Jump to content
Shipfriends

Champion Jet 3 (IMO 9161560)

Recommended Posts

Posted

Οντως τα κατέβασε η Seajets…..

Εν τελεί το Champion Jet 3 θα κάνει το αρχικό του δρομολόγιο ,το απογευματινό : Πειραια(16:00) - Συρο - Μύκονο - Πάρο - Νάξο - Σαντορίνη δηλαδή.

Posted (edited)
Δεν κατάλαβα το Champion Jet 3 γιατί φεύγει από την προβλήτα που έφυγε το Superrunner Jet II και όχι από το Ε9 όπου φεύγει πάντα η Seajets.
Θα αντικαταστήσει άλλα πλοία;

Edited by ManzoScorpio
Posted (edited)

Επίσης από story επιβάτισσας που έκανε repost η εταιρία μαθαίνουμε πως επιστράφηκε πίσω το ποσό του ειστηριου λόγω της καθυστέρησης.

Edited by cyclades_shipping
Posted

Ο,τι έπαθε το ξεπέρασε. Από το μέσο της διαδρομής Μυκονου-Πάρου και μετά, κινείται με τις κανονικές του ταχύτητες. Εδώ και κάνα 15 λεπτο πάει σταθερά 35+- κόμβους.

Posted

Προ λίγο  έφυγε  από Παροικιά και ακούγεται να δουλεύει πάρα πολύ όμορφα Δυνατά καλές θάλασσες να έχει.

Posted

Πάλι κάποιο θεματάκι πρέπει να αντιμετωπίζει το ταχύπλοο, αυτή την ώρα πλέει με 26.1, ας ελπίσουμε να επανέλθει πάλι σύντομα 

Posted (edited)

Δε ξέρω αν έχουν κάνει κάτι μηχανολογικά παραπάνω από τα CJ 1 & 2, πάντως σαν ταχύτητες βλέπουμε ότι μπορεί να χτυπήσει πιο μεγάλες από τα αδερφάκια του. Δε ξέρω μήπως έχει στο γκαράζ κάποια διαφοροποίηση που το κάνει ίσως πιο ελαφρύ. 

Edited by proud_ionian
Posted (edited)

Η καταπέλτες απο όσο έχω δει το κάνουνε αυτό καθώς σηκώνονται έως πάνω όπως και στο CJ2

Edited by proud_ionian
Posted

Γνωριζει κανείς το λόγο που το πλοίο αντί να μείνει Σαντορίνη επιστρέφει Πειραιά ;