Panagia Ekatontapiliani Posted March 17, 2022 Author Posted March 17, 2022 Στο ναυπηγείο του Φραντζή είχε βγει για το δεξαμενισμό του και μετά το δεξαμενισμό του επέστρεψε στο ναυπηγείο του Καπογιαννατο.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 28, 2022 Author Posted April 28, 2022 Ακούγεται ότι σήμερα θα βγει δοκιμαστικό ενώ τα εκδοτήρια του πλοίου στο λιμάνι ετοιμάζονται
pathfinder Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 (edited) On 1/16/2022 at 8:05 PM, Takisg said: Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!!! Κάπου ίσως να έχω ακόμη κάμποσα εισιτήρια του Ιονίς. Τα έδιναν πακέτο με έκπτωση και με τον τρόπο που έληξε τότε το εγχείρημα ξέμειναν. Τα εκδοτήρια είχαν κλείσει και προφανώς στα κεντρικά το "περί ταμείου" το θεώρησαν μάλλον....ευκόλως ενοούμενο. 🤣🤣 Edited April 28, 2022 by pathfinder
polmyt Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 Το χτεσινο δοκιμαστικο έγινε τελικα σημερα Μεγιστη ταχυτητα 13.7 .Γενικα ειχε αυξομειωσεις ,οποτε μαλλον κατι δοκιμαζανε ,αλλα οπως τα βλεπω τα πραγματα μαλλον καπου αναμεσα σε 12.5 με 13.5 θα παιζει.
Panagia Ekatontapiliani Posted April 29, 2022 Author Posted April 29, 2022 Ας δούμε το Νήσος Αίγινα στη πρώτη δοκιμαστική προσέγγιση του στο λιμάνι της Αίγινας
Panagia Ekatontapiliani Posted April 29, 2022 Author Posted April 29, 2022 (edited) Στα χρώματα το Νήσος Αίγινα κάνει αντίθεση με τη Balearia!! Edited April 29, 2022 by Panagia Ekatontapiliani
Panagia Ekatontapiliani Posted April 29, 2022 Author Posted April 29, 2022 Όταν θα εγκριθούν τα δρομολόγια του, θα ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει. Γιατί πρέπει να τηρεί αυτές τις απαιτήσεις του ΣΑΣ. Quote Γ1)ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ (01) ΩΡΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΛΕΠΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΛΟΙΩΝ. Γ2)ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΕΣ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΔΗ
proud_ionian Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 δειτε και ενα βιντεο απο το δοκιμαστικο. τρωει καλα στη μασκα
Panagia Ekatontapiliani Posted April 30, 2022 Author Posted April 30, 2022 Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την εν πλω συνάντηση με το Νήσος Αίγινα την ώρα που επέστρεφε χθες από το δοκιμαστικό κατάπλου στο λιμάνι της Αίγινας.
DIMITRISMENTAKIS Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Ας δούμε και απο εμενα το βίντεο απο ενα On 4/30/2022 at 12:05 AM, proud_ionian said: δειτε και ενα βιντεο απο το δοκιμαστικο. τρωει καλα στη μασκα επειδή εχω το τράβηξα το βίντεο .. που το ειδες οτι τα τρώει καλά στην μάσκα ;; μαλλν δεν εχεις δει Ποσειδώνα να τα τρώει πραγματικα στην μάσκα και να φτάνει το νερό πανω απο την πλώρη Το βίντεο απο την επιστροφή του στο Πέραμα κατα το δοκιμαστικό του
proud_ionian Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 (edited) Έτσι μου φάνηκε στο σημείο που το βλέπουμε δευτεροπρυμα. Όμορφα βίντεο. ΥΓ: όντως δεν έχω δει Ποσειδώνα Edited May 1, 2022 by proud_ionian
Strofalos Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Ρε παιδιά, κακάσχημο είναι!!! Και "φτωχό" μου φαίνεται για την γραμμή.
DIMITRISMENTAKIS Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 (edited) δυστυχως δεν εχω υλικο να σου δειξω αν βρω θα σου στειλω .. να βλέπεις να σκαει το κυμμα στον καταπέλτη τοου και να καλυπτει τα τζαμια της γέφυρας το νερο .. εκεινη η την μερα το Αίγινα δεν ειχε τίποτα απλα ειχε λιγο καιρό και τον ειχε στην πλώρη αν δεις το κυμμα δεν ανεβαινει πανω απο την επιφάνεια 30-40 πόντους Edited May 1, 2022 by proud_ionian quote
kostas02 Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Είναι όλα λάθος πάνω του… μακρόστενο, με μικρό βύθισμα και γκαράζ στο θεό… δε θέλω να σκέφτομαι τι συμπεριφορά θα έχει σε καιρό
Shippihs Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Στη προηγούμενη καριέρα του επαιρνε, τώρα δε ξέρω άμα άλλαξε κάτι με τη μετασκευη
nomikos Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Από πλεύση δε νομίζω να είναι χειρότερο από παντόφλα.Έχει μεγαλύτερο βύθισμα και φαίνεται στιβαρό σκαρί.Εκεί που ταξίδευε έχει φάει χοντρές θάλασσες.Έτσι και του φτιάχνανε εδώ πλώρη θα ήταν άλλο βαπόρι.. Όμως για την Αίγινα πιστεύω και εγώ ότι δεν κάνει.Προσπαθω να σκεφτώ κάποια γραμμή που θα του ταίριαζε στην Ελλάδα με τα χαρακτηριστικά που έχει.Ίσως στη γραμμή Μαστιχάρι Κάλυμνος και στη γραμμή Χίος Οινούσες η γενικά σε κάποια κοντινή γραμμή μεταξύ νήσων..
Strofalos Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 Οι παντόφλες, το φορτίο στο γκαράζ τους, το βάζουν στο μισό μέτρο πάνω από την ίσαλο, όχι στα 2 περίπου μέτρα όπως αυτό εδώ. Η μόνη λογική, από ναυπηγικής άποψης, που δίνω στο πλοίο, είναι να έχει έξτρα σαβούρα χαμηλά και να μην παίρνει φορτηγά, όποτε τα αμάξια δεν δίνουν μεγάλο βάρος ψηλά όπως θα έδιναν τα φορτηγά, όποτε να είναι σχετικά ασφαλές το ταξίδεμά του.
Panagia Ekatontapiliani Posted May 2, 2022 Author Posted May 2, 2022 Σε δούμε την πρώτη άφιξη του Νήσος Αίγινα σε βίντεο
sv1kyk Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 (edited) On 5/1/2022 at 1:11 AM, Panagia Ekatontapiliani said: Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από την εν πλω συνάντηση με το Νήσος Αίγινα την ώρα που επέστρεφε χθες από το δοκιμαστικό κατάπλου στο λιμάνι της Αίγινας. Εσυ την τραβηξες την φωτο; Edited May 2, 2022 by proud_ionian
kyr1 Posted May 2, 2022 Posted May 2, 2022 On 4/23/2021 at 11:54 AM, Panagia Ekatontapiliani said: Αφού έγινε η σχετική αναφορά στο θέμα Φήμη αγοράς πλοίων για το Midsland από την οικογένεια κ. Λεβεντάκη, ας μάθουμε μερικά στοιχεία για το πλοίο. Το Midsland (ΙΜΟ Νο: 7393066) έχει ναυπηγηθεί το 1974 στο ναυπηγείο Cassens Werft στο Emden της Γερμανίας (Yard No: 112). Το πλοίο έχει μήκος 77,88 μέτρα, πλάτος 12,02, βύθισμα 2,43 μέτρα, με χωρητικότητα 1600 άτομα (τα σαλόνια φαίνεται ότι είναι κάτω από το γκαράζ του πλοίου) και 65 ΙΧ στο γκαράζ. Το πλοίο φοράει δυο κύριες μηχανές 8M282AK, που του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 14,3 κόμβους. Προηγούμενο το όνομα είναι Rheiland. Έχω δει τανκερς που είναι πιο στενά ακόμα και δε δείχνουν τόσο αίσχος! Δεν ξέρω αν φταίει η πλώρη που ενώ ξεκινάει ωραία καταλήγει να μοιάζει σα κομμάτι παστίτσιο, η υπερκατασκευή στο τελευταίο ντεκ (μου θύμισε τον Αγ. Ραφαήλ) και όλη η διαρρύθμιση του κομοδέσιου, το απαράδεκτο χρώμα ή όλα αυτά μαζί. 5 hours ago, Panagia Ekatontapiliani said: Σε δούμε την πρώτη άφιξη του Νήσος Αίγινα σε βίντεο Από τα ωραιότερα βίντεο που έχω δει! Το βαποράκι είναι ο ορισμός του κακάσχημου, όμως αυτό μικρή σημασία έχει, μακάρι να προσφέρει καλές υπηρεσίες!
Recommended Posts