Panagia Ekatontapiliani Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 (edited) Το Condor Rapide βρίσκεται για δεξαμενισμο στο Falmouth από τις 13 Ιανουαρίου. ________________________________________________ (1997, ex- Incat 045, HMAS Jervis Bay, Incat 045, Winner, Speedone, Sea Leopard, Condor Rapide) Edited August 31, 2023 by proud_ionian tag
Champion Jet_2 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 (edited) On 4/23/2021 at 5:36 AM, Panagia Ekatontapiliani said: Το Normandie Express αναμένεται να δουλέψει το καλοκαίρι για λογαριασμό της Condor Ferries στη γραμμή Jersey-Guernsey και θα μετονομαστεί σε Condor Voyager Expand Και αυτός είναι ο λόγος ότι το condor rapide το οποίο και θα αντικαταστήσει θα πουληθεί Edited May 6, 2021 by Nick the Greek Quote
Panagia Ekatontapiliani Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 On 5/1/2021 at 9:59 AM, nomikos said: Εμένα όλα αυτά τα ανοίγματα της εταιρείας με προβληματίζουν. Expand Πέρα από τη προσθήκη των πλοίων από τη Golden Star Ferries, πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλη προσθήκη στο στόλο της Seajets!!😉
Champion Jet_2 Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Ταχύπλοο ή συμβατικό;Από ταχύπλοα αυτό που νομίζω πως είναι διαθέσιμο προς πώληση είναι το Condor Rapide αδερφάκι των δικών μας champion...
MILTIADIS Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 (edited) Σημερα το Rapide εκανε δοκιμαστικο και οι βορειοι στο Ferries! αναφερουν οτι μαλλον το εκανε για λογαριασμο της Seajets. Edited May 6, 2021 by proud_ionian
Petros P Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Στο Ferries! αναφέρει ο Gary Andrews πως μετά το Vigo θα πάει Ρόδο,συμφωνα με printscreen που έχει ανεβάσει. Seajets ή μήπως καμία Dodekanissos? Τελικά καμία Ρόδος....Vigo για την Transmapi
Nick the Greek Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Τελικά αυτό έχει ξεμείνει εκεί, βαμμένο μάλιστα στα χρώματα της Trasmapi. Φαντάζομαι δεν περιμένετε εμένα να σας πεί ότι η εικόνα αυτή παραπέμπει όλο και πιο πολύ σε πιθανό μελλοντικό στόχο του προφίλ στο οποίο αρέσκεται η Seajets.
Billy Johnson Posted December 20, 2022 Posted December 20, 2022 On 12/15/2022 at 6:46 PM, Nick the Greek said: Τελικά αυτό έχει ξεμείνει εκεί, βαμμένο μάλιστα στα χρώματα της Trasmapi. Φαντάζομαι δεν περιμένετε εμένα να σας πεί ότι η εικόνα αυτή παραπέμπει όλο και πιο πολύ σε πιθανό μελλοντικό στόχο του προφίλ στο οποίο αρέσκεται η Seajets. Expand Nikos Seajets do have the two brothers from Condor. I’m amazed that it didn’t purchase it earlier.
Nick the Greek Posted May 12, 2023 Posted May 12, 2023 Και όμως, υπάρχουν και πλοία που τα πιάνει ο στόμας μου και τους συμβαίνει κάτι καλό. Η Trasmapi λοιπόν αποφάσισε να εντάξει ουσιαστικά στις τάξεις της το πλοίο, γίνεται η απαραίτητη συντήρηση και σύμφωνα με διάφορα Ισπανικά μέσα το πλοίο βγήκε μέχρι και για δοκιμαστικούς πλόες βγάζοντας πάνω από 36 κόμβους. Σύντομα στις οθόνες σας στην Ibiza.
mpolo Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Συμφωνα με το ελληνικη ακτοπλοια θα το δουμε και αυτο στα νερα μας για λογαριασμο της seajets. https://ellinikiaktoploia.net/stin-agora-toy-incat-045-prochorise-i-seajets/
Man0lero Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) Να μαντέψουμε Champion Jet 3 η θα γίνει έκπληξη με το όνομα ; Edited August 1, 2023 by polmyt quote
polmyt Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 E καλα βιαζεσαι Κατσε να ερθει με το καλο και βλεπουμε για ονομα κλπ
Panagia Ekatontapiliani Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Ότι θα έρθει είναι σίγουρο. Η αγορά έχει ολοκληρωθεί εδώ και ένα μήνα,
Petros P Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Και δεν νομιζω να δρομολογηθει και φετος (λογω των προβληματων)
cyclades_shipping Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) Καλά ναι φέτος αποκλείεται,το 24 πιστευω θα το δούμε να ταξιδεύει, btw έχει κάποιο πρόβλημα το πλοίο ; Edited August 1, 2023 by cyclades_shipping
marioskef Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) Και αισιως, καθως μαζευει ολα τα 30χρονα του ντουνια, ο στολος ταχυπλοων της seajet, γινεται ο μεγαλυτερος και γηραιοτερος του κοσμου... Edited August 1, 2023 by marioskef
hayabusagr Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) On 8/1/2023 at 11:21 AM, Petros P said: (λογω των προβληματων) Expand ποιων προβλήματων ; Edited August 1, 2023 by hayabusagr
Panagia Ekatontapiliani Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Έπαθε μια βλάβη και λέμε ότι έχει προβλήματα το Champion Jet 1???🤔
Petros P Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Εμ ναι,για τα φετινά λεω Παναγια μου, αν δεν ειχε προβληματα δε θα εβγαινε τοσες μερες εκτος που ευτυχως ειχε ολα τα αλλα.
Panagia Ekatontapiliani Posted August 1, 2023 Author Posted August 1, 2023 Εγώ δεν θυμάμαι να βγήκε εκτός δρομολογίων καμία ημέρα!! Από τη στιγμή που ήταν έτοιμο το Superruner Jet 2 έκανε το σκέλος του δρομολογίου του από τον Πειραιά, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες με μεγάλες καθυστερήσεις. Δηλαδή το Σαντορίνη Πάλας που θα κάνει τον ίδιο χρόνο για την αποκατάσταση της ζημιάς του, θα πρέπει να πούμε ότι έχει συνέχεια προβλήματα??
parian scientist Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Συγχαρητήρια απίστευτη κίνηση μπράβο τώρα θα είναι κοντά μας τρία αδερφάκια μαζί και όπως έχω ξαναπεί απίστευτο σκαρί μπράβο όσο για τα προβλήματα Σε αυτά τα σκάφη πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι να τα αγαπάνε να τα χειρίζονται σωστά και βέβαια να διατίθενται τα χρήματα για τα σωστά ανταλλακτικά και αναλώσιμα Λάδια Φίλτρα και να γίνονται και στις σωστές ώρες λειτουργίας…. Ανυπομονώ να μας έρθει..,,
Billy Johnson Posted August 4, 2023 Posted August 4, 2023 When is likely to leave the port of Vigo to head to Piraeus??
Recommended Posts