NHSOS XIOS Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Βγαινει και σε μπρελοκΕιναι ψαραδικο και ονομαζεται KEHRWIEDER,απο το www.naviearmatori.net
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Παιδια ανακαλυψα οτι η ΑΝΕΚ αποκτησε νεο πλοιο :D....... Για του λογου του αληθες δειτε τη φωτο που εβγαλα απο το κεντρικο πρακτορειο της (οχι με το χερι γραμμενο παρακαλω)
proud_ionian Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ενα παλιο γιαπωνεζικο αυτοκινητο, ετοιμαζεται να μπει σε ενα παλιο γιαπωνεζικο πλοιο, φορτωμενο ενα παλιο ελληνικο επιπλο:p μιλαμε οτι οσο ηταν το υψος του αμαξιου, ηταν και το υψος του επιπλου.
Ermenegildo Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Μετά τα 8.. το κεφάλι λειτουργεί ή σαν μικρή γέφυρα ή σαν περισκόπιο.... :D
ΣΕΙΡΙΟΣ Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Η ..."παραπληροφόρηση" σε όλο της το μεγαλείο !!!!! :D:D Προσέξτε την επικεφαλίδα, τον τίτλο (με τα ονόματα των ...εικονιζομένων πλοίων ) και τον σχολιασμό κάτω από αυτόν. Γιατί και στα καλυτερότερα των φόρουμς - sites, όπως το naviearmatori, μπορείς να βρεις ...μαργαριτάρια !!!
Nikos_Chania Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Η ..."παραπληροφόρηση" σε όλο της το μεγαλείο !!!!! :D:DΠροσέξτε την επικεφαλίδα, τον τίτλο (με τα ονόματα των ...εικονιζομένων πλοίων ) και τον σχολιασμό κάτω από αυτόν. Γιατί και στα καλυτερότερα των φόρουμς - sites, όπως το naviearmatori, μπορείς να βρεις ...μαργαριτάρια !!! Ότι θα βαφτίζαν το Πρέβλης Cristal, δεν το περιμενα... θα μου πεις και τα άλλα δύο λάθος τα είπαν...δεν βαριέσαι...τουλάχιστον τα άλλα είναι κρουαζιερόπλοια!!
maniac Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 τι να πει κανείς για αυτό το έκτρομα παναγιά μου !
coyote Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Γιατί καλέ... Κουκλί είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
.voyager Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Η θέα απ' τη γέφυρα πρέπει να κόβει την ανάσα! Όπως και το πλοίο το ίδιο
Hastaroth Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 (edited) Πώς γίνεται να ταξιδέψη κάποιος όταν τού λένε νά βγή από το βαπόρι μόλις μπή; Edited December 26, 2009 by Hastaroth
man9328 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 τι να πει κανείς για αυτό το έκτρομα παναγιά μου ! Για αναληψη αγονης κανει οχι που εστειλαν το ακουα
Hastaroth Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 τι να πει κανείς για αυτό το έκτρομα παναγιά μου ! Μάλλον αμφίδρομο πρέπει να είναι. Ούτως ή άλλως,αυτός που το σχεδίασε δέν έχει αίσθηση γούστου.Δέν έρχεται κατά Ελλάδα μεριά νά μάθη πώς φτιάχνουν αμφίδρομα πλοία;
Harry Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ε βεβαια και ειναι αμφιδρομο αλλα δεν ειναι τοσο ασχημο οσο λεμε. Ενταξει δεν ειναι και το πλεον καλλιγραμμο πλοιο αλλα εχει το κατι διαφορετικο.
Mediterranean Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Το πλοίο παίρνει ανετα oscar ομορφιάς!!!!!!
georgios express Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 (edited) Άλλο thread δεν βρήκα να βάλω αυτό που είδαν τα μάτια μου. Τι πλώρη a la Cruise Europa είναι αυτή και που βρήκαν και πως κολλήσανε δύο accomodations να φτιάξουν ένα, Παναγία μου Παντάνασσα; Αραγμένο (δηλαδή ο καταπέλτης έσκαβε την αμμουδιά) στο Αίγιο, στις 29-12-09. Edited December 29, 2009 by georgios express
enas chiotis Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Δεν αρκεί να το πιστεύεις, αν το γράφεις κιόλας μπορεί να πραγματοποιηθεί.
enas chiotis Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Μια φανταστική φωτογραφία έχει αναρτηθεί στο marinetraffic.com, με τον τεχνικό του πλοίου να φοράει παντοφλίτσες σπέσιαλ. Νομίζω ότι διακρίνεται και μια τρύπα στη δεξιά κάλτσα... Αυτό θα πεί να νιώθεις το βαπόρι σπίτι σου. Τι safety shoes μας λέτε ρε...
man9328 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Κουραστηκε ο ανθρωπος μπορει να παιζει και κανα μαξιλαρακι πιο πανω
NHSOS XIOS Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Αποκλειστικα για το shipfriends,σας παρουσιαζω το νεο πλοιο της ΝΕΛ:D
foxman Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Εγώ θα έλεγα η ΝΕΛ να πάει να πάρει αυτό εδώ , να μην ξοδευτεί κιόλας Δεν θυμάμαι που την είχα βρει όμως...
coyote Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω μαι ολοκληρωμένη πρόταση για την αντικατάσταση όλων των πλοίων της ΝΕΛ από μικρότερα και σαφώς οικονομικότερα! Τώρα κατά πόσο ωραιότερα είναι ένα άλλο θέμα που χρειάζεται πολλή συζήτηση.......Έχουμε και λέμε λοιπόν : ΘΕΟΦΙΛΟΣ,ΜΥΤΙΛΗΝΗ,ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ,ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι,ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΙΙ,ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ (the original),PANAGIA THALASSINI,PANAGIA PAROU...Τώρα για τους πιο σπάταλους, υπάρχει και αυτή η λύση........Εσείς επιλέγετε..................:D:D
foxman Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Να μην ξανακούσω παράπονα για υπερβολικό κόσμο στα BLUE STARάκια... Νομίζω παίρνει καμιά 200 ακόμα, έτσι δεν είναι ? Από εδώ http://www.interferry.com/node/1865
Recommended Posts