Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Ομορφο  καραβακι με καλη μετατροπη  οτι πρεπει για Σαρωνικο η για ενδοκυκλαδικα.

Posted

Εγώ έχω την άλλη απορία,έχοντας το Σάονισος στην ακινησία τον περισσότερο καιρό ,μην έχοντας κάτι σίγουρο, ποιός ο λόγος της αγοράς της Λαίδη .Ναι μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το Σάονισος αλλά πάνω κάτω τα ίδια λιμάνια θα διεκδικήσει,δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του να επενδύσει πολλά εκατομμύρια σε αγορά και μετασκευή την στιγμή που δεν έχει κάτι σίγουρο όπως είχε τόσα χρόνια την γραμμή Σαμοθράκη Αλεξανδρούπολη.

Η εικασίες μου είναι δύο , μπορεί η πώληση τον πλοίον του να παίζει ρόλο αν είναι πρόσφατες οι αγγελίες,να θέλει δηλαδή τα δύο πλοία να τα κάνει ένα ποιο καινούργιο και μεγαλύτερο από το Σάος (Σταύρος) ,και ο άλλος λόγο ίσως είναι κάτι ποίο ύπουλο,να έχει κάποιο σκοπό και σχέδιο σίγουρο, γιατί δεν ξέρω άνθρωπο να επενδύει μύρια σε κάτι που δεν είναι σίγουρο . Πάντος τελευταία συζητιέται αυτό ,ότι έχει σκοπό να επιστρέψει κάπου που ήταν παλιά ,αλλά για να επιστρέψει εκεί πρέπει κάπως να διώξει τον πορτοκαλί φιλόλογο που μέχρι στιγμής εξυπηρετεί στο καλύτερο δυνατόν την γραμμή...Μπορεί να μην στέκει αυτό ,αλλά είναι εικασίες πολλών εδώ πάνω , παραπάνω δεν γνωρίζω,και αυτοί που γνωρίζουν δεν λένε γιατί ως γνωστόν έχει στείλει στα δικαστήρια πολλούς συντοπίτες μας που έκριναν η ακόμα και παραπονέθηκαν εναντίον του κυρίου Μ. 

1680681778552-01.jpeg

Screenshot_2023-04-05-11-11-31-812_com.android.chrome-01.jpeg

  • 2 weeks later...
Posted
On 4/1/2023 at 9:13 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Η εξωτερική πρόοδος στο Λαίδη είναι πολύ μικρή, δηλαδή μόνο η προσθήκη δυο κουτιών στο τελείωμα από τις σκάλες επιβίβασης.

Δεν είναι δύο κουτιά! Θα χτιστεί κανονικά ως την πλώρη σε αυτό το ντεκ!! 😮

Πάει να γίνει κάτι αρκετά ενδιαφέρον πλοιο! Αν δεν κάνουν κ κανένα αστείο να κλείσουν το γκαράζ με καμπίνες/ράμπες όπως στο Σαονησος θα εχουμε καλό αποτέλεσμα. Για να δούμε !! 

  • 2 weeks later...
Posted

Έχουν μία ψύχωση με τις μετασκευές και το χτίσιμο.Βάζουν βάρος ψηλά.Για μένα έπρεπε να κλείσουν μόνο τις περατζάδες και το από πάνω ντεκ να το άφηναν ανέπαφο.

Posted

Ανάμεσα από τις περατζάδες είναι γκαράζ όποτε η μόνη επιλογή για σαλόνια είναι στο από πάνω ντεκ. Μέχρι στιγμής δείχνει ότι θα γίνει πολύ όμορφο βαποράκι. 

Posted
On 4/10/2022 at 8:24 AM, Takisg said:

Δεν μπορεί να ενδιαφερθεί καμία Ελληνική Εταιρία να πάρει το καραβάκι (είναι ιδανικό για πολλές γραμμές της χώρας μας και μόνο 21 χρονών) μπας και σωθεί γιατί δεν βλέπω φως!!!

H εταιρεία εκτος από το βίντεο που εβγαλε με το νέο όνομα του πλοίου το οποίο θα είναι "The Lady"  όπως  ανέφερε και ο π100  στο τέλος υπάρχει μία μακέτα" για το πως θα γίνει" το πλοίο!!! 

Υ.Γ φωτο Saos Ferries fb

20220410_094415.jpg

Ετσι ειχε ειπωθει οτι θα γινει.

Posted
3 hours ago, stathis said:

Ανάμεσα από τις περατζάδες είναι γκαράζ όποτε η μόνη επιλογή για σαλόνια είναι στο από πάνω ντεκ. Μέχρι στιγμής δείχνει ότι θα γίνει πολύ όμορφο βαποράκι. 

Δεν το ήξερα,ευχαριστώ για τη πληροφορία.

Πολύ ενδιαφέρον που σε αυτό το μέγεθος έχει άνω γκαράζ για ιχ.

Posted

Πρύμα ήταν χαμηλό το γκαράζ στην Ιαπωνία γιατί εκεί έβαζε παλέτες και πλώρα είχε πιο μεγάλο ύψος που έμπαινε από το καταπέλτη δεξιά. Φαντάζομαι τώρα θα έχουν κάνει μια σωστή σχεδίαση να έχει 4+ μέτρα ύψος γκαράζ 

  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Για όσους δεν μπορούν να τις δουν 

FB_IMG_1684142667428.jpg

FB_IMG_1684142671802.jpg

 

FB_IMG_1684185459243.thumb.jpg.6dba821d2fc00b4687eea1a497e39045.jpg

ΥΓ: Τις έχει ανεβάσει στο Group του Παντελή Φύσσα, ο Μανώλης Μοναστιρλής

Edited by proud_ionian
ΥΓ
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

FB_IMG_1685018937853.jpg

Να δεις που στο τέλος θα βγει πολύ καλό...και επίσης δεν βλέπω να έχει σχέση με την μακέτα που παρουσίασαν

(Η φωτό είναι του Μανώλη Μοναστηρλή από το fb)

Edited by proud_ionian
copyright

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...