SuperRunner Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Υπάρχει και η εναλλακτική του Πάτρα - Ιταλία
proud_ionian Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 Δεν υπάρχει με τις ταχύτητες που πιάνει σήμερα. Θα έχει μεγαλύτερες καθυστερήσεις από ότι ο Αστεριωνας πέρσυ
Αρακλειανός Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ας δούμε το Blue Horizon σε ακόμα δύο φωτογραφίες στο Πέραμα πάνω στην αλλαγή των σινιάλων.
Petros P Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Λευκά Ορη το νέο όνομα του πλοίου , άρα για να δούμε το galaxy πως θα γινει… ελπίζω Psiloritis
cyclades_shipping Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 πιο λογικο δεν θα ήταν να παρει το Galaxy το παλιό του όνομα ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ;
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Οι εταιρείες δεν σκέφτονται όπως εμείς
Metal maniac Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Το λογικό ναι αυτό θα ήταν το όνομα αυτό να το πάρει το Galaxy(και εμένα δεν μου κάθεται τόσο καλά)αλλά όπως είπε και ο φίλος ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ οι εταιρείες δεν σκέφτονται όπως εμείς.Νομιζω ότι έγινε καθαρά και μόνο για να το δεχτεί καλύτερα ο κόσμος λόγο του συμβάντος της δολοφονίας(λες και φταίνε οι λαμαρίνες για αυτό).Από καιρό έψαχναν λύση για αυτό το θέμα, υπήρχε και σαν σκέψη μήπος το πλοίο πάει και εξωτερικό.Τελικα του έδωσαν ένα κρητικό όνομα σε λίγο καιρό θα βάλει και τα σινιάλα της ΑΝΕΚ και κάπως έτσι θα συνεχίσει το πλοίο την καριέρα του
nomikos Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 Μήπως το νέο του όνομα προσδιορίζει και τη νέα του γραμμή;Λέω εγώ τώρα. Πειραιάς Χανιά!
MILTIADIS Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 55 minutes ago, nomikos said: Μήπως το νέο του όνομα προσδιορίζει και τη νέα του γραμμή;Λέω εγώ τώρα. Πειραιάς Χανιά! Μη λες γιατι το πλοιο αυτο δεν κανει για να σηκωνει την κινηση των Χανιων τις μερες αιχμης.
Metal maniac Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 https://cyclades24.gr/2023/11/afto-einai-to-neo-onoma-tou-blue-horizon/ Με λίγο ζουμ στις φωτογραφίες φαίνεται το νέο όνομα του πλοίου που είναι ήδη γραμμένο στην πλώρη
proud_ionian Posted November 11, 2023 Author Posted November 11, 2023 To να βλέπεις την Horizonαρα στα λευκά και με όνομα "Λευκά Όρη", είναι σαν να παρακολουθείς τη γνωστή αμφιλεγόμενη διαφήμιση, εταιρίας παραγωγής καλλυντικών κομμωτικής. 24 χρονια (blue) horizon το ξερουμε και horizonαρα θα το λεμε. Άλλα ήταν τα "Λευκά Όρη". Αντιλαμβάνομαι τους λόγους που γίνεται αυτή η αλλαγή (λίγο η πρόθεση να ενισχυθεί το σινιάλο της ΑΝΕΚ στην Κρήτη, λίγο η ανάγκη να ξεπλυθεί η Attica από την αρνητική δημοσίοτητα της δολοφονίας), αλλά δεν τους συμμερίζομαι.
Annivas Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Ίσως επειδή όλα τα χρόνια το μάτι το είχε συνηθίσει βαμμένο στα μπλε , σαν ολόλευκο που είναι τώρα μου θυμίζει πλωτό νοσοκομείο . Ελπίζω η αναγραφή των σινιάλων της εταιρείας του να βελτιώσει την εξωτερική του εμφάνιση .
georgios express Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Λευκό ωσεί περιστερά, μάλλον κάνει δοκιμαστικό. Σε λίγο θα παραβάλλει τον Τρούλο, αργά και μεγαλοπρεπώς.
pilot Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 (edited) Και εμένα από την αρχή δεν μου καθόταν καλά στα λευκά ως σουλούπι, εν αντιθέσει με το Galaxy Edited November 12, 2023 by proud_ionian quote
Captain_Nionios Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Σίγουρα κάτι που το έχει συνηθίσει το μάτι, όταν αλλάζει, η πρώτη αντίδραση είναι συνήθως ότι δεν αρέσει. Όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ορίζοντα πιστεύω πραγματικά πως δεν του πάει το τόσο πολύ άσπρο. Είναι συμπαθητικό βαπόρι αλλά δεν έχει τις γραμμές του παλιού Λευκά Όρη τωρινού Μπλου Γκάλαξυ. Σε αυτό πήγαιναν και τα δύο, γιατί είναι ένα πανέμορφο σκαρί.
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Η τελευταία φράση τα λέει όλα. Αν οι γραμμές του πλοίου είναι όμορφες όπως και να το βάψεις (δεν μιλάω για ακραίες καταστάσεις) θα συνεχίσουν να είναι όμορφες. Στο πρώην HORIZON είναι θέμα "όγκου". Είναι διαφορετικό να βλέπεις ολόκληρο το πλοίο σε ένα λευκό χρώμα, και διαφορετικό (πιό όμορφο) που πριν ο όγκος του "έσπαγε στο μάτι" σε δύο επίπεδα, άσπρο - μπλε. Κάτι αντίστοιχο (αλλά αντίστροφα) είδαμε πρόσφατα με το ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ). Όπου κι αν διάβασα, μόνο θετικά σχόλια υπήρξαν για το νέο του βάψιμο σε δύο επίπεδα, άσπρο και μπλε.
Metal maniac Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 https://ellinikiaktoploia.net/synechizontai-oi-ergasies-episkeyis-sto-leyka-ori-ex-blue-horizon/ Το πλοίο με το νέο του όνομα και τα νέα του χρώματα
bluestar2000 Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 Καλό θα ήταν να σκεφτούν μια ρίγα/καμπύλη όπως παλιά στα Βενιζέλος και Πρέβελης για να σπάσει αυτή η μονοτονία Η οποία γίνεται και χειρότερη με την μαύρη γραμμή των παραθύρων
iord Posted November 13, 2023 Posted November 13, 2023 (edited) Δεν νομίζω ότι χρειάζονται οι γυρλαντες για να σπάσει η μονοτονία απλά να επιστρέψουν τα σινιάλα στις διαστάσεις που ήταν στα 90'-00' με τις κίτρινες μπλε ρίγες στο πλάι να πάνε μέχρι επάνω Edited November 13, 2023 by Nick the Greek Quote
Thanos Skiathos Posted November 14, 2023 Posted November 14, 2023 Πλέον το πλοίο εκπέμπει με το νέο του όνομα στο AIS.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Το Λευκά Ορη αναμένεται να δεξαμενιστει στη δεξαμενή Πειραιάς ΙΙΙ από τις 17/03/24 εως τις 31/03/24
HS_4 Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) Γιατι δεν τον κανουν τωρα που κάθεται; Edited November 15, 2023 by proud_ionian quote
MILTIADIS Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Και τοτε καθιστο θα ναι.Απριλιο θα ξεκινησει τα δρομολογια.
George...f Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 Γνωρίζουμε αν ενόψει του rebranding του πλοιου θα γίνει κάποια ανακαίνιση στο εσωτερικό του;
Recommended Posts