enas chiotis Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 (edited) Όσο για το site, από τις 4 Μαίου γίνεται συνδρομητικό για τις εταιρείες και για εμάς παραμένει ανοιχτό αλλά με καθυστέρηση στα δεδομένα κατά μισή ώρα. Πάλι καλά για εμάς τους υποψήφιους τρομοκράτες. http://www.shipfriends.gr/forum/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/biggrin.png Edited April 11, 2014 by proud_ionian tag
antonis molos Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Μήπως είναι ευκολο να μας δώσει κάποιος τη διευθυνση του site?
Neptune Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημιση www.aislive.com
StratosP Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Πολυ καλο site.κριμα που τα δεδομενα δεν ειναι real time.
express skiathos Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Υπάρχει κάτι σχετικό το οποίο όμως να περιλαμβάνει και άλλα λιμάνια,Πάτρα π.χ.;
express skiathos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Εδώ και κάτι μέρες δείχνει μόνο μια γενική εικόνα του Πειραιά και δεν μπορείς να εστιάσεις κάπου πιο κοντά (π.χ. στο λιμάνι ή Ελεψίνα). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό για μόνο στο δικό μου το καψερό το pc;
giorgosz Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Το πρόβλημα είναι σε όλους νομίζω, εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα
georgios express Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Απ΄ ότι αντιλαμβάνεσθε, μετρημένες οι μέρες του τζάμπα. Ότι είδαμε, είδαμε .
George Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Σε άλλες περιοχές δείχνει κανονικά. Κατά καιρούς το εν λόγω site τραβάει κάτι ζόρια και δεν ξέρω γιατί. Αν ήταν να τελειώσει ο τζάμπας θα το έκανε σε όλες τις περιοχές.
georgios express Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Δεκτόν. Αλλού (πχ Λισσαβώνα) τα δείχνει κανονικά. Μήπως όμως μας καταλάβανε ότι το παρακάνουμε , γι' αυτό μας ξηγιούνται περίεργα;
express skiathos Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Τη μια βάζουνε Ίο, Κρήτη και δεν ξέρω και γω τι άλλο και την άλλη δε δείχνει ούτε ο Πειραιάς.
Neptune Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Τυχεροι εμεις που εχουμε τη συνδρομη δηλαδη και τα βλεπουμε ολα realtime
express skiathos Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Εμείς είμαστε πτωχοί και βλέπουμε τα δωρεάν. Πόσα έδωσες για τη συνδρομή Ποσειδώνα; Με πιστωτική γίνεται η δουλειά ή ντούκου ο παράς; Αν είναι με κάρτες τότε δεν θα γίνει δουλειά αφού ντεν έκω τέτοια πράγματα.
Neptune Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Αν πας σ αυτη τη σελιδα θα δεις πως κανεις συνδρομη και τις χρεωσεις. Τωρα αν το αποφασισεις νομιζω οτι δε θα κανεις πισω για μια πιστωτικη
express skiathos Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Τα'παιξε τελείως το σύστημα. Μας βαρέθηκε φαίνεται που συχνομπαίναμε μιας και είναι τζάμπα και είπε να σφίξει λίγο τα λουριά.
nautikos Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 και είπε να σφίξει λίγο τα λουριά. Οχι απλα εσφιξε τα λουρια,αλλα μας επνιξε
Neptune Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Καντε ρε μια συνδρομη να δειτε το φως σας. Σιγα τι ειναι 1000 ευρουδακια τη σημερον ημεραν.
express skiathos Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 1000 ευρουδάκια δεν είναι τίποτις. Ένας μισθός δηλαδή. Οπότε για ένα μήνα θα τρώω μόνο ακρίδες και μικρές πράσινες μολόχες (που έλεγε και ο Κωσταντάρας).
express skiathos Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Εαν κάποιος έχει συνδρομή, βλέπει και άλλα λιμάνια εκτός του Πειραιά, όπως βλέπουμε στο τζάμπα; π.χ. Πάτρα, Ηγ(κ)ουμενίτσα.
Neptune Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Τα ιδια ακριβως λιμανια βλεπεις και στο free και με συνδρομη. Μονο τα δεδομενα που τα βλεπεις realtime αλλαζουνε
express skiathos Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Η διαφήμιση που έχει το ΑΙΣ για κάποιο fugawi τι είναι; Κάτι αντίστοιχο μ' αυτό;
NHSOS XIOS Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Εχω κανει 'λογαριασμο' στο www.aislive.com (email k password),χωρις συνδρομη κ βλεπω την κινηση του Πειραια με μιση-μια(? )ωρα καθυστερηση.. Αυτο που θελω να ρωτησω για οσους ξερουν ειναι 1.τι κανονισμος ισχυει στα πλοια για το ποτε πρεπει να εχουν ανοιχτο το AIS τους.Πχ,ακομα κ οταν ειναι αραγμενα στο λιμανι πρεπει να περαμενει ανοιχτο?Η ακομα κ αυτα που ειναι για επισκευη(εδω κ 2 μερες βλεπω ενα TAXIARHIS,ειναι αραγε το γνωστο?). 2.Γιατι μετα το καβοντορο η το δυσβατο,κ στην ευθεια μεχρι τη Χιο δεν εχω δει ποτε γνωστο μας επιβατηγο,αλλα μονο εμπορικα πλοια?Ειναι φορες μαλιστα που εχω πετυχει να δειχνει καποιο τανκερ η τετοιου τυπου ακριβως διπλα στην Χιο αλλα κανα ΘΕΟΦΙΛΟ,Ν.ΜΥΚΟΝΟΣ(εχω δει κ τις συγκεκριμενες ωρες που περνουν) κλπ ποτε...Εχουν μηπως καποια πλοια πιο 'ισχυρο' AIS??
Nick the Greek Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Φιλε μου εχεις την free εκδοση που εχουμε οι περισσοτεροι εξ' ημων. Συνεπως οι οποιεσδηποτε πληροφοριες βλεπουμε ειναι καθαρα αποσπασματικες.
NHSOS XIOS Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Φιλε Nick εχεις δικιο,απλα μου εκανε εντυπωση γιατι ορισμενα κομματια του Αιγαιου δεν τα εμφανιζει με πλοια,ενω σε αλλα παλι παντα εχει...Κ κυριως να μαθω κ 2-3 πληροφοριες για το ΑIS που μου κινει την περιεργια... Παρολαυτα το www.aislive.com ,απ οπου σας παραθετω στιγμιοτυπο,φροντισε αμεσως να με διαψευσει...
giorgosz Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ένα site για free πληροφορίες από AIS είναι και αυτό. Real time κάλυψη και με αρκετές πληροφορίες για τα πλοία. Στο κλασικό site του AIS Live, εδώ και κάποιες μέρες έχουν εμφανιστεί πάλι τα πλαίσια που διαχωρίζουν τον Σαρωνικό σε τμήματα, αλλά δεν λειτουργούν...
Recommended Posts