superfastship Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Πολύ δύσκολη επιλογή. Έχω ταξιδέψει αμέτρητες φορές με το Κεφαλονιά στο Ιόνιο και περισσότερες από τα δάχτυλα του ενός χεριού με το Horizon στην Αδριατική και τα λατρεύω και τα δύο. Αλλά η λογική θα επικρατήσει και η ψήφος μου θα πάει στο superferry II, μια απο τις καλύτερες μετασκευές στην ελλάδα, ένα πανέμορφο πλοίο που ακόμα και στην 5η δεκαετία της ζωής του δεν δείχνει τα χρόνια του, διατηρείται σε άριστη κατάσταση, με πολύ καλή ταχύτητα και έχει δήμιουργήσει το δικό του όνομα-ιστορία στη γραμμή της Ραφήνας (όσο τα έγραφα τα τελευταία, σκέφτηκα ότι ταιριάζουν και για τη ζωζώκα😝)
Ariadne Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 (edited) Επτάνησος βεβαίως! Υ.Γ.: Το επόμενο δημοψήφισμα πρέπει να αφορά το καλύτερο Στριντζαίικο του Ιονίου Edited March 6, 2021 by Ariadne
Mr_Zoo Posted March 6, 2021 Posted March 6, 2021 Καλά, δεν περιμένω να βγει άλλο πρώτο, με τοσους αιγαιοπελαγιτες που έχουμε εδώ. Επειδή όμως έμαθε αντρες, και η πρωτη μας αγαπη, είναι και παντοτινή, είναι προφανέστατη η ψήφος μου. 19 hours ago, proud_ionian said: με το χερι στην καρδια και τα ματια κλειστα
Neptune Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Αν και το πάλεψα πολύ μέσα μου μεταξύ Superferry Hellas και Superferry II, τελικα την εριξα στο δευτερο για τους λογους που εχουμε πει παραπανω. Ελπίζω αυτο το κουμπί edit vote να μην το χουν και οι αλλοι moderator
polmyt Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ εμενα. Τιμη σε ενα πλοιο που προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ να το θαυμαζω για τις γραμμες του
nomikos Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Ionian Island.Γιατί ηταν κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό.Έδωσε πολλά στην εταιρεία του,αλλά και σχεδιαστικά σε νεότερα πλοία αυτής.
Strofalos Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Για μένα το καλύτερο είναι το SuperferryII καθώς, ακόμα και στα γεράματά του (ή μήπως διανύει τη δεύτερη νεότητά του) στέκεται αξιοπρεπώς και ανταγωνίζεται στα ίσια πλοία πολύ νεότερα/γρηγορότερα/μεγαλύτερά του στην πιο ανταγωνιστική γραμμή της χώρας (Άνδρο-Τήνο-Μύκονο) και εξυπηρετεί με ανέλπιστη επιτυχία γραμμές από το ένα άκρο της χώρας (Κασοκαρπαθία) μέχρι το άλλο (Αϊ_Στράτη-Λήμνο). Ε, τέτοιο πολυεργαλείο, στα 45 του κιόλας, δύσκολα το προσπερνάς. SuperferryII δαγκωτό.
Blue Star Delos Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Δυστυχώς, δε μπορώ να έχω άποψη για τα περισσότερα πλοία που έχουν περάσει από αυτή την ιστορική εταιρία με εξαίρεση το Superferry II, το Superferry Hellas και το Κεφαλονιά. Με αυτά τα δεδομένα, η ψήφος μου θα πάει στο Κεφαλονιά, που είναι και το μόνο με το οποίο έχω ταξιδέψει!
gtogias Posted March 7, 2021 Posted March 7, 2021 Δύσκολη επιλογή, το ένα καλύτερο από το άλλο. Η ψήφος βέβαια στο Superferry II, αν και κάλλιστα θα μπορούσε να πάει και στα άλλα.
proud_ionian Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 οσοι δεν εχετε ψηφισει ακομη, μην ξεχνιεστε. το σαββατο το βραδυ ληγει η ψηφοφορια. λιγο πριν τους τελευταιους καρναβαλικους χορους
pilot Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Superferry Hellas από εμένα- μακάρι να είχα ταξιδέψει και το Island για να είχα καλύτερη άποψη
margaritis24 Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Η πιο πετυχημενη μετασκευη βαποριου που του εδωσε κ ομορφια κ χωρους κ ενα πληρωμα σταθερο για πολλα χρονια! Την ιδιαιτεροτητα που ειχε ο Μακης σε οποιο πλοιο μετασκευαζε οταν ανεβαινει ο επιβατης στο κυριως ντεκ επιβατων κοιτωντας πλωρα να βλεπει τους εργατες της αγκυρας ειναι τελικα η επιτυχια!ολα τα πλοια του φωτεινα κ ειδικα το ferry..2 ντεκ επιβατων κ ενα ανοικτι απο πανω για να μυριζεις αιγαιο
express skiathos Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ και από εμένα. Το διαχρονικό καράβι του Αιγαίου που έφερε και φέρνει λεφτά με τον κουβά σε όποια εταιρεία το είχε/έχει.
Argonautis Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 (edited) Η ψήφος μου (σχεδόν μόνη της, περπατώντας) πάει στο Superferry II. Όσα και να πεις για την ομορφιά, τη λειτουργικότητα και την επιτυχία του είναι λίγα. Edited March 10, 2021 by Argonautis
ΟΡΙΩΝ Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 Superferry II η δική μου επιλογή. Σχεδόν 30 χρόνια ανελλιπούς επιτυχημένης παρουσίας στην ακτοπλοϊα μόνο τυχαίο δεν είναι!
kerkini Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Αν δείτε μόνο πόσα post και πόσα views έχει κάθε ένα από τα προπορευόμενα πλοία, καταλαβαίνετε ποιο έπρεπε να είναι 1ο. 😛 Κεφαλονιά στα original χρώματα - σινιάλα μόνο
Molmed Posted March 12, 2021 Posted March 12, 2021 Ionian Island. Μέχρι και το Ηράκλειο επεχείρισε να συνδέσει με την Ιταλία μια χρονιά... .
proud_ionian Posted March 12, 2021 Author Posted March 12, 2021 @Molmed μην ξεχνάμε το κλικ στη δημοσκόπηση 27 ώρες έμειναν.
proud_ionian Posted March 13, 2021 Author Posted March 13, 2021 ολοκληρώθηκε η ψηφοφορια. μεγαλος νικητης το superferry II, με 40 ψηφους. πρεπει να ειναι ο μεγαλυτερος αριθμος ψηφων που εχει παρει επιλογη σε δημοκοπηση του @Shipfriends.gr ξερω οτι κατα βαθος, το κεφαλονια θελατε να ψηφισετε, αλλα παρασυρθηκατε . Aς δουμε λοιπον το καλυτερο πλοιο της Strintzis Lines, με τα χρωματα της:
proud_ionian Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 και να σκεφτεις, οτι το superferry II ηρθε επι κωνσταντινου μητσοτακη, το επτανησος και το κεφαλονια ηρθαν επι αντρεα
proud_ionian Posted March 14, 2021 Author Posted March 14, 2021 (edited) κυριοι και κυριες. ολες οι δημοσκοπησεις που βαζουμε κατα καιρους, μπαινουν για να ξαναθυμηθουμε ιστοριες, γεγονοτα και καταστασεις και να κανουμε και τη σχετικη, καλοπροαιρετη, πλακα μεταξυ μας. στα ερωτηματα καθε φορα διευκρνιζεται (οπου δεν διευκρινιζεται εννοειται), οτι ο καθενας απαντα κατα την κριση του. δεν κανουμε καποιον διαγωνισμο με οικονομοτεχνικα κριτηρια, ουτε θα παρει καποιο βραβειο ο νικητης ή οποιος ψηφισει συμφωνα με το αποτελεσμα, ουτε μας αρεσει να παιρνει προσωπικο χαρακτηρα και να κρινει καποιος το πως ψηφισαν οι υπολοιποι. αυτα γενικως και μην τσιμπατε χρονια πολλα, καλη αποκρια και του χρονου οπου επιθυμει ο καθενας (ειτε με το superferry II, ειτε με το κεφαλονια ) Edited March 14, 2021 by proud_ionian τζαρτζανος
Recommended Posts