DIMITRISMENTAKIS Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 (edited) δικαιολογήσαν γιατι δεν καναν αποδεκτό το αίτημα; Για να παροπλιστει το Νεκταριος το θεωρω απίθανο γιατι καναν ολοκληρη ιστορια να ερναρμονιστει με τις απαιτήσεις του νεου νηογνόμωνα θα ηταν αφελές Edited March 16, 2023 by polmyt quote
polmyt Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 (edited) 4 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Το νέο αίτημα της δρομολόγησης του ήταν αρνητικό για τρίμηνη δρομολόγηση οπότε ποιο θα είναι το μέλλον του. Θα ξανά προσπαθήσουν για δρομολόγηση με ετήσια δήλωση ή όταν επιστρέψει το Άγιος Νεκτάριος Αίγινας θα σταματήσει τα δρομολόγια του στην Αίγινα και θα παροπλιστει εκ νέου? Υποτιθεται οτι το ναυλωσαν για τρια χρονια. Φανταζομαι οτι αν ισχυει ολο και καπου θα βρουν να το δρομολογησουν Edited March 16, 2023 by polmyt
Panagia Ekatontapiliani Posted March 16, 2023 Author Posted March 16, 2023 1 hour ago, DIMITRISMENTAKIS said: δικαιολογήσαν γιατι δεν καναν αποδεκτό το αίτημα; Για να παροπλιστει το Νεκταριος το θεωρω απίθανο γιατι καναν ολοκληρη ιστορια να ερναρμονιστει με τις απαιτήσεις του νεου νηογνόμωνα θα ηταν αφελές Φαντάζομαι ότι το Άγιος Νεκτάριος Αίγινας έχει λείψει παραπάνω διάστημα από το χρόνο ακινησίας του, έτσι ώστε να μπορούσε να μπει σαν έξτρα πλοίο το καλοκαίρι
spiroszante Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 2 hours ago, polmyt said: Φανταζομαι οτι αν ισχυει ολο και καπου θα βρουν να το δρομολογησουν Και που να το δρομολογήσουν??Σε όποια γραμμή και να δρομολογηθεί θα την υποβαθμίσει επειδή είναι πολύ παλιό(49 ετών),αργό σε ταχύτητα,κουνάει παρά πολύ και το σαλόνι επιβατών...κάτω από το γκαράζ εν έτει 2023.
polmyt Posted March 17, 2023 Posted March 17, 2023 Δεν διαφωνω αλλα δεν ναυλωνεις κατι για τρια χρονια ,αν ισχυει οπως ειπα η ειδηση, χωρις να εχεις ενα πλανο.Αν το θελανε μονο για προσωρινη λυση θα το ναυλωνανε πχ για ενα χρονο Βεβαια και την Joy ειχαμε ακουσει φημες για πολυετη ναυλωση αλλα εκει δεν στεριωσε ουτε ολο το καλοκαιρι
Ferry Himuka Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Ας δούμε το Νήσος Αίγινα μάλλον σε μια από τις τελευταίες του αφίξεις στο λιμάνι του Πειραιά... Εδώ Μανουβράροντας στα αιγινίτικα και κάνοντας Ανάποδα για να δέσει
Cpt Smith Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Εμένα πάντως μια χαρά αξιοπρεπέστατο μου φαίνεται το πλοίο, το ταξιδεύω τώρα σε επιστροφή από την Αίγινα, περίμενα να δω δράκους και τέρατα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα. Έχει και πολύ κόσμο μάλιστα. Ο επιβάτης θέλει φτηνό εισιτήριο, ευγένεια και ασφάλεια σε μια ώρα διαδρομή, τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε.
Nicksy58 Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά για κάποιους δεν είναι ποτέ καλό ή αρκετά γρήγορο νομίζω. Edited April 1, 2023 by proud_ionian quote
nomikos Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) 6 hours ago, Cpt Smith said: Εμένα πάντως μια χαρά αξιοπρεπέστατο μου φαίνεται το πλοίο, το ταξιδεύω τώρα σε επιστροφή από την Αίγινα, περίμενα να δω δράκους και τέρατα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα. Φωτογραφίες από το εσωτερικό του έχουμε;Ή έστω να μας περιγράψετε τα σαλόνια του που είναι κάτω από το γκαράζ. Edited April 1, 2023 by proud_ionian long quote short
Strofalos Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) @Cpt Smith Φίλε μου αυτό θέλω να το δω κι εγώ! Το'χω μεγάλη απορία πως είναι μέσα. Edited April 1, 2023 by proud_ionian
Cpt Smith Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Δεν έβγαλα φωτογραφίες, δεν το σκέφτηκα, πάντως οι χώροι είναι άνετοι με ένα μόνο μπαρ στο πρωραίο σαλόνι. Έχει ένα πρυμνιό σαλόνι με καναπέδες και τραπέζια, στο μέσο ένα μεγάλο χώρο με οριζόντια τραπέζια με ενιαία καθίσματα και θέσεις για αποσκευές, και συνεχίζει πλώρα με άλλο ένα σαλόνι με την ίδια διαρύθμιση. Πολύ σπαρτιατικό αλλά λειτουργικό θα το χαρακτήριζα. Οι τουαλέτες βρίσκονται ακόμα πιο κάτω από τα σαλόνια, καθαρές και αρκετά μεγάλες. Αν και τα σαλόνια είναι κάτω από το γκαράζ δεν έχουν ενοχλητικό θόρυβο από τη μηχανή ή κραδασμούς. Το πλοίο αποπνέει μια εϊτίλα εσωτερικά, εμένα μου θύμισε ταξίδια στα μέσα του '80 όταν πηγαίναμε Κυκλάδες διακοπές. Από την Αίγινα φύγαμε με 12 λεπτά καθυστέρηση, κατέβασε 3 λεωφορεία και γύρω στα 30 ΙΧ και 10 μηχανάκια, η αλήθεια είναι πως τα λεωφορεία δυσκολεύτηκαν λόγω της κλίσης. Λόγω της ημέρας πάντως και απ' όσο είδα όλα έφευγαν από Πειραιά γεμάτα.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 9 hours ago, Cpt Smith said: Εμένα πάντως μια χαρά αξιοπρεπέστατο μου φαίνεται το πλοίο, το ταξιδεύω τώρα σε επιστροφή από την Αίγινα, περίμενα να δω δράκους και τέρατα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα. Έχει και πολύ κόσμο μάλιστα. Ο επιβάτης θέλει φτηνό εισιτήριο, ευγένεια και ασφάλεια σε μια ώρα διαδρομή, τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε. Πλάκα κάνεις!!! 44 minutes ago, Cpt Smith said: Λόγω της ημέρας πάντως και απ' όσο είδα όλα έφευγαν από Πειραιά γεμάτα. Γι' αυτό κ είχε κόσμο...
Cpt Smith Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) 11 hours ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said: Πλάκα κάνεις!!! Ναι δεν είχα τι να κάνω και λέω δε μπαίνω στο shipfriends να γράψω κάτι να σπάσω πλάκα. Edited April 2, 2023 by polmyt
aegina Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 23 hours ago, Cpt Smith said: Εμένα πάντως μια χαρά αξιοπρεπέστατο μου φαίνεται το πλοίο, το ταξιδεύω τώρα σε επιστροφή από την Αίγινα, περίμενα να δω δράκους και τέρατα σύμφωνα με αυτά που διάβαζα. Έχει και πολύ κόσμο μάλιστα. Ο επιβάτης θέλει φτηνό εισιτήριο, ευγένεια και ασφάλεια σε μια ώρα διαδρομή, τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε να πούμε. Μια ωρα διαδρομη λες αλλα με το συγκεκριμενο σχεδον δυο.
JonB72 Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Δύο ώρες σε ένα πλοίο είναι καλύτερα από μία ώρα. Τουλάχιστον αυτή είναι η σκέψη μου.
polmyt Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Καθε αποψη ειναι υποκειμενικη και σεβαστη Προσωπικα, και αναλογα τις συνθηκες φυσικα, δεν με νοιαζει ο χρονος ταξιδιου.Ομως ο απλος επιβατης το μετραει.Οπως μετραει και τα χρηματα και ολες τις παραμετρους. Και το εχω πει και παλιοτερα οτι το δυνατο χαρτι της ΑΝΕΣ γενικοτερα δεν ειναι τα ιδια τα πλοια της ,οσο η οικονομικη της πολιτικη. Σε καθε περιπτωση και χωρις να εχω μπει στο συγκεκριμενο,αλλο να ταξιδευεις στα ομορφα σαλονια του ΦΟΙΒΟΣ και αλλο στα σπαρτιατικα και επιπεδου παντοφλας σαλονια του ΝΗΣΟΣ ΑΙΓΙΝΑ.Καλως ή κακως δεν ειμαστε στα 80s.Οπως και σε επιπεδο θαλασσιας συμπεριφορας ,το συγκεκριμενο πλοιο πρεπει να ειναι πισω σε σχεση με τα υπολοιπα
hayabusagr Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 2 hours ago, JonB72 said: Δύο ώρες σε ένα πλοίο είναι καλύτερα από μία ώρα. Τουλάχιστον αυτή είναι η σκέψη μου. Κι εμένα μου αρέσει η οδήγηση αλλά άλλο πράγμα ένα ωραίο roadtrip και άλλο να πηζω στον Κηφισο και για μια διαδρομή 20 λεπτών να χρειάζομαι 1,5 ώρα 🙂
mikoud Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Η ΑΝΕΣ έχει σταθερούς πελάτες (κυρίως επαγγελματίες) που πηγαίνουν για δουλειές αυθημερόν στην Αίγινα. Για τους συγκεκριμένους μετράει το κόστος και η εξυπηρέτηση ανεξαρτήτως του πλοίου. Το συγκεκριμένο παπόρο εμένα δεν μου αρέσει καθόλου (υποκειμενικό) και είναι αρκετά αργό (αντικειμενικό). Σε ταχύτητες πάμε σε εποχή Απόστολος Π. Αν είναι να το κάνουν σωστά να βγάλουν και μία ψησταριά στο ντεκ να ψήνουν σουβλάκια (για όποιον τα έχει προλάβει αυτά) ώστε να μεταφερθούμε τελείως σε εποχές 80s-90s και να πουλάνε retro-experience.
DIMITRISMENTAKIS Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 On 3/16/2023 at 4:48 PM, Panagia Ekatontapiliani said: Το νέο αίτημα της δρομολόγησης του ήταν αρνητικό για τρίμηνη δρομολόγηση οπότε ποιο θα είναι το μέλλον του. Θα ξανά προσπαθήσουν για δρομολόγηση με ετήσια δήλωση ή όταν επιστρέψει το Άγιος Νεκτάριος Αίγινας θα σταματήσει τα δρομολόγια του στην Αίγινα και θα παροπλιστει εκ νέου? Αν επιστρέψει το Αγιος Νεκτάριος ( που όλοι το ευχόμαστε ) .. και αν επιστρλεψει δεν ειναι απαραίτητο οτι θα παροπλοιστεί αλλα μπορει να πάει και απο Αγιο Κων/νο όπως ειχε παει αν δεν κανω λαθος ο Νεκτάριος Πέρσι
Ferry Himuka Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Είναι κατάλληλο για την γραμμή των Σποράδων το συγκεκριμένο? (λιγο off topic) το άγιος Νεκτάριος έκανε από Βόλο και το Σύμη από άγιο Κωσταντίνο
DIMITRISMENTAKIS Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 (edited) δεν το ξέρω αλλα δεν βρίσκω τον λόγο γιατι να μην είναι Edited April 27, 2023 by polmyt quote
express skiathos Posted April 27, 2023 Posted April 27, 2023 Πρόπερσι ήταν ο Άγιος Νεκτάριος στον Άγιο Κωνσταντίνο, λόγω της βλάβης του Σύμη. Δε βρίσκω τον λόγο να δρομολογηθεί εκεί, όταν θα έχει απέναντί του το Cat I.
Nick the Greek Posted May 24, 2023 Posted May 24, 2023 Και μόνο που βλέπεις την κακοτεχνία με τη οποία είναι γραμμένο το ANES Ferries, είναι αντι-κούκου.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 31, 2023 Author Posted May 31, 2023 On 4/27/2023 at 8:24 PM, DIMITRISMENTAKIS said: Αν επιστρέψει το Αγιος Νεκτάριος ( που όλοι το ευχόμαστε ) .. και αν επιστρλεψει δεν ειναι απαραίτητο οτι θα παροπλοιστεί αλλα μπορει να πάει και απο Αγιο Κων/νο όπως ειχε παει αν δεν κανω λαθος ο Νεκτάριος Πέρσι Όταν επιστρέψει το Άγιος Νεκτάριος Αίγινας, το Νήσος Αίγινα θα συνεχίσει τα δρομολόγια του στη γραμμή της Αίγινας, αντικαθιστώντας στα εγκεκριμένα δρομολόγια του Σύμη το πολύ μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Αφού σταματήσει θα πάει για δεξαμενισμό και μετά θα δρομολογηθεί στη γραμμή Μαντούδι Σποράδες, αντί του Σύμη.
Recommended Posts