Nicksy58 Posted April 9, 2023 Posted April 9, 2023 Εάν η συσκευασία είναι η καλύτερη από ποτέ και η απόδοση η χειρότερη ποτέ, δεν κερδίζετε τίποτα
Villandry Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 (edited) Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που γράφει. Αλλά το ίδιο περιεχόμενο έχουν οι δύο δημοσιεύσεις του ανθρώπου. Edited April 10, 2023 by polmyt quote
marioskef Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 12 hours ago, Nicksy58 said: Ποιος νοιάζεται για τον τρόπο βαφής του; Η απόδοση είναι το μόνο που μετράει. 10 hours ago, Nicksy58 said: Εάν η συσκευασία είναι η καλύτερη από ποτέ και η απόδοση η χειρότερη ποτέ, δεν κερδίζετε τίποτα Ο φιλος μας στο πρωτο post καταγραφει πως μονο η αποδοση μετραει... Αρα οτι και να συμβει αν εχω αποδοση (υποθετω εννοει ανωτερα μηχανικα μερη κλπ κλπ) τοτε το πλοιο θα τσουλισει στην αγορα... Αν εχω μετρια αποδοση το αποτελεσμα θα ειναι αντιστοιχα μετριο κοκ... Σε αυτο η εκτιμηση μου ειναι οτι καλως ή κακως ο συνδιασμος αμπαλαζ και τιμης ειναι αυτο μου μετραει πιο πολυ... Στον ορο αμπαλαζ βαζω τη διαφημιση, το σαλονι κλπ... λιγοτερο νομιζω θα μπει στη διαδικασια αν η μηχανη ειναι στην καλυτερη κατασταση... Στο δευτερο η αναγνωση που εγω κανω ειναι οτι αν η αποδοση της μηχανης ειναι η χειροτερη και το πλοιο δεν προχωραει, τοτε το αμπαλαζ δεν θα παιξει και πολυ ρολο... Νομιζω οτι η πρωτη προσεγγιση ηταν αφοριστικη και διαφωνω... Η δευτερη, αν και με ακραια παραδειγματα, σε αυτη την ακραια περιπτωση, εν πολλοις συμφωνω...
ΟΡΙΩΝ Posted April 10, 2023 Posted April 10, 2023 On 4/8/2023 at 9:34 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Για μένα ταιριάζει καλύτερα το ίσιο τελείωμα του μπλε στο Andros Queen και νομίζω ότι πρέπει να βαφτεί μαύρο περίβλημα στα παράθυρα των σαλονιών, για να σπάσει η μεγάλη άσπρη επιφάνεια. On 4/8/2023 at 11:00 PM, proud_ionian said: Συμφωνώ απόλυτα + τσιμινιέρες. Είναι παραταιρες έτσι Συμφωνώ και γω με τους δύο προλαλήσαντες. Είναι η πιο καλόγουστη πρόταση για την φορεσιά τπυ πλοίου.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 18, 2023 Posted April 18, 2023 Όχι δεν μπήκε γιατί ακόμα δεν έχει πέσει το ΕΛ. Βενιζέλος. Η νέα ημερομηνία είναι στις 21 Απριλίου
valencay Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να ανέβει δεξαμενή....
Strofalos Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Σα να κατέβηκε λίγο χαμηλότερα (ένα deck) το μπλε ή η ιδέα μου..? Κάποιος από τους δύο αδερφούς μας διαβάζει...
proud_ionian Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 On 4/21/2023 at 9:23 AM, valencay said: Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να ανέβει δεξαμενή.... Ανέβηκε;
Panagia Ekatontapiliani Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Ανέβηκε σήμερα κανονικά όπως ήταν το πρόγραμμα του.
proud_ionian Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 On 2/21/2023 at 11:11 AM, valencay said: Το πλοιο 1η Ιουνιου δρομολογειται,πρωτα ο Θεος.Οι εργασιες ειναι πυρετωδεις σε ολα τα τμηματα του πλοιου Φαντάζομαι το εσωτερικό θα είναι σχεδόν έτοιμο.
valencay Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 Μάλλον η δρομολόγηση του πλοίου θα πάει λίγο πιο πίσω.....
hayabusagr Posted April 25, 2023 Posted April 25, 2023 στο αρχιπέλαγος γράφτηκε πως σύμφωνα με την εταιρεία το κόστος της μετασκευής είναι 20-25 εκατομμύρια. Θα μπορούσε, από περιέργεια καθαρά, κάποιος από τους κατέχοντες να μας πει αν ισχύει (ή αν θα μπορούσε να ισχύει) η συγκεκριμένη τάξη μεγέθους ;
giorgos_249 Posted April 26, 2023 Posted April 26, 2023 Oλο μαζί (αγορά, ταξίδι για Ελλάδα, μετασκευή, σωστικά, εξοπλισμός κλπ) 25 εκ. μπορεί, ναι! Μόνο η μετασκευή είναι ακραίο νούμερο (προς τα πάνω) για να ισχύει.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 Το Andros Queen ανέβηκε στη δεξαμενή Πειραιάς Ι και έχουν βγει τα δυο αξονικά, ενώ τρίβονται όλα τα βρεχάμενα του έτσι ώστε να μείνει καθαρή η λαμαρίνα του, για να περαστεί η μουράβγια και τα νέα υφαλοχρώματα.
observer Posted April 30, 2023 Posted April 30, 2023 Μια απορία άσχετου: το βάψιμο στο πάνω μέρος είναι τελικό (αν εξαιρεθεί πιθανή αλλαγή αισθητικής σε μια απ'τις δύο μεριές); Κι αν ναι, είναι σύνηθες να ολοκληρώνεται μήνες πριν την έναρξη δρομολογίων και ενώ μεσολαβούν εργασίες που μπορεί να το φθείρουν; Ή θα περαστεί ξανά μετά τον δεξαμενισμό για να "βγει" στα δρομολόγια ολόφρεσκο;
Panagia Ekatontapiliani Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Όχι δεν έπεσε. Την Πέμπτη 11 Μαΐου θα πέσει.
George...f Posted May 8, 2023 Posted May 8, 2023 Το ειδα και εγώ πάνω στη δεξαμενή και μπορώ να πω πως το πλοίο δείχνει παλιό. Δεν είμαι της άποψης ότι όλα πρέπει να μπλουσταρίζουν, αλλά αν μη τι άλλο για ένα πλοίο που μετασκευάζεται το 2023 περιμένεις να δεις κάτι πιο σύγχρονο. Το πλοίο δείχνει σαν ένα μικρό Μυτιλήνη, σε πιο κουτοποιημενο. Σίγουρα μέσα θα έχουν κάνει τρομερή δουλειά αλλά πχ η μετασκευή του Superferry του έδωσε μια πιο σύγχρονη και όμορφη εμφάνιση, ενώ αυτό παρέμεινε ένα γιαπωνέζικο ποσταλι των late 90’s.
SAMAINA Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Οι Ιάπωνες δεν φημίζονται για την εξέλιξη (οπτικά τουλάχιστον) στις πλωτές κατασκευές τους. Μάγουλα, ίδιο ή παρόμοιο σχήμα τσιμινιέρας, θέσεις καταπελτων κλπ, ίδια για χρόνια, αν όχι 10ετίες. Λογικό λοιπόν να θυμίζει η γάστρα ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΝΑΡΗΣ Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 (edited) Ιδιο μεγεθος ειχε το Μυτιληνη...τι πιο μικρο.... Edited May 9, 2023 by polmyt quote
Recommended Posts