margaritis24 Posted March 23, 2024 Posted March 23, 2024 Πηγε μια θεση αριστερα διπλα στο Superfast iii
Panagia Ekatontapiliani Posted March 23, 2024 Author Posted March 23, 2024 Μάλλον 4 θέσεις είναι το πιο σωστό
Nick the Greek Posted May 14, 2024 Posted May 14, 2024 Προστίθεται και δεύτερο deck για ΙΧ στο πλοίο, μπορεί κανείς να δεί την έξτρα σειρά με λαμαρίνες στην τελευταία φωτογραφία του.
Panagia Ekatontapiliani Posted June 8, 2024 Author Posted June 8, 2024 On 2/24/2024 at 9:54 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Θεωρητικά θα χρειαστεί δυο μήνες για την μετασκευή (το βλέπω αισιόδοξο το χρονοδιάγραμμα). Το χτίσιμο του Valentine I προχωρεί αρκετά μέσα στους 3,5 μήνες που είναι δεμένο στο Πέραμα. Το τμήμα πίσω από τη τσιμινιέρα δεν φαίνεται ωραίο στο μάτι, αλλά για την χρήση που το θέλουν δεν έχει σημασία αυτό. Θέλω να δω η προσθήκη τόσου βάρους πόσο δρόμο θα του κόψει.
Proedros Posted August 3, 2024 Posted August 3, 2024 Το πλοίο αφού πραγματοποίησε δοκιμαστικό στον Σαρωνικο , όπου έπιασε μέχρι 17,1 knts βρίσκεται στο αγκυροβόλιο . Θεωρώ ικανοποιητική την ταχύτητα του για το μέγεθος της μετασκευής & του βάρους που προστέθηκε .
Nick the Greek Posted August 24, 2024 Posted August 24, 2024 Ξεκίνησε να δουλεύει το παπόρο, αφού έπιασε δυό λιμάνια στην Τυνησία βρίσκεται τώρα στη Μάλτα.
Nick the Greek Posted October 9, 2024 Posted October 9, 2024 Τον τελευταίο μήνα, το Sea Caryatis κάνει βασικά Koper – Tarragona ενώ προστίθενται και προσεγγίσεις σε Barcelona, Valetta και Tanger Med, ανάλογα με την εβδομάδα.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted October 10, 2024 Posted October 10, 2024 Κοντράτο γιά μεταφορά οχημάτων ΚΙΑ από Σλοβακία
Aqua_blue Posted January 5 Posted January 5 Στη ΝΑΥΣΙ Περάματος από σήμερα το πρωί ,ερχόμενο από Λάρνακα .
Aqua_blue Posted January 10 Posted January 10 Αναχώρηση για Κοπερ σήμερα αργά το απόγευμα μετά την σύντομη παρουσία του στη ΝΑΥΣΙ.
Petros P Posted March 29 Posted March 29 Σε μια απο τις σπάνιες (εμπορικές) προσεγγίσεις του στον Πειραιά νωρίτερα σήμερα
Panagia Ekatontapiliani Posted March 30 Author Posted March 30 (edited) On 6/20/2023 at 11:32 PM, marioskef said: Είμαι περίεργος τι ναύλο (lease) πλήρωνε η kiwirail για να υο αγοράσει μόνο για 5εκ (όταν το αδελφό η ΕΠΑΤΤ το αγορασε 13εκ) Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα το Sea Caryatis αγοράστηκε στα 24 εκ δολάρια, που μου φαίνεται αρκετά υψηλό το τίμημα. Edited March 30 by Panagia Ekatontapiliani
marioskef Posted March 30 Posted March 30 Υποθέτω ότι το δημοσίευμα είναι σε τοπικό νόμισμα, άρα αν τα μαθηματικά μου ριναι σωστά μιλάμε για περίπου 13.5usd.
Recommended Posts