Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted
On 2/24/2024 at 9:54 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Θεωρητικά θα χρειαστεί δυο μήνες για την μετασκευή (το βλέπω αισιόδοξο το χρονοδιάγραμμα). 

Το χτίσιμο του Valentine I προχωρεί αρκετά μέσα στους 3,5 μήνες που είναι δεμένο στο Πέραμα. Το τμήμα πίσω από τη τσιμινιέρα δεν φαίνεται ωραίο στο μάτι, αλλά για την χρήση που το θέλουν δεν έχει σημασία αυτό. Θέλω να δω η προσθήκη τόσου βάρους πόσο δρόμο θα του κόψει.

• 1 month later...
  • polmyt changed the title to Sea Caryatis (IMO 9166625)
  • 2 weeks later...
Posted

Το πλοίο αφού πραγματοποίησε δοκιμαστικό στον Σαρωνικο , όπου έπιασε μέχρι 17,1 knts βρίσκεται στο αγκυροβόλιο .

Θεωρώ ικανοποιητική την ταχύτητα του για το μέγεθος της μετασκευής & του βάρους που προστέθηκε . 

• 3 weeks later...
Posted

Ξεκίνησε να δουλεύει το παπόρο, αφού έπιασε δυό λιμάνια στην Τυνησία βρίσκεται τώρα στη Μάλτα.

• 1 month later...
Posted

Τον τελευταίο μήνα, το Sea Caryatis κάνει βασικά Koper Tarragona ενώ προστίθενται και προσεγγίσεις σε Barcelona, Valetta και Tanger Med, ανάλογα με την εβδομάδα.

• 2 months later...
Posted

Αναχώρηση για Κοπερ σήμερα αργά το απόγευμα μετά την σύντομη παρουσία του στη ΝΑΥΣΙ.

• 2 months later...
Posted (edited)
On 6/20/2023 at 11:32 PM, marioskef said:

Είμαι περίεργος τι ναύλο (lease) πλήρωνε η kiwirail για να υο αγοράσει μόνο για 5εκ (όταν το αδελφό η ΕΠΑΤΤ το αγορασε 13εκ)

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα το Sea Caryatis αγοράστηκε στα 24 εκ δολάρια, που μου φαίνεται αρκετά υψηλό το τίμημα.

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Posted

Υποθέτω ότι το δημοσίευμα είναι σε τοπικό νόμισμα, άρα αν τα μαθηματικά μου ριναι σωστά μιλάμε για περίπου 13.5usd.