Neptune Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Πραγματι ο Αλκαιος αγγιζει το τελειο. Χαιρομαι που ανεβαινει ο πηχης των ναυπηγησεων
Mediterranean Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Φίλε Χιοτη νομιζω οτι η δευτερη παραλαγγη του Χιος ειναι ομορφοτερη και πιο μοντερνα,αντιστοιχη με το σχέδιο του πλοίου.Ευχαριστώ όλους για τα καλα λόγια ομως θα προτιμουσα να ακουω και προτάσεις βελτίωσης των καραβιων μου διοτι οι κατασκευές μου γίνονται με φωτογραφίες πραγμα δύσκολο για πλήρη ταύτιση με την πραγματικότητα
agnostos Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Το μοντελο του jet ferry της GA ferries σε κλιμακα 1\125 το οποιο ειχα φτιαξει το 2003 σε ενα μηνα και μακαρι να μην ηταν one off και να το μοιραζομουνα με τους φιλους shipfriends! Καλα φοβερο... μηπως μπορεις να προτεινεις καμια τεχνικη η μηπως 3ερεις κανενα λινκ... γιατι σκεφτομαι κ εγω ν ασχοληθω μ το αντικειμενο... και συγκεκριμενα το λισσος της ανεκ... ευχαριστω προκαταβολικα:)
Stefanos Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Καλα φοβερο... μηπως μπορεις να προτεινεις καμια τεχνικη η μηπως 3ερεις κανενα λινκ... γιατι σκεφτομαι κ εγω ν ασχοληθω μ το αντικειμενο... και συγκεκριμενα το λισσος της ανεκ...ευχαριστω προκαταβολικα:) Λινκ για το άθλημα δεν θα βρείς εύκολα νομίζω ότι καλό είναι να το παλέψεις μόνος σου με ότι υλικά μπορείς για αρχή
NHSOS XIOS Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Το δωδεκα στα λημερια του proud:) Του λειπουν αρκετα πραγματακια(το τελευταιο deck ας πουμε...),αλλα καποια στιγμη θα ολοκληρωθει και αυτο.Τουλαχιστον εγω το εχω παει δεξαμενη
ierapetra Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dwraki tou pasxa.To ydropterygo Aigli kai ta catamaran Dodekanisos Express kai Pride.Gia osous den to gnwrisoun me ta F3 kai F4 auksomiwnete tin taxytita panw apo tin ypiresiaki.
nikos547 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 kai edw to speedrunner bebaia 8elei poli douleia akoma alla kati paei na ginei
nikos547 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 (edited) efxaristw file jason gt kala sou logia nai me to google sketchup einai to ploio, otan me to kalo to teliosw 8a to anebasw sto forum:) Edited April 27, 2008 by nikos547
ngbyron Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Το Κίνγκ μινος σε πρώιμο στάδιο Ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμο
Mediterranean Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Προσεκτικη δουλεια ομως το βρισκω αρκετα τετραγωνο το σκαρι και τα φουγαρα.Προσπαθησε να τα κανεις καπως πιο καμπυλωτα και θα ειναι πολυ καλο νομιζω.Screenshot απο πλωρη υπαρχει?
ngbyron Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Η πλώρη είναι πολύ πρόχειρη και προσπαθώ να τη διωρθοσω. άλλωστε είμαι νέος χρήστης και είναι ένα από αυτά που ξεκίνησα . μόλις πριν μια βδομάδα ξεκίνησα να μαθαίνω το πρόγραμμα
thanosp Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 (edited) Το συγκεκριμένο μοντέλο το είχα πετύχει πριν αρκετό καιρό αλλά δεν είχα τη φωτογραφική μαζί μου. Χθες Σάββατο κατάφερα να το ξαναπετύχω. Το μοντέλο ανήκει στο πλοίο HMS Cornwallis. Τους ανθρώπους που ασχολούντε με το hobby θα τους βρείτε κάθε σαβατοκύριακο στο Canoe Lake στο Portsmouth. Οι βόλτες γύρω απο τη λίμνη είναι πάντα δωρεάν!! Το θέαμα είναι μοναδικό! Η σελίδα του group είναι : http://www.pmbdt.co.uk/ Επειδή δεν υπάρχει ανάλογη κατηγορία στο gallery τα κάνω attach εδώ. Όποιος τις θέλει σε καλύτερη ποιότητα ας μου πει Edited May 4, 2008 by thanosp
miko mission Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Νομιζω οτι μιλαμε για τον ορισμο της λεξης μικροναυπηγικη!
c3po Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Επειδή δεν υπάρχει ανάλογη κατηγορία στο gallery τα κάνω attach εδώ. Όποιος τις θέλει σε καλύτερη ποιότητα ας μου πει Η σχετική κατηγορία δημιουργήθηκε. Είναι αυτονόητο, ότι δεν αφορά τον κατ'οίκον μοντελισμό.
NHSOS XIOS Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Α ρε κουκλα ατελειωτη....!Εννοειται οτι σου παει μονο το κοκκινο 'κραγιον'... Neptune ποσταρε και την δικια σου να κανουμε συγκρισεις
NHSOS XIOS Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Αντε σας βαζω και ενα shot απ το sketchup για να ξερογλυφεστε...
nikos547 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 file sou bazw 20 me arista to 10 katapliktikh douleia sinexise etsi:)
henry14 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 (edited) Yparxei kapoio link h kapoio pdf file me ta deck plans h estw kapoia plana tou Ariadne ths HSW?8a ektimousa th boh8eia sas... Edited May 25, 2008 by henry14
NHSOS XIOS Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Εγω παντως αγαπητε Earl 'εκλεψα' το σχεδιο απ τον Neptune και εστω με ενα ατομο να δουλευει στο πλοιο,κοντευει να τελειωσει...
mitilinios Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Επειδή μου αρέσουν πολύ τα μοντέλα (νομίζω ότι θα αρχίσω και εγώ τις προσπάθειες) που σχεδιάζετε και θα ήθελα να βλέπω βιντεάκια από τα μοντέλα σας, που είναι σχεδόν επαγγελματικά, που μπορώ να τα βρώ; Βρήκα μερικά στο utube, μόνο αυτά υπάρχουν; Μήπως θα μπούρουσε κάποιος να μου πει περισσότερες διευθύνσεις ή να μου στείλει μερικά; Στο Πανεπιστήμιο χρησιμοποιούμε το Cinema4D για τρισδιάστατα, το γνωρίζει κανένας να μου πει αν αξίζει να προσπαθήσω τον σχεδιασμό πλοίων σε αυτό; Ευχαριστώ πολύ.
miko mission Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Το μοντελο του αγαπημενου ναιας 2 που ειχα φτιαξει το καλοκαιρακι του 1999
Recommended Posts