.voyager Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 (edited) Την ερχόμεη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, η βάφτιση του "Queen Elizabeth" από τη βασίλισσα Ελισάβετ τη Β'... Edited February 9, 2022 by polmyt tag
magwa Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Some pictures in Southampton 9 Oct 2010 1, 2, 3, 4, 5, 6.
.voyager Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 H πρώτη άφιξή του στον Πειραιά έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.
Superfast VI Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 (edited) Νομίζω οτι περασαμε λίγο στα ψιλά την πρώτη αφιξη του Queen Elizabeth στον Πειραιά. Μπορεί βεβαια σχεδιαστικά να είναι ένα ακόμα αδελφό μιας μεγάλης σειράς και φυσικά να μην έχει τη χάρη του προκατόχου αλλα φέρει ενα βαρύ και ένδοξο όνομα με ιστορία. Προσωπικά μου αρέσει περοσσότερο το Queen Victoria λόγω της κλιμακωτής πρύμνης. Edited November 21, 2010 by Superfast VI
CptAris Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Μου θυμίζει πάρα πολύ το Costa Meditterranea και τα αδελφά του. Δε μπορώ να πω οτι με ξετρελένει για βαπόρι, μάλλον ασχημούτσικο θα το έλεγα. Αλλά, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, είναι ένα ιστορικό βαπόρι λόγω ονόματος και ...εταιρείας
Panagia Ekatontapiliani Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Κοίτα να δεις εάν το Queen Elizabeth δεν φόραγε τα σινιάλα της Cunard αλλά κάποιας άλλης εταιρείας θα το χαρακτήριζα ένα ακόμα πλοίο της «μπαούλο»!! Αλλά τα σινιάλα της Cunard δίνουν μια άλλη αίγλη σε οποιοδήποτε πλοίο της. Ας το δούμε κάποια φωτογραφία ακομα από τη πρώτη του προσέγγιση του στο λιμάνι του Πειραιά
CptAris Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Συμφωνώ απόλυτα, αλλά είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να το είχε κάνει πιο όμορφο, σαν το Queen Mary για παράδειγμα. Θα ήταν ωραία να μας θυμίζει κάτι απο τη παλιά χρυσή εποχή των υπερωκεανίων. Αλλά ξέχασα, στην εποχή του χρήματος και της χωρητικότητας που χώρος για συναισθηματισμούς........
Hastaroth Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 (edited) Εγώ θα έλεγα ότι γενικώς αυτή η τάση τών σύγχρονων κρουαζιεροπλοίων να μοιάζουν μέ..πολυκατοικίες,μού είναι αντιπαθητική.Εποχή τού χρήματος και τής χωρητικότητας ήταν και τότε που κυκλοφορούσαν τα original Queen και λοιπά κρουαζιερόπλοια,αλλά οι ναυπηγοί τους είχαν καλαισθησία.Προσωπικά,το να έχω μιά καμπίνα που να μού θυμίζη το διαμέρισμά μου με το μπαλκόνι του,δέν θα μού έδινε την αίσθηση ότι είμαι σε πλοίο,όση θάλασσα κι'άν είχα απο κάτω.... Edited November 21, 2010 by Hastaroth
Panagia Ekatontapiliani Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Πάμε να δούμε το Queen Elizabeth στη χθεσινή αναχώρηση του από το προλιμένα του λιμανιού του Πειραιά με τη βοήθεια ενός ρυμουλκού στη πρύμη.
Petros P Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Επισκεφθηκε χθες τον Πειραια για 2η φορα φετος .Ας δουμε την του εχθες γυρω στις 21.00 καθως επισης και την της 5 μηνες πριν,μια μερα που φυσαγε πολυ.Μαλιστα εκεινη την ημερα περιμεναν με το MSC Musica αρκετη ωρα εκτος λιμενα.
polmyt Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 To πλοιο την προηγουμενη εβδομαδα ειχε προσεγγιση στην Μυτιληνη και φυσικα εμεινει εκτος λιμανιου και οι επιβατες κατεβηκαν με τα tenders.Ειναι η πρωτη φορα που το συγκεκριμενο ερχεται στο νησι και και ισως να ειναι και το μεγαλυτερο που ηρθε ποτε Υπαρχει και φωτο απο τα δηκτικα του Εμπροσνετ
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Προσέγγιση στο λιμάνι του Πειραιά έχει μεθαύριο Πέμπτη 27/12ου το υπερκρουαζιερόπλοιο. Αυτήν την ώρα το βλέπω στο AIS στα νότια της Σικελίας. Με την ευκαιρία, να διορθώσουμε τον τίτλο του θέματος, μιας και το ΙΜΟ που αναφέρεται ανήκει μεν σε .....ομόσταυλη Queen, αλλά στην Victoria και όχι στην Elizabeth. Queen Elizabeth (IMO 9477438) (2010)
proud_ionian Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 συμφωνα με το maritime matters, πριν λιγες μερες συναντηθηκε με το queen mary στο Long Beach. το ΜΜ κανει αναφορα σε καποια στοιχεια απο το εσωτερικο του QM που υπαρχουν και στο QE.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 10, 2017 Posted June 10, 2017 Την επόμενη χρονιά, τo Queen Elizabeth αναμένεται να υποστεί ανακαίνιση στο ξενοδοχειακό του
Panagia Ekatontapiliani Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Το Queen Elizabeth θα δραστηριοποιηθεί στην Αυστραλία για δυο μήνες με έδρα τη Μελβούρνη τη καλοκαιρινή περίοδο της Αυστραλίας, δηλαδή χειμώνα 2019-2020.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Το Queen Elizabeth μπήκε σήμερα στη δεξαμενή του ναυπηγείου Damen στη Brest.
Panagia Ekatontapiliani Posted November 28, 2018 Posted November 28, 2018 Το Queen Elizabeth ολοκλήρωσε χθες το δεξαμενισμο του και αναχώρησε από τη Brest με προορισμό το Σαουθάμπτον.
Panagia Ekatontapiliani Posted January 16, 2019 Posted January 16, 2019 Στo Queen Elizabeth πέρα από τις εργασίες συντήρησης και δεξαμενισμού, είχαμε και τη τοποθέτηση scrubbers όπως βλέπουμε στην ανακοίνωση του ναυπηγείου.
Nick the Greek Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Παροπλισμένο στο Portland της Αγγλίας και αυτό.
Antiguogrumete Posted February 9, 2022 Posted February 9, 2022 (edited) Γεια σε όλους, ήθελα να μοιραστώ αυτό το βίντεο με τη βασίλισσα Ελισάβετ να φεύγει από το λιμάνι της Καρθαγένης το σούρουπο, ελπίζω να σας αρέσει Χαιρετίσματα από την Ισπανία Edited February 9, 2022 by polmyt move post
Recommended Posts