Troul Posted April 9, 2022 Posted April 9, 2022 (edited) Utopia of the Seas θα είναι το όνομα του 6ου και νομίζω και τελευταίου κρουαζιερόπλοιου της Oasis class (ή τουλάχιστον προς το παρόν), του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Θα είναι το πρώτο της κλάσης που θα κινείται με LNG, θα κοστίσει 1,2 δισ γιούρο και προορίζεται να είναι έτοιμο την άνοιξη του 24. Άγνωστο ακόμα για το που θα δραστηριοποιηθεί, περισσότερες πληροφορίες εδώ. Edited June 17, 2024 by Nick the Greek
blue star myconos Posted September 16, 2023 Posted September 16, 2023 Το κρουαζιερόπλοιο ήρθε σε επαφή με το νερό για πρώτη φορά !
Nick the Greek Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 Παραδόθηκε το πλοίο και ξεκινά την πρώτη του κρουαζιέρα στις 19 Ιουλίου, μαζί με το Goddess of the Night. Αναφέρεται πως η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο ότι προορίζεται για 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες και όχι εβδομαδιαίες ή παραπάνω διάρκειας. Συνολικά 5,668 επιβάτες σύν 2,290 μέλη πληρώματος, σύνολο σχεδόν 8 χιλιάδες άτομα σε πλήρη απασχόληση. Κολοσσιαίοι αριθμοί.
CptAris Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 Μα υποτίθεται ότι τα Oasis class είναι τα ίδια τα πλοία ο προορισμός για τον επιβάτη. Πως θα προλαβαίνουν μέσα σε 3 μέρες να πάρουν μια γεύση από όλες τις ανέσεις που προσφέρουν για τον επιβάτη;
Strofalos Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 Πιθανολογώ για χαμηλότερο κόστος εισιτηρίου. Άλλο να είσαι μια βδομάδα μέσα και άλλο ένα τριήμερο.
Z.Gk. Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 Έχουν ήδη ανακοινώσει τις κρουαζιέρες του πλοίου, με βασικούς προορισμούς το Coco Cay και το Nassau. Τιμές που ξεκινούν από 393$.
Nick the Greek Posted June 17, 2024 Posted June 17, 2024 59 minutes ago, CptAris said: Μα υποτίθεται ότι τα Oasis class είναι τα ίδια τα πλοία ο προορισμός για τον επιβάτη. Πως θα προλαβαίνουν μέσα σε 3 μέρες να πάρουν μια γεύση από όλες τις ανέσεις που προσφέρουν για τον επιβάτη; Προφανώς και δε θα προλαβαίνουν, από την άλλη το άρθρο -και προφανώς και η ίδια η RCCL- λέει πως σε τέτοιες κρουαζιέρες βλέπουν τη ζήτηση. Ίσως να είναι και συνάρτηση οικονομικής δυνατότητας, λίγότερες μέρες = μικρότερη τιμή. Ποιός ξέρει.
superfastship Posted March 10 Posted March 10 Μόνο ο nick the greek θα ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες με κρουαζιερόπλοια; Ε όχι, δεν το δέχομαι 😂 Παρθενική εμφάνιση και για το Utopia of the seas στην gallery μας με στροφή 360 μοιρών όπως θα έλεγε και ένας πρώην πρωθυπουργός μας. Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά ο όγκος του είναι εντυπωσιακός από κοντά. Επίσης δεν θέλω να ξέρω πώς θα γινόταν η μανούβρα αν είχε αέρα. Οι αποστάσεις είναι οριακές και είχαμε γυρίσει όλοι και το κοιτάζαμε.
Recommended Posts