Neptune Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Αυτα βλεπω και σκανδαλιζομαι. και το Αρτεμισια σε RC Version :D:D
ngbyron Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ελπιζω συντομα να μπορεσω να τα χαρισω σε ολη τη παρεα των shipfriends το καζατζακης μαζι με το αδελφο του κινγκ μινος
ngbyron Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 και το Απτερα που ελπιζω να διορθωσω τα σινιαλα του και να το ολοκληρωσω
Φάνης Σέμπρος Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Αυτα βλεπω και σκανδαλιζομαι. και το Αρτεμισια σε RC Version :D:D Μήπως ξέρουμε ή έστω κάποια εκτίμηση [τάξη μεγέθους] πόσο μπορεί να κοστίζει ένα τέτοιο??
Lord Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Παιζουν πολλα ρολο(απο τι ειναι κατασκευασμενο κ.α) πιστευω οτι ενα τετοιο μοντελο θα κοστιζει πανω απο 1500 ευρω.
Φάνης Σέμπρος Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 δηλαδή, πού να ζητούσα και 2 προπέλες + bow thruster . . . thanx παντως !
Neptune Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Για 2 προπελες δε ξερω αλλα bow thruster εχει το τρεναδικο. Το αλλο πρεπει να ειναι μονοπροπελο. Κοστος μπορω να σου πω προχειρα μονο για τα μηχανηματα (αξονικα, τιμονια, μοτερ, μπαταριες, τηλεκατευθυνση και παρελκομενα, προπελακια) με 800 ευρω εχεις καθαρισει. Τωρα απο κει και περα εξαρταται ποσο θα σου κοστισει να φτιαξεις το μοντελο η ποσο θα στο φτιαξει καποιος αλλος. Τις τιμες τις εχω προσφατες γιατι ειμαι στο χτισιμο του δευτερου μου RC και μολις χθες ηρθε αυτο που ζητησα απο τον Αη Βασιλη. Αλλα ηρθε με τιμολογιο :o
ΝΗΡΕΑΣ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 μοτερ, μπαταριες, Μόνο ηλεκτρικά μοτεράκια υπάρχουν? Δεν ταιριάζουν τα μικρά ΜΕΚ μοντελισμού...να καπνίζει κια λίγο η τσιμινιέρα?ΥΓ Βρίσκομαι σε προκαταρκτικό στάδιο διερεύνησης της πιθανότητας απόκτησης πλοίου...RC:D... κάτι σα την ΝΕΛ για να καταλάβεις.
Neptune Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Και ποιος σου ειπε οτι τα ηλεκτρικα δεν καπνιζουν Κανε λιγο υπομονη μεχρι τα δοκιμαστικα και θα δεις. Οι μικρες ΜΕΚ ειναι μονο για ταχυπλοα σκαφη (πολυυυυ ταχυπλοα) και φυσικα το κοστος φευγει ακομα παραπανω
NHSOS XIOS Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ποιο CORSE και AQUA JEWEL,εδω εχουμε τον καινουργιο ΟΜΗΡΟ(=Northern Expedition)
NHSOS XIOS Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ωραια τα ferries αλλα τουτο εδω ειναι κουκλι,σκετη λατρεια
giorgos_249 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να κάνουμε το πλοίο να στέκεται στη δεξαμενή; Γιατί σε εμένα στέκεται μόνο μερικά δευτερόλεπτα.
Γιώργος Δ Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 (edited) Αντε να το εχεις στο σπιτι αυτο...Ειναι κουκλια και αυτα(σειρα VII-VIII)οπως και τα κονταδελφα τους. Και ιδιως οταν μπαινει στο λιμανι του Αμβουργου... Edited March 25, 2010 by proud_ionian
Neptune Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Μετα το τηλεκατευθυνομενο Νησος Μυκονος ο παλαβος ο Neptune ειναι στα τελειωματα της δευτερης κατασκευης του. Οποιος θελει μπορει εδω να δει ολο το σταδιο κατασκευης βημα προς βημα. Αντε καντε κανενα καλο σχολιο να παρω κουραγιο :D
gtogias Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Πω Πω τι είναι τούτο. Εξαιρετικό και με μπόλικη δουλειά. Μια μικρή ερώτηση, τι κλίμακα είναι?
Neptune Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Κλιμακα 1:125 περιπου και μηκος 1,41 μετρα παρα κατι ψιλα. Πλατος 18,2εκ Δουλευουν τα τιμονια του οι προπελες το προπελακι και ο καταπελτης ανοιγοκλεινει, ολα απο την τηλεκατευθυνση.
stathis Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Και όχι μόνο, απ'οτι είδα γυρίζουν και τα ρανταρ και αν κατάλαβα καλά θα βγάζει καπνό απο τις τσιμινιέρες, πάρα πολύ καλή δουλειά. Τα τιμόνια δουλευουν ανεξαρτητα? γιατι είδα 2 servo Περιμένουμε βιντεακι εν πλω μαζι με το Μυκονος
Gsoult Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά φίλε Neptune!!! Περιμένω και εγώ το βίντεο εν πλω με το Νήσος Μύκονος!
TASOSNAXOS Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Με ανοιχτο το στομα!!!Μπραβο σου Neptune η δουλεια που εχεις κανει ειναι εξερετικη!!!Ανυπομονω κ εγω με την σειρα μου να τα δω σε βιντακι εν πλω....
Neptune Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Σωστα Σταθη θα βγαζει καπνους και θα γυρνανε και τα ρανταρ. Βεβαια προς το παρον βγαζω εγω καπνους γιατι εχω πηξει απο τις 5 Γεναρη που επεσε το πρωτο ξυλαρακι Βιντεο θα βαλω σιγουρα οταν με το καλο πεσει στο νερο αλλα με το Μυκονος μαζι δεν υποσχομαι γιατι για λογους οικονομιας εχω το ιδιο χειριστηριο και για τα δυο Τα τιμονια αν και με 2 σερβο θα δουλευουν μαζι οπως και στο κανονικο. Απλα εβαλα 2 παραλληλα σερβο για ασφαλεια (επειδη συχνα μπορει με καποιο χτυπημα να ξεπερασει το ενα τιμονι να δουλευει το αλλο)
CptAris Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Να ζητήσεις επιδότηση για να το δρομολογήσεις στην άγονη:D
KOSTAS Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 (edited) Το ΑΡΙΑΔΝΗ θα ανεβει ? Edited April 11, 2010 by polmyt
Recommended Posts