Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted (edited)

Από πληρώματα θα βάζει Έλληνες;;;;;

Edited by polmyt
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ρίχνοντας μια ματιά στο site της εταιρείας είδα ότι πλέον δε σε αφήνει να κάνεις κράτηση για καμιά κρουαζιέρα της σεζόν. 

Μάλλον το κλείσανε το μαγαζί για φέτος... 

Υ.Γ.: στο site φαίνεται ότι είχαν κλείσει πολύ γνωστούς dj για διαφορα εν πλω events. Αυτοί δε θα πρέπει να αποζημιωθούν εάν τελικά η εταιρεία δε δουλέψει καθόλου για φέτος;;; 

Posted

Και πάλι μπορεί να κλείσει κανείς νομίζω, η ημερομηνία έναρξης φαίνεται να παραμένει η 15η Ιουλίου. Για να δούμε τι θα δούμε. 

Posted (edited)

Δε σε αφήνει να κλείσεις, όχι. 

Όταν πας να κάνεις κράτηση και σε πάει το site στην επιλογή τύπου καμπίνας, η διαθεσιμότητα είναι για όλες στο μηδέν ασχέτως ημερομηνίας που θα διαλέξεις οπότε το σύστημα δε σε αφήνει να συνεχίσεις. 

Επειδή το βλέπω λίγο δύσκολο να έχει κάνει όλες τις κρουαζιέρες sold out μάλλον δε θα το δούμε να ταξιδεύει για φέτος (γνώμη μου) 

Edited by CptAris
  • 2 months later...
Posted

Είδα χτες το βαπόρι στην Ελευσίνα με την αριστερή πλευρά στον ντόκο ! και εντυπωσιακά χρώματα.

• 4 weeks later...
Posted
2 hours ago, Petros P said:

Βλέπω δεν το έχουμε αναφέρει αλλα ο σινιόρε Μάριο αγόρασε μέσω του Ιταλικού Χρηματιστηρίου το 3,5 % της Juventus

Το άρθρο αναφέρεται επίσης σε διαπραγμάτευση για την πώληση του Goddess of the Night. Με βάση τα όσα έγιναν στη ναύλωση στην Ιταλία αλλά και τη μεγάλη χωρητικότητα του πλοίου για πιθανό εγχείρημα στο Αιγαίο νομίζω (αν ισχύει) είναι θετικότατη εξέλιξη για τη Neonyx/Seajets. Είμαι πολύ περίεργος για το προφίλ των υποψήφιων αγοραστών. Η τιμή πώλησης φαντάζει πολύ καλή.