Panagia Ekatontapiliani Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Μήπως το αυτοκίνητο ήθελε ζυγολόγιο πριν φορτωθεί στο πλοίο?? Γιατί το βλέπω άδειο Νομίζω ότι χώραγε ένα σακβουαγιάζ ακόμα???
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Υπερβολικο σε βρισκω ....... Φανταζομαι να τον εβαλαν στο πανω γκαραζ ...... Με σουζες θα ανεβηκε
Nick the Greek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Δεν είναι σα να πετάει ο ιπτάμενος δίσκος πάνω από το Μυτιλήνη?
nautikos Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Αν τυχον τη δει ο Λιακοπουλος θα την κανει σιγουρα εξωφυλλο στο " Ο Καιρος γαρ εγγυς ΧΧΙΙ " :D.
ΝΗΡΕΑΣ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ...Αλλά τι ακριβώς ξύπνησε των Λαρισαίων; Το θαλάσσιο ένστικτο; Γιατί, που είχε κοιμηθεί στον Τύρναβο ή στη Φαλάνη; Όπως λέει και η διάσημη διαφήμιση των περίφημων τυροκόμων αδελφών Αγορογιάννη στην Κεντρική Αγορά της Λάρισας: "Ο καθένας στη δουλειά του και ο βλάχος στα τυριά του". Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο του georgios express και προς πανηγυρική επιβεβαίωση των λόγων του (όχι δηλαδή ότι αμφιβάλλαμε) δείτε και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο...που αλίευσα τυχαίως.Εντάξει...μπορεί να μην είναι και τόσο funny, ούτε καν ship photo..είναι όμως sheep-photo:D
ΝΗΡΕΑΣ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 "Του ψαριού το πιάτο ... δέκα φορές είν' αδειανό και μιά φορά γεμάτο" .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Μια φωτογραφια σημερα στη Πειραικη ............ το Κωστας γιατι ο μαστορας το εγραψε αναποδα ...
ΝΗΡΕΑΣ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Αναφερόμενος σε προηγούμενο μήνυμά μου...και μετά από τις διαμαρτυρίες μυριάδων αναγνωστών ότι δεν εμφανίζεται η φωτό ...θα βάλω την φωτό ως συνημμένη. Μπορείς να αφήσεις μυριάδες λαού στα σκότη της αμορφωσιάς ? ...δεν μου πάει η καρδιά
proud_ionian Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Έτη Πολλά ... τσι ερωτευμένοι ... και σ' όλες τις καρδιές που ξέρουν να αγαπάνε και να πονάνε. Βοήθειά μας Νηρέα μου, και του χρόνου τέτοια μέρα! Να μας έχει καλά ο Θεός κι ο Άγιος Βαλεντίνος, μεγάλη η Χάρις Του.τελικα δεν ειναι μονο ο αγιος βαλεντινος και το κεφαλονια προστατευει τους ερωτευμενους.η καρδια μιας αθωας μαθητριας σκιρτησε για το δασκαλο της, πανω στο ρομαντικο περιβαλλον του βαποριου
ΝΗΡΕΑΣ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 η καρδια μιας αθωας μαθητριας σκιρτησε για το δασκαλο της, πανω στο ρομαντικο περιβαλλον του βαποριου Χωρίς να θέλω να χαλάσω την ρομαντική ατμόσφαιρα της Ζωζώκας τώρα θυμήθηκα κάποια άλλα μνημειώδη γραπτά σε τουαλέτες πλοίων που μεταφέρουν φαντάρους στη Γκασμαδία, στη Σάμο και στα Δωδεκάνησα... Μιλάμε για ρομαντισμό του 19ου αιώνα...τύφλα νάχει ο Θεόφιλος Γκωτιέ και οι Γάλλοι ταξιδευτές στο "ταξείδι τους στα Κύθηρα"...
enas chiotis Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Αστέρια έχουμε ξαναδεί στις πλώρες, σταυρούς το ίδιο, αλλά το Θείο Δράμα δεν περίμενα να το συναντήσω στη θάλασσα... Από το αλιευτικό Παντοκράτωρ.
foxman Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Άκου εκεί MADAM ... Ψάξανε πολύ για το όνομα?Και μετά λέτε για τα δικά μας ταχύπλοα και τα ονόματά τους.
Orestis Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Η καταστροφική καταιγίδα που έπληξε τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ισπανία, άφησε ένα παράξενο αξιοθέατο στην παραλία του γαλλικού θέρετρου Λε Σαμπλ ΝτΟλόν στις ακτές του Ατλαντικού. Το υπό ολλανδική σημαία μεταγωγικό πλοίο «Αρτεμις» εξόκειλε στην άμμο και συγκεντρώνει τα περίεργα βλέμματα των περαστικών, τουλάχιστον για μερικές ημέρες ακόμη, ωσότου με ειδική επιχείρηση μεταφερθεί σε πιο βαθιά νερά... (www.imerisia.gr)
geops Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Καλη φοτο αποτο φανταστικοhttp://amorgos.pblogs.gr/pages/13.html
ΝΗΡΕΑΣ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Στο οποίο αυτό blog (που δεν είχα υπ' όψη μου) υπάρχουν πάμπολλες εξαιρετικές φωτογραφίες, εκ των οποίων αρκετές...απλώς, καταπληκτικές!!! Φωτογραφίες έξω και πέρα από τα τετριμμένα Κυκλαδίτικα τουριστικά κλισέ. Μπράβο στους μερακλήδες Αμοργιανούς!
Earl Granville Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ποιός την χάρη του απέκτησε stern thruster 7 ατόμων που αβαράρουν συντονισμένα.
foxman Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Στις διακοπές μου στην Ανταρκτική βρήκα αυτόν εδώ τον περίεργο ...
Panagia Ekatontapiliani Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Εκτός από την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στη Πάρο, το πλοίο ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ, το χρήστη Panagia Ekatonapiliani, υπάρχει και τρακτορας Παναγία Εκατονταπυλιανή, που το πέτυχα πρόσφατα στο λιμάνι που περίμενε για να ταξιδέψει προς τη Πάρο.
tegea Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Καράβια βγήκαν στη...γέφυρα! (Ας ελπίσουμε να μη γίνει καμιά διαγραφή πάλι )
foxman Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Μια στάση για χαλάρωση, κάπου στη μέση του πουθενά... Οι παραπάνω φωτό είναι από http://hfv.dk.web98.wannafind.dk/Fotokonkurrence.asp?ID=7
Recommended Posts