proud_ionian Posted March 6 Author Posted March 6 Αν δεν σκάσει κανένα άλλο guest, σαν το παραπάνω, θα ανέβει Πέραμα για ακινησία, τουλάχιστον τα μέσα Ιουνίου. Μην το δούμε και σαν stand by πλοίο μετά τις περσινές... κηδείες (δική μου υπόθεση αυτό).
polmyt Posted March 6 Posted March 6 (edited) Αυτο που ηξερα πριν μια βδομαδα ηταν οτι θα εκανε ακινησια απο 30 Απριλιου μεχρι 10 Ιουνιου. Τωρα βεβαια μπορει να εχει αλλαξει ο προγραμματισμος Edited March 6 by polmyt
proud_ionian Posted March 6 Author Posted March 6 Να διορθώσω τη διατύπωση μου. Θα ανέβει μετά το guest στην Ancona ως τα μέσα Ιουνίου. Με τις αλλαγές που είδαμε στον καλοκαιρινό προγραμματισμό της Αδριατικής, για τπτ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.
proud_ionian Posted March 7 Author Posted March 7 Τελικά ξεκίνησε σήμερα για Ancona. Υποθέτω τράμπα τελευταίας στιγμής με το Αριάδνη που κατεβαίνει καθυστερημένα.
polmyt Posted March 13 Posted March 13 (edited) 17 Μαρτη θα κανει και ενα πηγαινελα Μπαρι στη θεση του SUPERFAST I Μετα αγνωστο το μελλον Edited March 13 by polmyt
Fidelio Posted March 27 Posted March 27 Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι το Safety Video του Blue Horizon απο το προσωπικό μου αρχείο Η παραγωγή πρέπει να είναι του 2005 περίπου.
Recommended Posts