Nick the Greek Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Σύμφωνα με το Ferrybalear, η καινούρια ενότητα η οποία θα περιλαμβάνει τα 5 πλοία, τα 2 τέρμιναλ και τις γραμμές που απέκτησε η Grimaldi από την Trasmediterranea. Αυτό είναι προφανώς αναγκαίο και υπό την έννοια πως η Trasmediterranea συνεχίζει να υφίσταται στις άλλες γραμμές σαν εταιρεία, μέχρι να χρεοκοπήσει θα πω εγώ, αλλά και γιατί η Grimaldi θέλει το καινούριο της brand name να παραπέμπει στο παλιό, μην ξεχνάμε πως η Trasmediterranea έχει 100+ χρόνια ιστορίας. To Ciudad de Granada που παίρνει το μπάνιο του στο Τζίμπ, θα είναι το πρώτο που θα βγεί στην κυκλοφορία με τα καινούρια εταιρικά σύμβολα. Για αλλαγή ονόματος δεν είπαν τίποτε.
Nick the Greek Posted April 23, 2021 Author Posted April 23, 2021 Νεότερες πληροφορίες από την Ισπανία λένε μάλλον το αναμενόμενο, το ότι δηλαδή ο Grimaldi επικοινωνεί πρός τα έξω ότι ο αριθμός των υπαλλήλων, το εργασιακό καθεστώς και η εταιρική δομή του κομματιού της Trasmediterranea που αγόρασε, δεν πρόκειται να πειραχτούν. Και μάλιστα το Ciudad de Palma που είναι υπό Κυπριακή σημαία, πρόκειται να αλλάξει σημαία σε Ισπανική. Αναμενόμενη εξέλιξη, όχι μόνο γιατί ο Grimaldi έτσι ενεργεί συνήθως σε όλες του τις εξαγορές. Αλλά και γιατί από τις εξαγορές που έχει κάνει στον τομέα των ferries, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι το πιο "φυσικό ταίρι" του σε επίπεδο modus operandi. Η προσωπική μου ταξιδιωτική εμπειρία από την Trasmediterranea δείχνει μια εταιρεία low cost, με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό που βάζει σε προτεραιότητα τα φορτηγά και όχι τον επιβάτη. Οπότε είναι πολύ κοντά σε αυτό που κάνει και ο Grimaldi.
MILTIADIS Posted May 18, 2021 Posted May 18, 2021 On 4/13/2021 at 2:45 PM, Nick the Greek said: Βασικά αγοράζει τις γραμμές των Βαλεαρίδων + 5 πλοία, που είναι τα ακόλουθα: Ciudad de Palma Ciudad de Granada Ciudad de Mahon Volcan del Teide (το αδελφό του στη φωτο) Volcan de Tijarafe (αδελφό στη φωτο) Οπότε στην Trasmediterranea μένουν οι γραμμές από των Στενών και της Melilla από Motril/Almeria/Malaga που είναι επιδοτούμενες, όπως επίσης και τα Κανάρια. Θα δημιουργηθει νεα θυγατρικη με εδρα τη Βαρκελωνη για τις εσωτερικες γραμμες της Ισπανιας.Μενει να δουμε συντομα πως θα την ονομασει.
MILTIADIS Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 On 5/18/2021 at 11:04 PM, MILTIADIS said: Θα δημιουργηθει νεα θυγατρικη με εδρα τη Βαρκελωνη για τις εσωτερικες γραμμες της Ισπανιας.Μενει να δουμε συντομα πως θα την ονομασει. Trasmed GLE οπου GLE=Grimaldi Logistica Espana.
MILTIADIS Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Ετσι θα δειχνουν απο το χειμωνα τα πλοια της εταιρειας συμφωνα με το ferrybalear με 4 απο αυτα να εφοδιαζονται με scrubbers ενω αναφερεται οτι πιθανον καποια να αλλαξουν ονομα το οποιο θα προσαρμοστει στους προορισμους που θα εξυπηρετουν.
MILTIADIS Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Μαζι με τα σινιαλα ολα τα πλοια της Trasmed(εκτος του Ciudad di Mahon που θα πουληθει)θα αλλαξουν και ονομα καταργοντας και το προθεμα "Volcan" ή "Ciudad".Τα νεα ονοματα θα ειναι σχετικα με τις γραμμες που θα εξυπηρετουν.
Nick the Greek Posted November 9, 2021 Author Posted November 9, 2021 Ακόμη ένα μακέτο από τα καινούρια σινιάλα, η διαδικασία θα αρχίσει από το Δεκέμβριο σύμφωνα με τους Ισπανοί:
MILTIADIS Posted January 25, 2024 Posted January 25, 2024 On 1/20/2024 at 2:18 PM, MILTIADIS said: Φαινεται οτι το Igoumenitsa θα μας αφησει για να επιστρεψει στην Ισπανια και στις Βαλεαριδες. On 1/20/2024 at 9:13 PM, MILTIADIS said: Ο βασιλοβαπωρ Ciudad de Alcudia θα εγκαταλειψει συντομα τον στολο της Ναπολιτανικης ναυτοκρατοριας. Ηρθαν και τα επισημα https://ferrybalear.com/trasmed-apuesta-por-la-eficiencia-y-la-optimizacion-de-su-flota-este-2024 Εκτος αυτων λεγεται τελευταια οτι θα πουληθει και το Ciudad de Mahon.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now