allk Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 (edited) Από πληρώματα θα βάζει Έλληνες;;;;; Edited April 20, 2024 by polmyt
Petros P Posted April 20, 2024 Posted April 20, 2024 Καπετάνιος και κάποιοι απο τη γέφυρα ,είναι Έλληνες. Τα υπόλοιπα ο πανταχού παρών και τα πάντα γνωρίζων @Panagia Ekatontapiliani
gtogias Posted May 13, 2024 Posted May 13, 2024 Εμφανίστηκε η πρώτη αγγελία για προσωπικό: https://www.linkedin.com/jobs/view/3920360831/
CptAris Posted June 29, 2024 Posted June 29, 2024 Ρίχνοντας μια ματιά στο site της εταιρείας είδα ότι πλέον δε σε αφήνει να κάνεις κράτηση για καμιά κρουαζιέρα της σεζόν. Μάλλον το κλείσανε το μαγαζί για φέτος... Υ.Γ.: στο site φαίνεται ότι είχαν κλείσει πολύ γνωστούς dj για διαφορα εν πλω events. Αυτοί δε θα πρέπει να αποζημιωθούν εάν τελικά η εταιρεία δε δουλέψει καθόλου για φέτος;;;
Nick the Greek Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Και πάλι μπορεί να κλείσει κανείς νομίζω, η ημερομηνία έναρξης φαίνεται να παραμένει η 15η Ιουλίου. Για να δούμε τι θα δούμε.
CptAris Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 (edited) Δε σε αφήνει να κλείσεις, όχι. Όταν πας να κάνεις κράτηση και σε πάει το site στην επιλογή τύπου καμπίνας, η διαθεσιμότητα είναι για όλες στο μηδέν ασχέτως ημερομηνίας που θα διαλέξεις οπότε το σύστημα δε σε αφήνει να συνεχίσεις. Επειδή το βλέπω λίγο δύσκολο να έχει κάνει όλες τις κρουαζιέρες sold out μάλλον δε θα το δούμε να ταξιδεύει για φέτος (γνώμη μου) Edited July 5, 2024 by CptAris
gioannis Posted September 22, 2024 Posted September 22, 2024 Είδα χτες το βαπόρι στην Ελευσίνα με την αριστερή πλευρά στον ντόκο ! και εντυπωσιακά χρώματα.
Diagoras Posted October 16, 2024 Posted October 16, 2024 2 hours ago, Petros P said: Βλέπω δεν το έχουμε αναφέρει αλλα ο σινιόρε Μάριο αγόρασε μέσω του Ιταλικού Χρηματιστηρίου το 3,5 % της Juventus Το άρθρο αναφέρεται επίσης σε διαπραγμάτευση για την πώληση του Goddess of the Night. Με βάση τα όσα έγιναν στη ναύλωση στην Ιταλία αλλά και τη μεγάλη χωρητικότητα του πλοίου για πιθανό εγχείρημα στο Αιγαίο νομίζω (αν ισχύει) είναι θετικότατη εξέλιξη για τη Neonyx/Seajets. Είμαι πολύ περίεργος για το προφίλ των υποψήφιων αγοραστών. Η τιμή πώλησης φαντάζει πολύ καλή.
Recommended Posts