proud_ionian Posted July 22, 2024 Author Posted July 22, 2024 Νομίζω έχει αναφερθεί. Το πλοίο μετασκευαστηκε ενώ είχαν ήδη παραγγελθεί τα 2 αδελφά.
Nick the Greek Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 On 7/20/2024 at 9:34 PM, ΟΡΙΩΝ said: Φίλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλοίο, εν πλώ για Αγκώνα. Απ' οτι μου μετέφερε, δεν λειτουργεί ο κλιματισμός στους κοινόχρηστους χώρους και τις καμπίνες του πλοίου. Υπάρχουν πολλά παράπονα απο Έλληνες κυρίως επιβάτες που διαμαρτύρονται για την κατάσταση. Σε συνέχεια του παραπάνω, Γερμανός πολυταξιδεμένος φίλος επέστρεψε στη χώρα του με το Λευκά Όρη πρίν μία εβδομάδα. Δεν παραπονέθηκε για τον κλιματισμό αλλά είπε πως το πλοίο ήταν πολύ βρώμικο και ταλαιπωρημένο. Ενδεικτικά μου ανέφερε πως παρατηρούσε τους κάδους απορριμάτων που ξεχείλιζαν και μάλλον δεν αδειάζονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Γενική εντύπωση κακή.
ss chania Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 (edited) Ειχα την τυχη να ταξιδέψω το πλοιο ως Blue Horizon οταν εκανε εκτακτως δρομολογια τον Φεβρουάριο του 2022 απο Σουδα για Πειραιά. Το πλοιο εφυγα 21:10 και εδεσε στον Πειραιά 06:05.Εσωτερικα το πισω σαλονι και το εστιατόριο self service μου εκανε εντύπωση. Οι κοινόχρηστοι χωροι ηταν καθαροι,αλλα οι διάδρομοι των καμπινων ηταν σκοτεινοι με χαλια φωτισμο και βρωμικοι. Ορισμενα φωτα τρεμοπαιζαν και ενα απο τα ηχεια κατα την διαρκεια της ανακοίνωσης στην αναχωρηση επαιζε διακεκριμένα με αρκετη παραμορφωση ωσπου τα φτυσε. Προχωροντας προς τα εξω καταστρωματα αυτό που θυμάμαι ηταν η δυνατότητα να δεις την πλώρη. Περαν απο αυτο δεν ειχε και κατι ιδιαίτερο. Γενικα η εμπειρία ηταν οκ.Βεβαια μιλαμε για ενα οκταωρο ταξιδι που τα 3/4 του ταξιδιού κοιμομουν. Δεν εχω ταξιδέψει Βενετία ποτε,αλλα φανταζομαι οτι καθως το ταξίδι εκει ειναι τριπλασιο ισως και η κουραση να επαιζε ρολο. Υ.Γ : Ο κλιματισμός δουλευε κανονικά και το ηχειο επαιχε διακεκομμενα Edited August 8, 2024 by Nick the Greek Quote
Kts Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Λίγες πληροφορίες για το πλοίο σε δύο ταξίδια τις τελευταίες είκοσι μέρες.Πρωτα από όλα το πλοίο ήταν στην ώρα του επειδή έχουν σπάσει το δρομολόγιο. Ανκονα Πάτρα γεμάτο στις 20 Ιουλίου.Στο πάνω γκαράζ δεν έπεφτε καρφίτσα από τα αυτοκίνητα. Ηγουμενιτσα Ανκονα στις 5 Αυγούστου μισογεματο αλλά και το Venezia δίπλα είχε ακόμα λιγότερους.Το πλήρωμα ευγενικό,πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει αλλά η εντύπωση που είχα ήταν ότι τρέχουν με τα χίλια. Κλιματισμος:στο κατέβασμα οριακος ως μηδενικός,στο ανέβασμα τέλειος ευτυχώς που υπήρχε το πάπλωμα. Καθαριοτητα:όχι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πλοία τις γραμμής,μιλώντας για τους διαδρόμους στις καμπίνες που φαίνονται οι μοκέτες βρώμικες έχουμε δει τα ίδια και στο champion και στο hellenic spirit. Vibration:αυτό είναι νομίζω και το μεγαλύτερο θέμα του.Μιλαμε για τρελό κούνημα ιδιαίτερα στις καμπίνες προς τα πίσω αλλά το νιώθεις γενικά σε όλο το πλοίο.Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα πλοίο 37 χρόνων. Στην Πάτρα υπήρχε πρόβλημα στην γωνία του καταπέλτη με την προκυμαία και έβρισκαν τα πάντα αντίθετα στην Ηγουμενίτσα όχι. Σαν γενικό συμπέρασμα το πλοίο και το πλήρωμα στέκονται αξιοπρέπεστα στο φετινό ρόλο τους και κάναμε δύο πολύ καλά ταξίδια.
Metal maniac Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 https://www.zougla.gr/greece/periergi-parakolouthisi-ellinikou-ploiou-apo-elikoptero-tou-polemikou-naftikou-tis-italias/ Νομίζω είναι αρκετά υπερβολικό το άρθρο (κατά την γνώμη μου)
Thes Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Παναγία μου. Τι περίμενες φίλε από το zougla.gr, μόνο τα σχόλια να δει κανείς θα καταλάβει πόσο σοβαρή δημοσιογραφική δουλειά έπεσε για το άρθρο. Και εις ανώτερα.
proud_ionian Posted October 5, 2024 Author Posted October 5, 2024 Σαν σερβιρισμένο είναι. Οι ζουγκλιάρηδες πρέπει να ήκαμαν απλά το κόπυ πάστε.
Mr_Zoo Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Ηκάμανε..... η "ρεπόρτερ- ανταποκριτρια" ήταν εντός του πλοίου
Panagia Ekatontapiliani Posted November 11, 2024 Posted November 11, 2024 Τραυματισμός ναυτικού εντός του Ε/Γ-Ο/Γ Λευκά Όρη στην Πάτρα στις 04/11/24 Quote Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας από αξιωματικό ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ–Ο/Γ) πλοίου, ότι ένας 31χρονος ημεδαπός ναυτικός μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναυτόπαι) τραυματίστηκε εντός του χώρου γκαράζ του πλοίου κατά τη διαδικασία φόρτωσης οχημάτων στο λιμάνι της Βενετίας. Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας, ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» για την παροχή ιατρικής περίθαλψης. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική αρχή της Πάτρα
pkos Posted December 20, 2024 Posted December 20, 2024 Πρώτη εμφάνιση στο Πειραιά με τη φορεσιά της Superfast.
proud_ionian Posted January 16 Author Posted January 16 On 1/8/2025 at 11:01 PM, proud_ionian said: Tροποποιήσεων Attica το ανάγνωσμα ANCONA-VENICE-REVISED-SAILINGS-20-12-2024-15-01-2025.pdf 119.29 kB · 7 downloads Αλλαγές στην ώρα άφιξης στην Ηγουμενίτσα, σε κάποια δρομολόγια Πάτρα Ηγουμενίτσα Ancona. Τροποποίηση το δρομολογίου Βενετία Πάτρα (χωρίς Ηγουμενίτσα πλέον) στις 15.1, προκειμένου να φτάσει νωρίς η Claudia την Πέμπτη 16.1, οπότε έχει άμεση αναχώρηση. Κατεβάζει βαρελάκια αυτή τη στιγμή. Στο νότιο λιμάνι προφανώς. Λογικά κάποια στιγμή αργότερα φύγει για τη Ζώνη.
proud_ionian Posted January 17 Author Posted January 17 Τι το μελετησα. Μόλις την έκανε, ανταλλάσσοντας συριγμούς με το Αριάδνη.
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted January 21 Posted January 21 (edited) 8 hours ago, proud_ionian said: Ακούγεται ότι θα βγει το Horizon από Πέμπτη. 1 hour ago, mvin said: Έχει ανακοινωθεί στη σελίδα της Superfast Ferries, από 23/1 εώς και 1/2, όλα τα δρομολόγια που θα εκτελούσε το AF CLAUDIA θα πραγματοποιηθούν από το ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ Και αντί να κάνει την προγραμματισμένη επισκευή, πίσω ξανά στα δρομολόγια! Edited January 21 by proud_ionian quote
Shippihs Posted January 21 Posted January 21 Πλοιο ήρωας πραγματικά. Και οι περισσότεροι το χαμε ξεγραμμενο
proud_ionian Posted January 22 Author Posted January 22 Με τα τωρινά δεδομένα, δεν είναι σε δρομολόγιο μετά τις 2.2 που φτάνει Πάτρα
pkos Posted January 22 Posted January 22 Έχει βγει στη ράδα της Ελευσίνας και παίρνει πετρέλαια και θα φύγει για Πάτρα
DadoIT Posted March 4 Posted March 4 Μόλις παρατήρησα ότι το Lefka Ori έχει αφαιρεθεί από όλα τα δρομολόγια της Superfast από Ιταλία προς Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2025. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
iord Posted March 4 Posted March 4 (edited) Χωρις να ξερω, μια ιδεα ειναι οτι μπορει για το καλοκαιρι να το βαλουν 3ο πλοιο δωδεκανησα, και να μεινει αδριατικη το Αριάδνη Edited March 4 by proud_ionian quote
proud_ionian Posted March 4 Author Posted March 4 (edited) Η συνέχεια για τα δρομολόγια εδώ. ΥΓ: Πουθενά δεν φαίνεται. Ναύλωση ή πωληση; Edited March 5 by proud_ionian λινκ / υγ
proud_ionian Posted March 5 Author Posted March 5 Για την ώρα, παραμένει εκτός δρομολογίων στην πρώτη θέση του Νότιου Λιμανιού.
kefalonia94 Posted March 5 Posted March 5 (edited) Λένε ας το χουμε κοντά μην ξαναχαλάσει η άλλη η προκομένη η Κλαυδία και ξανακάνουμε το γύρο της Πελοποννήσου για να το φέρουμε πίσω! Edited March 5 by kefalonia94
MILTIADIS Posted March 5 Posted March 5 Και οταν ξεμπερδεψει ωρα του ειναι και αυτουνου για...ανακυκλωση που θα λεγε και μια εταιρικη ψυχη.
polmyt Posted March 5 Posted March 5 Σαν να πηρε το αυτι μου οτι θα κανει Πατρα Ανκωνα για μια βδομαδα απο την Κυριακη 9 Μαρτιου απο Πατρα μεχρι τις 15 Μαρτιου απο Ανκωνα
Recommended Posts