε την μήλο. 

Edited by polmyt
Posted

Ρε παιδια λιγο κρατει.Για καθε πλοιο που ετοιμαζεται εχουμε αραδιασει το μισο Αιγαιο

Καλο το να συζηταμε αλλα δεν γινεται καθε φορα να αραδιαζουμε τις μισες γραμμες και χωρις εχουμε και καμια πληροφορηση

Posted

Πραγματικά όμως . Το Άνεμος το έχουμε στείλει ικαρια Σάμο και Κρήτη , το Βενιζέλος Παροναξία , το Λευκά Ορη Χανιά & Ηράκλειο  ,το Superstar II σε όλες τις γραμμές του Αιγαίου …. Νομίζω δεν έχει νόημα . 
πέραν του Superstar II για Ικαρια - Σάμο που τουλάχιστον υπάρχει ένα δημοσίευμα και μια πληροφόρηση ενός τοπικού παράγοντα από έναν υψηλόβαθμο στέλεχος της Εταιρείας όλα τα άλλα δεν αγγίζουν ούτε καν την σκέψη των εταιρειών . 

Posted
10 hours ago, Takisg said:

Με 17,5 κόμβους αυτή την ώρα στο δοκιμαστικό που κάνει στον Σαρωνικό!!!

Που καταντησαμε....Αντι να πηγαίνουμε μπροστά να θεωρούμε τους 17,5 τους 18 και 19 κόμβους ότι είναι πολύ καλές ταχύτητες.Καλα πραγματικά αν μπει τελικά εκεί που φημολογείται θα πάει να ανταγωνιστεί το Myconos που είναι καραβαρα?

Posted
23 minutes ago, ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ said:

Με 17 δε πας πουθενα....πλεον..

Γιατί ο κοραής τώρα στην αγονη με πόσο ήταν; 16 και κάτι. Και το Βενιζέλος απόψε με πόσο πάει; με σκάρτο 17. Βέβαια δεν είναι ταχύτητες που πρέπει να παραμείνουν έτσι. 

Posted
17 minutes ago, NOMIKOS LINES said:

Με 30% έκπτωση πήγαινε έλα πας; 

Και με πάντα διαθέσιμες θέσεις … 

Τα 17 που ξέρουμε ακόμη αν είναι αυτές  μονο οι δυνατοτητες του ; 

Posted

Είναι αξιόλογο καράβι και εάν επικεντρωθεί Σάμο ικαρια και ρίξει και ταχύπλοο για το καλοκαίρι σε συνδυασμό με μια γενναία έκπτωση; Δύσκολα τα πράγματα. 

Posted

Και ενδεχομένως να πιάσει και τα 19 υπηρεσιακή που έχει μηχανολογικά σαν χαρακτηριστικά 

Posted

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, διαβάζοντας τα μηνύματα σας μου γεννάται μια απορία…έχετε την εντύπωση ότι η seajets είναι εταιρία με σαφή πλάνα δρομολογίων και αντίστοιχη τοποθετηση/χρήση των πλοίων της ; Είναι εντελώς ξεκάθαρο , όλα αυτά τα χρόνια, πως «ο,τι κάτσει». Οποτε ας περιμένουμε και βλέπουμε.